[WARSZAWA] oddam małe szczurki w dobre ręce
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [WARSZAWA] oddam małe szczurki w dobre ręce
moja to akurat latwo znalezc bo jako jedyna ma plame na srodku czola prawie
i dwie za uszami

ja moich ciamajdek też nie widzę... 

Hm...Ja tez z Wawy i marze o szczurku!!! Niestety rodzice sie nie zgadzaja... Jak mi pekna do 14 kwietnia to sie zglosze 

Gdy beda szczurki, tak sie beda zwac: Kluska i Japonka ^^
www.elfy-terazniejszosci.blog.onet.pl
www.elfy-terazniejszosci.blog.onet.pl
boszzz.... przeczytaj caly temat... wtedy zobaczysz ze Michał juz wszystkie szczurki zarezerwowal.... i nie ma zadnych wolnych
W związku z publicznie wyrażanym na forum zaniepokojeniem przyszłych „rodziców” brakiem zdjęć ich pociech
umieszczam indywidualne aktualne portrety wszystkich maleństw
mają już 4 tygodnie
Zarazem uspokajając Was potwierdzam, że niewątpliwie niektóre szczurzynki są do siebie bardzo podobne, ale na szczęście ich odróżnienie jest całkiem możliwe
dziewczynki:
01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

chłopcy:
01

02

03

04

mają już 4 tygodnie

Zarazem uspokajając Was potwierdzam, że niewątpliwie niektóre szczurzynki są do siebie bardzo podobne, ale na szczęście ich odróżnienie jest całkiem możliwe

dziewczynki:
01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

chłopcy:
01

02

03

04

oooooooooooooo jejciu. Moje maluszki tam są. W sumie to chyba mam już imiona. Dziewczynka nr 2 jako że z tą maską na jednym oczku przypomina pirata (skojarzył mi się od razu pirat Drake) to Draka. A nr 7 to najprawdopodobniej Hexa będzie- ponieważ mnie oczarowała.
Ale macie Warszawiacy dobrze. Odbieracie już za tydzień. A ja dopiero 19go
Ale macie Warszawiacy dobrze. Odbieracie już za tydzień. A ja dopiero 19go

jejkuuuuuu co za slodkosci! jaj juz chce wysciskac... imienie jeszcze nie ma bo moj chopak tym razem bedzie wybieral, a stwierdzil ze zrobi to dopiero jak ja zobaczy, wiec trzeba czekac ;]
boże, są przeurocze, a michelle moja maleńka jaka wdzięczna 

Moje dzieci: Heidi, Trufelka, Hela i Dzidzia vel Mała Grey
Po drugiej stronie tęczy: Dzikuska (lipiec 2006-30.06.2008), Tofisia (lipiec 2006-21.07.2008), Michelle (9.03.2008-27.08.2009), Rosemary (2007-20.11.2009), Idgie (jesień 2009-13.09.2011)
:*
Po drugiej stronie tęczy: Dzikuska (lipiec 2006-30.06.2008), Tofisia (lipiec 2006-21.07.2008), Michelle (9.03.2008-27.08.2009), Rosemary (2007-20.11.2009), Idgie (jesień 2009-13.09.2011)

Witam wszystkich, sytuacja uległa pewnym zmianom...
Otóż właśnie okazało się, że Sausimayok ma uczulenie na sierść szczurków
i nie może przygarnąć dziewczynki nr 10. Jej ostatnie zdjęcia:

Tak więc biała ślicznotka z łatką na plecach pilnie szuka nowego domu! Spośród pozostałych dziewczynek, oprócz kolorem, różni się też temperamentem, jest bardzo ciekawska i zawsze wszędzie musi być pierwsza
W najbliższą niedzielę maleństwo będzie miało 5 tygodni i to jest najlepszy moment na przeprowadzkę do nowego domku, więc jeśli by ktoś chciał to proszę pilnie dawać znać
aha, zapomniałem dodać, że pierwszeństwo mają 2 osoby: Nina i dotka, które dawno temu chciały tę dziewczynkę ale ze względu na tę nieaktualną już rezerwację musiałem im odmówić.
Otóż właśnie okazało się, że Sausimayok ma uczulenie na sierść szczurków

Tak więc biała ślicznotka z łatką na plecach pilnie szuka nowego domu! Spośród pozostałych dziewczynek, oprócz kolorem, różni się też temperamentem, jest bardzo ciekawska i zawsze wszędzie musi być pierwsza

W najbliższą niedzielę maleństwo będzie miało 5 tygodni i to jest najlepszy moment na przeprowadzkę do nowego domku, więc jeśli by ktoś chciał to proszę pilnie dawać znać

aha, zapomniałem dodać, że pierwszeństwo mają 2 osoby: Nina i dotka, które dawno temu chciały tę dziewczynkę ale ze względu na tę nieaktualną już rezerwację musiałem im odmówić.
Ostatnio zmieniony pn kwie 07, 2008 8:16 pm przez Michal_Z, łącznie zmieniany 1 raz.
jezeli nikt sie nie zglosi to ja moge ja w niedziele wziac do siebie na tymczas razem z moja przyszla malutka szczureczka ;]
jejku, wzięłabym ale klatka za mała dla 5 

Moje dzieci: Heidi, Trufelka, Hela i Dzidzia vel Mała Grey
:*

Dziewczynkę 10 właśnie zarezerwowała dotka, bardzo Ci dziękuję i wierzę, że będzie jej u Ciebie wspaniale 

Tak, chwalę się, chwalę, małą nr 10 zabieram do siebie 

No nie moge to dzikie stado wiszace na kratach rozwalilo mnie kompletnie...
A poza pokraczno wcisnieta miedzy kraty.. jak ten szczur mogl tak spac ...
Dzieciarnia przesliczna...
Najladniejszy i tak wiadomo ktory
A poza pokraczno wcisnieta miedzy kraty.. jak ten szczur mogl tak spac ...

Dzieciarnia przesliczna...
Najladniejszy i tak wiadomo ktory