i to calkiem sporo... mam malucha od dwoch dni...
w drodze ze sklepu raczej sie nie przezeibil- sklep-samochod-domek...
pewnie to uczulenie... sprobuje ze sciolka... teraz sie w ogole przeprowadzil na drugie pietro...
Moderator: Junior Moderator

ja mialam zapalenie ucha srodkowego jak bylam mala ( 10 lat ) to bardzo boli niestety
 ja mialam zapalenie ucha srodkowego jak bylam mala ( 10 lat ) to bardzo boli niestety   , teraz jest po 5 zastrzyku i przed chwila zauwazylem za sam siega do pidelka , proboje chodzic , ale niestety blędnik daje o sobie znac i kiwa sie na bok . Skubaniec juz chce wychodzic z klatki , ale nie ma jeszcze sily .
 , teraz jest po 5 zastrzyku i przed chwila zauwazylem za sam siega do pidelka , proboje chodzic , ale niestety blędnik daje o sobie znac i kiwa sie na bok . Skubaniec juz chce wychodzic z klatki , ale nie ma jeszcze sily .   . Nie rusza polowka lebka . Macha tylko prawymi wasikami , lewa dziorke od nosa ma zatkana skrzepem krwi chyba . Ten skrzep ppowoli "wychodzi" . No i szczurek chyba oslepl na jedno oko
 . Nie rusza polowka lebka . Macha tylko prawymi wasikami , lewa dziorke od nosa ma zatkana skrzepem krwi chyba . Ten skrzep ppowoli "wychodzi" . No i szczurek chyba oslepl na jedno oko  to lewe . Nie reaguj na nic okiem , no ale trudno , najwaziejsze ze zyje i sie nie meczy , nie boli go .  Lekarz zapewnial ze jezeli to tych zastrzykach zauwaza sie poprawe to szczurek ma szanse wyzdrowiec . Wiec kufa modlcie sie :]
 to lewe . Nie reaguj na nic okiem , no ale trudno , najwaziejsze ze zyje i sie nie meczy , nie boli go .  Lekarz zapewnial ze jezeli to tych zastrzykach zauwaza sie poprawe to szczurek ma szanse wyzdrowiec . Wiec kufa modlcie sie :] :(:(
:(:( 
   Aha! za 4 mini tableteczki i 'konsultację" zapłaciliśmy 10 zł.  :shock:
 Aha! za 4 mini tableteczki i 'konsultację" zapłaciliśmy 10 zł.  :shock: