ale to jest głównie krzyk i ucieczka po klatce, a mała i tak uwielbia szczurcię(chyba ma ją za swoją prawie mame
 ale to jest głównie krzyk i ucieczka po klatce, a mała i tak uwielbia szczurcię(chyba ma ją za swoją prawie mame  )... :drap:
 )... :drap:Moderator: Junior Moderator

ale to jest głównie krzyk i ucieczka po klatce, a mała i tak uwielbia szczurcię(chyba ma ją za swoją prawie mame
 ale to jest głównie krzyk i ucieczka po klatce, a mała i tak uwielbia szczurcię(chyba ma ją za swoją prawie mame  )... :drap:
 )... :drap:
 Ale gryzła aż do krwi więc musiałam ją oddać.Została mi ta większa Mala.
 Ale gryzła aż do krwi więc musiałam ją oddać.Została mi ta większa Mala. 

na początku chce je wrzucić do wanny,chciałabym ,aby nowi gdy już będa za duzi na zakamarki też były wolnozyjące .Poprosze o wszelkie rady, sugestie,etc.
 na początku chce je wrzucić do wanny,chciałabym ,aby nowi gdy już będa za duzi na zakamarki też były wolnozyjące .Poprosze o wszelkie rady, sugestie,etc.
 ja tez to zrobilam i przestudiowalam inne wazne watki bo w przyszlym tygodniu tez czeka nie laczenie 3 grubaskow majacych po 9 miesiecy z 2 malodymi 3 miesiecznymi wacikiam z interwencji. Mysle ze z Lotnikiem nie bedzie problemu, Parszywek moze ewentualnie probowac "zgwalcic" maluchy, najbardziej boje sie o reakcje Zgredka. To szef stada, agresywny w klatce, ale tchorz poza nia
 ja tez to zrobilam i przestudiowalam inne wazne watki bo w przyszlym tygodniu tez czeka nie laczenie 3 grubaskow majacych po 9 miesiecy z 2 malodymi 3 miesiecznymi wacikiam z interwencji. Mysle ze z Lotnikiem nie bedzie problemu, Parszywek moze ewentualnie probowac "zgwalcic" maluchy, najbardziej boje sie o reakcje Zgredka. To szef stada, agresywny w klatce, ale tchorz poza nia  To moze byc ratunek w laczeniu stadka
 To moze byc ratunek w laczeniu stadka  Na neutralnym Zgredek pewnie spanikuje tak jak mlode
 Na neutralnym Zgredek pewnie spanikuje tak jak mlode  Zobaczymy. Bede zdawac relacje
 Zobaczymy. Bede zdawac relacje 
moje już tydzień po przyjeździe zamieszkały zgodnie razemIrenka21 pisze: Anka. przeczytaj post od poczatkuja tez to zrobilam i przestudiowalam inne wazne watki bo w przyszlym tygodniu tez czeka nie laczenie 3 grubaskow majacych po 9 miesiecy z 2 malodymi 3 miesiecznymi wacikiam z interwencji. Mysle ze z Lotnikiem nie bedzie problemu, Parszywek moze ewentualnie probowac "zgwalcic" maluchy, najbardziej boje sie o reakcje Zgredka. To szef stada, agresywny w klatce, ale tchorz poza nia
To moze byc ratunek w laczeniu stadka
Na neutralnym Zgredek pewnie spanikuje tak jak mlode
Zobaczymy. Bede zdawac relacje

Bede zdawac relacje
 Bede zdawac relacje