słodziutka grubaska
mefit&co. - rodzina sie powieksza... :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
jaki fahny (hi, hi) hipopotamik 
słodziutka grubaska
słodziutka grubaska
Wlasnie.... hm... Krwiopijko... ile ona wazy? i pomyslec ze to corka.... huehue
Dobrze jest być kochanym... 
Ślicze śliczne śliczne i jesio raz śliczne. Moja Teqilka no właściwie wykapana twoja szczurcia ta na pirwszej fotce. Jakiej one sa rasy??
[quote="Gucio"]Jakiej one sa rasy??[/quote]
Szczur labolatoryjny :roll:
Szczur labolatoryjny :roll:
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
hieh no grubiutka ale za to jaka sliczna 
super sa obie
hehe i to sie nazywa prawdziwy szczur
bydle slodkie
(ale druga tez jest sliczniusia
obie panienki s abardzo aldne
--> w kocnu szczury
)
GoHa, nie mam pojecia, ile wazy ten pulpet... :lol: i chyba wole nie wiedziec...
na razie jest na diecie i mam nadzieje, ze w niedlugim czasie zrzuci kilkadziesiat gramow... (mam nadzieje, ze po prostu jest grubiutka i nie ma to zwiazku z zadna dolegliwoscia - martwi mnie, ze mala zawsze piszczy, kiedy sie ja dotyka... oby to bylo tylko ze strachu...)
Gucio, to szzurki bezrasowe... zwykle laboratoryjne... obydwie sa czarne z bialymi skarpetkami, bialymi brzusiami i jasnymi koncowkami ogonkow... moj brat sie nabija, ze to dwa nowe mefity...
:lol:
Gucio, to szzurki bezrasowe... zwykle laboratoryjne... obydwie sa czarne z bialymi skarpetkami, bialymi brzusiami i jasnymi koncowkami ogonkow... moj brat sie nabija, ze to dwa nowe mefity...
Ostatnio zmieniony wt lip 20, 2004 3:09 pm przez krwiopij, łącznie zmieniany 1 raz.
..urocze szczurasy naprawdę :} i wiesz co, mamuśka kropka w kropkę podobna do mojego Bronxa, takie dwa pulpety
Bronx jest taki gruby, bo kaleka hyhy, skrzywiony po wew. zapaleniu ucha ponoć i ma problemy z poruszaniem się - i choć dostaje te same racje żywnościowe co reszta - spasł się jak świnka i właśnie go głodzę
Jeszcze raz śliczne ogonki 
czasami po prostu brakuje kamieni
jaka tam grubiutka ... 'korzystnie' wygląda, no 
w serduszku:
*Stiuartka zm.18.03.2004r.
przy mnie:
*Mirabelka ur.1.05.2004r. (data umowna)
*Amfetaminka ur.1.06.2004r. (data umowna)
*Minka, Zuzia, Szara Mysz - z nami od października 2003r
... i już ze mną --> Iwo (ur.24.10.2003r.)
*Stiuartka zm.18.03.2004r.
przy mnie:
*Mirabelka ur.1.05.2004r. (data umowna)
*Amfetaminka ur.1.06.2004r. (data umowna)
*Minka, Zuzia, Szara Mysz - z nami od października 2003r
... i już ze mną --> Iwo (ur.24.10.2003r.)
Ojej jakie "pzystojne" fałdki :lol:
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
zgroza... wczoraj przez 5 godzin mylam klatke, pakowalam wszystkie rzeczy na wyjazd, przygotowywalam pajaka i swierszscze... i kiedy juz trzeba bylo jechac, zamknelam eszwe i dotke w jednej klatce, diabelka i kide w drugiej, szukam mef - a mef nie ma... :evil: czekala na nas babcia, wiec mef musiala zostac w domu... bylam wsciekla jak rzadko... przez nia musialam dzisiaj sama wracac do domu... przeciez nie moze tu siedziec sama...
a jadnak tesknilam za nia... musiala sie przestraszyc, ze moj pokoj zostal jakis pusty, bo od razu przybiegla do mnie w wlazla na moje kolana... poczekamy, az zrobi sie troche chlodniej i wracamy do lasu...
a jadnak tesknilam za nia... musiala sie przestraszyc, ze moj pokoj zostal jakis pusty, bo od razu przybiegla do mnie w wlazla na moje kolana... poczekamy, az zrobi sie troche chlodniej i wracamy do lasu...
oki... mam kilka fotek... zrobilam je w sporym pospiechu i bez zadnego przygotowania, wiec uroda nie grzesza, ale najwazniejsze, ze w ogole sa... 
oto dotka - nasz maly hipopotamek...

dot na pierwszym planie (ona robi taaakie slooodkie miny
), z tylu mordka eszwy...

eszwa przy moim kompie (zdjecie robione jakies dwa tygodnie temu, kiedy ranka na jej lebku nie zaczela sie jeszcze dobrze goic - teraz juz jest wszystko w porzadku, tylko na futerko poczekac trzeba
)...

eszwa na mojej kanapie...

oto dotka - nasz maly hipopotamek...

dot na pierwszym planie (ona robi taaakie slooodkie miny

eszwa przy moim kompie (zdjecie robione jakies dwa tygodnie temu, kiedy ranka na jej lebku nie zaczela sie jeszcze dobrze goic - teraz juz jest wszystko w porzadku, tylko na futerko poczekac trzeba

eszwa na mojej kanapie...

Słodziutkie zdjęcia...naprawde Ci zazdroszcze - sama słodycz.

Te twoje dziewczynki sa takie jakich chce miec chlopcow... wlasnie czarnulek slodki mi sie marzy.... sentyment mam do takich.... dlatego mam plan porwania Olafka od As...;]
Dobrze jest być kochanym... 
sliczne!!
już nie mogłam się doczekać kiedy je zobaczę