Dzieci Bąbli - 24.05.2008r - 2 lata Ancory i Ahayki

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Babli

Re: Dzieci Bąbli - 24.05.2008r

Post autor: Babli »

Nina ty jesteś po prostu okrutna! I tortury prowadzisz! Jak można dawać tyle zdjęć ?? I tyle filmików. I po co ja się o nie dopraszam ::)

Aj,aj na tym filmiku najaktualniejszym, widać ją :-*
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Dzisiejsze fotki:
Abaj:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Akio:
Aluzja:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Amai:
Obrazek Obrazek Obrazek
Apla:
Obrazek Obrazek Obrazek
Misiaczek:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Mimi:
Wiwi:
Obrazek Obrazek Obrazek
Pipi:
Obrazek Obrazek Obrazek

Różne:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A tu filmik z moim przesłodzonym głosem :D
http://pl.youtube.com/watch?v=wVGbLIbpHnA
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Grucha827

Post autor: Grucha827 »

;O Abaj ma przezroczysty ogonek :)
Babli

Naprawdę nie zrozumiem czemu one są taaakie piękne?? Aluzja moja moja.
Nina
Kontakt:

Z tych małych, włochatych, słodkich kulek robią sie potwory :P Zaczepiane skubią po palcach, przewracają sie na plecki i próbują kopać, ale że ruchy jeszcze im ciężko skoordynować, to wygląda to przezabawnie :D Są przeurocze, przesłodkie i przepiękne.
Zaczynają też gryźć Bąble po ogonie ::)
Fotki później :)
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Post autor: merch »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/950 ... b587d.html

super , co prawda wygladsz jak jakas tajska kelnerka serwujaca egzotyczne danie - mlode szczuki na surowo- maczane w tajskim slodko kwasnym sosie :P, ale i tak super , a moge dostac fotke nie zmniejszona ? wywolabybym sobie i powiesila nad biurkiem w pracy, bylo by mi weselej?
Nina
Kontakt:

merch pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/950 ... b587d.html

super , co prawda wygladsz jak jakas tajska kelnerka serwujaca egzotyczne danie - mlode szczuki na surowo- maczane w tajskim slodko kwasnym sosie :P, ale i tak super , a moge dostac fotke nie zmniejszona ? wywolabybym sobie i powiesila nad biurkiem w pracy, bylo by mi weselej?
Hehehehe :D
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce4 ... 5291a.html
Ja mam ją na tapecie ::)
Tupot Małych Stóp
Nina
Kontakt:

Kilka fotek. Nie wiem czy dzisiaj jeszcze jakieś będą, mam tyle nauki, że w ogóle nie wiem od czego zacząć, a najchętniej wywlekłabym maluchy i z nimi siedziała :P
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Na pierwszej Wiwi i Pipi
Tupot Małych Stóp
Babli

IIIIIiiiii!! Ona jest taks śliczna! ! ! Nina zaśmiecam Ci temat :D
aleksandra_w-k

Post autor: aleksandra_w-k »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/26a ... 584fd.html

zabijcie mnie! :D Nina, masz cierpliwość do ogonów, jak się Bąbla czuje? Juz sie nie moge doczekać ogonków...
Nina
Kontakt:

Piszcie ile chcecie :) Jakie to zaśmiecanie? Zachwyty mile widziane ;)

Bąbla cierpliwie znosi te małe potworzaste bestie. Bardzo fajna jest. Typowa samiczka, tylko bieganie jej w głowie. No i znoszenie wszelkiego materiału tudzież jedzenia do klatki. Chudnie niestety, mimo diety. 3 razy dziennie dostaje mokre papu, oprócz tego ciągle dosypuje jej suchego, nie wiem co jeszcze moge zrobić. Chyba nic, normalna rzecz podobno, że chudnie.

Tak na deser ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=XuRN8B9FY1c
Tupot Małych Stóp
Nina
Kontakt:

Przed chwilą zaliczyłam mały zawała. Wzięłam maluchy na łóżko, zabezpieczyłam co sie dało, coby mi nie pospadały, sama usiadłam na brzegu, tak żeby zasłaniać jak największą część. Co chwile liczyłam tałatajstwo (co nie było łatwe przy rozbieganej dziewiątce). W międzyczasie robiłam kilka fotek. Licze małe raz: jest 8! Licze drugi, znowu 8! Nie ma Teddy'ego :o Ósemke włożyłam do transportera i przeszukuje szmatki. Patrze pod jedną, nic. Zerkam pod drugą, pusto. Zaglądam do pudełka, nie ma. Wpadam w panike. Podnosze ich becik i co widze? Małą, brązową, śpiącą kulke, która nie zwróciła nawet uwagi gdy ją podniosłam, spała nadal...
Straszne rozrabiaki z tych pchełek. Skaczą wzwyż, kicają w dal, urządzają zapasy, bitwy w gerberze, wszczynają wojny o płatka, podgryzają sie w zadki i ciągają za futro i ogony. Nie wspominając o tym, jak traktują biedną Bąble...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Tupot Małych Stóp
Babli

Aiaiaiai! Nina przestań. Ona jest taaaaaaaka słodka. Ja tu nawet jakiegoś porównania nie mogę znaleźć.
:-* :-* :-* :-* Ona jest taka śliczna. I na 100 z charakterem !Ucałuj dla odmiany Bąble i utucz ;) :-*
A moje mniej męczyły mamuśkę a więcej siebie wzajemnie :-*
Nina
Kontakt:

Dzieciarnia dzisiaj pobija wszelkie rekordy :D Broją niesamowicie! Co chwile ganiają za sobą, przewracają sie na plecy, skubią po pupciach, ciągają za ogony. A po pół godzince zabaw czas na godzinną drzemke, później jedzonko, następnie znowu drzemka i szalejemy dalej. I tak w kółko :D
Dzisiaj były pierwsze próby picia z poidełka. Maluchy od razu zajarzyły co to takiego i doją równo :) Jako pierwsza odkryła 'to mokre coś' Mimi :)
Uwielbiają płatki i chrupki kukurydziane :) Tak jak mama. Wafle ryżowe też są fajne i w ogóle jedzenie jest fajne. Skubią z takim skupieniem na mordkach, że nawet jak rodzeństwo je przewróci, to jedzą nadal, nawet na leżąco :D
Dzisiaj wstawiłam im na dół dużą miske (mama ma swoją na półce), właśnie siedzi w niej 5 sztuk i szuka dobroci.
Dzisiaj niestety fotek nie będzie. Mam troche na kompie, ale nie mam czasu żeby je wrzucić na fotosika. Jutro nadrobie zaległości i wrzuce fotki z dziś i z jutra.
A tak coby tylko moich nudnych wypocin nie było, filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=92jQngZK-kI
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Ninus kiedy maluchy mniej wiecej beda do odbioru bo czas zaczac za jakims transportem sie rozgladac ;)
A moze jest ktos jeszcze chetny z Wawy coby sily mozna bylo polaczyc ;)

ja bede w Krakowie 29, ale to pewnie niewiele daje i chyba za wcvzesnie (mam lenia nie chce mi sie liczyc :P )

a ja swojego Tedzia nie moge rozpoznac :( :-[ ale prosze wycalowac :-*
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”