Dzieci Bąbli - 24.05.2008r - 2 lata Ancory i Ahayki
Moderator: Junior Moderator
Re: Dzieci Bąbli - 24.05.2008r
agutki! jakie sliczne agutki!
kurcze, aż GMR się włącza.. ale aktualnie moja klatka chyba nie przyjęłaby czwartego lokatora (chyba, bo zawsze możliwość rozbudowania istnieje) , chociaż domownicy owszem.
Śliczne ogonki =)
Póki co będę oglądać fotki =)
kurcze, aż GMR się włącza.. ale aktualnie moja klatka chyba nie przyjęłaby czwartego lokatora (chyba, bo zawsze możliwość rozbudowania istnieje) , chociaż domownicy owszem.
Śliczne ogonki =)
Póki co będę oglądać fotki =)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nie moge sie napatrzec.
Takie tlusciutkie robalki
A czy ja bym mogla tak cichutko poprosic o fotki M3, tak chociaz 1

Takie tlusciutkie robalki

A czy ja bym mogla tak cichutko poprosic o fotki M3, tak chociaz 1

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
limba, mówisz masz 
Miały być później indywidualne wszystkich klusków, ale że miałam akurat ochote pomemłać jakąś pijawke, to wywlekłam tego przystojniaka

Miały być później indywidualne wszystkich klusków, ale że miałam akurat ochote pomemłać jakąś pijawke, to wywlekłam tego przystojniaka

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Dzieeeeeeeeekuje
Bozesz jaki ona jest slodki <serduszka> ...

Bozesz jaki ona jest slodki <serduszka> ...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Nie ma za co dziękować
dla mnie to sama przyjemność
Przeniosłam Bąble i dzieci do nowej, dużej klatki. Gniazda nie dotykałam, przeniosłam spód małej klatki, coby Bąbluś sie za bardzo nie zestresowała.
Tutaj mieszkają dzieciaczki z mamusią:

Na razie pustki, ale na wysokościach będzie na razie tylko jedna półka, musze sprawdzić, czy Bąbla nie ma zapędów do przenoszenia dzieci.
To dziwne, białe coś, to gniazdo
Bąbla przeniosła wszystkie szmatki i chusteczki, które miały robić za ściółke i zasypała dzieci...

Przeniosłam Bąble i dzieci do nowej, dużej klatki. Gniazda nie dotykałam, przeniosłam spód małej klatki, coby Bąbluś sie za bardzo nie zestresowała.
Tutaj mieszkają dzieciaczki z mamusią:

Na razie pustki, ale na wysokościach będzie na razie tylko jedna półka, musze sprawdzić, czy Bąbla nie ma zapędów do przenoszenia dzieci.
To dziwne, białe coś, to gniazdo

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
No bardzo ładneTo dziwne, białe coś, to gniazdo Bąbla przeniosła wszystkie szmatki i chusteczki, które miały robić za ściółke i zasypała dzieci...

Maluchy oczywiscie przecudowne - zwlaszcza agutki i czarne kaptury - takie rowniótki

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Wiecie co, ja nie wiem jak je oddam. Będzie mi cholernie ciężko.

Sporo więcej fotek siedzi na fotosiku. Wybaczcie głupie miny
Kluskom strasznie sie podobało w dekolcie. Mój durnowaty brat stwierdził, że od małego wiedzą co dobre

Sporo więcej fotek siedzi na fotosiku. Wybaczcie głupie miny

Kluskom strasznie sie podobało w dekolcie. Mój durnowaty brat stwierdził, że od małego wiedzą co dobre

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
hihi ale sie czarnuchy wyrozniaja
sloooodziaki
Nie wiem jak to tak szybko sie zmienia...Ehh szczury dziwne stwory.Masz juz jakis chetnych?

Nie wiem jak to tak szybko sie zmienia...Ehh szczury dziwne stwory.Masz juz jakis chetnych?
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ja też nie wiem, w nocy mi jakieś takie mutacje przechodzą
Mam wrażenie, że jutro mogą im sie oczka zacząć 'rozszczelniać'.
Czy mam chętnych? Tylko 3 panów czeka na swoich ludzi
Reszta zaklepana.
F1- zostaje u mnie
F2- jedzie do Katowic, do aleksandra_w z 'tego drugiego forum'
F3- jedzie do Babli
F4- jedzie razem z F2
F5- jedzie razem z F2 i F4
M1- wolny
M2- wolny
M3- limba
M4- wolny
Jednego z wolnych chłopców musze opisać, bo sie bardzo wyróżnia.
M4- agouti husky - najmniejszy z miotu i najsłodszy. Strasznie mnie rozczula tym, jak walczy o miejsce przy cycku, jak zakopuje sie w rodzeństwie i jak śpi. On na prawdę śpi wyjątkowo słodko
Zazwyczaj na boczku, ze wszystkimi łapeczkami i ogonkiem razem, zwinięty w kłębuszek. Jeśli spadnie w jakąś szczeline, śpi tak jak spadł, nie ma zamiaru sie przekręcać. Jeśli charakter mu sie nie zmieni, będzie wspaniałym przytulakiem-miziakiem 

Czy mam chętnych? Tylko 3 panów czeka na swoich ludzi

F1- zostaje u mnie
F2- jedzie do Katowic, do aleksandra_w z 'tego drugiego forum'
F3- jedzie do Babli
F4- jedzie razem z F2
F5- jedzie razem z F2 i F4

M1- wolny
M2- wolny
M3- limba

M4- wolny
Jednego z wolnych chłopców musze opisać, bo sie bardzo wyróżnia.
M4- agouti husky - najmniejszy z miotu i najsłodszy. Strasznie mnie rozczula tym, jak walczy o miejsce przy cycku, jak zakopuje sie w rodzeństwie i jak śpi. On na prawdę śpi wyjątkowo słodko

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina niekntrolowany atak szczurow
Swietne fotki, no i musze powiedziec ze sliczna z Ciebie dziewczyna, a ze szczurami bardzo Ci do twarzy
Powiedz mi czy na tej fotce http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cda ... d481d.html
to male paskudztwo bardziej od palcow to moze toto moje ?

Swietne fotki, no i musze powiedziec ze sliczna z Ciebie dziewczyna, a ze szczurami bardzo Ci do twarzy

Powiedz mi czy na tej fotce http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cda ... d481d.html

słodkieee. Kurcze gdyby nie to że mieszkam tak daleko od ciebie to bym wziął (o ile jeszcze są) 1 samiczkę...
Ale pewnie już ci te słodziastwa ludzie z rąk wyszarpują
Gdyby nie ta odleglosc...
Ale pewnie już ci te słodziastwa ludzie z rąk wyszarpują

Gdyby nie ta odleglosc...
... ja tu wcale nie zaglądam; wcale mnie tu nie było...tylko mi krakowskie gołębie doniosły, że jakąś śliczną ziewczynę szczury oblazły i tak coś mnie tknęło... 

Dziękuje bardzolimba pisze:Swietne fotki, no i musze powiedziec ze sliczna z Ciebie dziewczyna, a ze szczurami bardzo Ci do twarzy

Wydaje mi się, że tak. Ale głowy uciąć nie dam, nie widząc ogonka.limba pisze:Powiedz mi czy na tej fotce http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cda ... d481d.html
szczurfan, ze trzy posty wcześniej napisałam, że wszystkie panny mają domki

odmienna pisze:... ja tu wcale nie zaglądam; wcale mnie tu nie było...tylko mi krakowskie gołębie doniosły, że jakąś śliczną ziewczynę szczury oblazły i tak coś mnie tknęło...

Jak to takie posty potrafią poprawić nawet najbardziej 'najgorsiejszy' nastrój

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp