Ze mną zostały 2 panienki Missy i Lippy i 2 chłopców Pirat i Dżinks ( szczurki mojego chłopaka, które na razie są u mnie, ponieważ nie potrafię się z nimi rozstać

Pixa z początku bardzo nieufna, nie chciała nawet żeby ją dotykać ale dzięki maluchom jest teraz kochanym stworkiem miziastym i przytulastym ale z charakterkiem ( jak jej Pani hihihi )
Missy lubi sie przytulać ale z umiarem jej ulubione miejsce jest za łóżkiem i szafą. Lippy uwielbia wspinaczkę i jest bardziej przytulasta. Pixa uwielbia skubać ( iskać? ) dziewczyny po grzbiecie, one wtedy tak śmiesznie popiskują

Chłopaki bardzo różnią się od siebie. Pirat był najmniejszy z rodzeństwa ale najbardziej miziasty, przytulasty i kochany

Dżinks to kopia matki z wyglądu i charakteru, kiedyś nawet kiedy jeszcze nie miał imienia nazywaliśmy go właśnie Kopia Matki

Chociaż każdy szczuras ma inny charakterek wszystkie są kochane, wyjątkowe i najpiękniejsze na świecie

Maluchy jeszcze razem

Pixa
Pierwszy dzień u mnie (jeszcze dała się dotykać)

Wyłazi zza łóżka

Lubi czytać książki

Chyba coś tam usłyszała

Missy
Missy coś wyczuła

Srebrna Piękność

Ulubione miejsce- za szafą

Lippy
Strong woman

To jest mleczko??

Taak to mleczko

Pirat
Coś zbroił i ucieka

Wspina się na krzesło

Znowu gdzieś ucieka

W pani torebce

Dżinks
Poranne ćwiczenia - rozciąganie

Te uszy...

U pani na ramieniu

Bitwa braci (zawsze komicznie to wygląda )

Najpierw się biją, a potem słodko razem śpią

Na razie to by było na tyle. Na pewno będę dodawać nowe zdjęcia i wiadomości o moich śmierdziuchach