Mam problem i zwracam się z nim do was bo już załamałam ręce. Miałam kiedyś szczura i mieszkał on sam w klatce nigdy nie było tak , że w klatce po 3 dniach nawet śmierdziało już odchodami dopiero po 4-5. Teraz mam dwa szczurki ( samce ) i zaczął się kłopot , wiem , że dwa to nie jeden , że podwójne siuśki itp.. ale mi ten zapach nie przeszkadza spokojnie mogę z tym żyć ..gorzej z domownikami , którzy nie mogą z tym zapachem niemiłym wytrzymać już po pół dnia od sprzątnięcia klatki
 na drugi dzień cały pokój ma niemiły zapach odchodów i jest on bardzo doraźny... nie wiem co się dzieje wymieniłam już półki na plastikowe , szczurki mają ściółkę kukurydzianą i no smell , ale ja nie wyrobie , żeby codziennie sprzątać
 na drugi dzień cały pokój ma niemiły zapach odchodów i jest on bardzo doraźny... nie wiem co się dzieje wymieniłam już półki na plastikowe , szczurki mają ściółkę kukurydzianą i no smell , ale ja nie wyrobie , żeby codziennie sprzątać  ( klatka jest potężna a ja nie mam tyle pieniędzy na takie masowe zużycie żwirku.. Chcę was spytać czy macie tak samo ? Co jest powodem , że tak szybko cała klatka śmierdzi po umyciu? Co zrobić by zapach dopiero po 3-4 dniach dopiero się ujawniał tak mocno jak u mnie po jednym ? Może to wina , że maluchy nie są po kastracji ? Boję się jednak tego zabiegu
( klatka jest potężna a ja nie mam tyle pieniędzy na takie masowe zużycie żwirku.. Chcę was spytać czy macie tak samo ? Co jest powodem , że tak szybko cała klatka śmierdzi po umyciu? Co zrobić by zapach dopiero po 3-4 dniach dopiero się ujawniał tak mocno jak u mnie po jednym ? Może to wina , że maluchy nie są po kastracji ? Boję się jednak tego zabiegu  pomóżcie bo jestem w rozsypce
 pomóżcie bo jestem w rozsypce ps. jestem doświadczoną i już dorosłą osobą oczekuje poważnych odpowiedzi nie w stylu " kupiłaś to przyzwyczaj się " mi zapach nie przeszkadza jednak sądzę , że za szybko on powstaje ( pół dnia po umyciu śmierdzi jak przed )

to generator ozonu i jonizator powietrza - podobno dziala
 to generator ozonu i jonizator powietrza - podobno dziala 

Może to złe przechowywanie w sklepie,ale dream jest lepszy..
 Może to złe przechowywanie w sklepie,ale dream jest lepszy.. [/URL]
[/URL]