A Lily ma zdolnosci budownicze inaczej.. czepiacie sie sierotki jednej.. swoja droga biedna Perdita, ktora jest budowniczym, bynajmniej nie inaczej.. tylko jak trza!
Dwa szczuraki, dwa koszaki, cztery ptaki i dzieciaki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: szczurzyce z lancre: już bez Esme.
Heheh no nie a moje to takie brudne maja te ogony
. Moze podesle do Lily, niech tez zmieni cos w ich zyciu bo po prostu...
siasc i plakac nad mymi brudasami.
A Lily ma zdolnosci budownicze inaczej.. czepiacie sie sierotki jednej.. swoja droga biedna Perdita, ktora jest budowniczym, bynajmniej nie inaczej.. tylko jak trza!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
no. w czasie mojej nieobecności chorowała perdita, głośno gadała, chora była dość poważnie, mieszkała sama w klatce, jeździła na zastrzyki, pół nocy przesypiała z moim p. pod kołderką
w nogach łóżka. skończyła zastrzyki, przez tydzień jeszcze dostawała antybiotyk - i ozdrowiała.
my pomału czekamy na nowe szczury, przyjadą do nas dwie półroczne panienki od pawiana, u nas będzie im fajnie i będziemy pomalutku i ostrożnie zapoznawać z co groźniejszymi przedstawicielkami stada [z groźnych został jakby tylko lily i perdita.... już bez esme...]. nie ma pośpiechu, bo dziewczynki będą miały siebie nawzajem do towarzystwa. szkoda, że tylko szynszylówkę będą miały do dyspozycji. ale to już trudno.
przyjadą w przyszły weekend.
trochę zbiedziłam, bo nie zdążyłam mojej siostrze dać transportera, chyba jej pocztą wyślę i powinnam to raczej szybko zrobić
żeby doszło na czas. 
my pomału czekamy na nowe szczury, przyjadą do nas dwie półroczne panienki od pawiana, u nas będzie im fajnie i będziemy pomalutku i ostrożnie zapoznawać z co groźniejszymi przedstawicielkami stada [z groźnych został jakby tylko lily i perdita.... już bez esme...]. nie ma pośpiechu, bo dziewczynki będą miały siebie nawzajem do towarzystwa. szkoda, że tylko szynszylówkę będą miały do dyspozycji. ale to już trudno.
przyjadą w przyszły weekend.
trochę zbiedziłam, bo nie zdążyłam mojej siostrze dać transportera, chyba jej pocztą wyślę i powinnam to raczej szybko zrobić
ten się nie myli, kto nic nie robi
Ja bym jednak doradzala kuriera, bo z tą poczta to baaaardzo roznie bywayss pisze: trochę zbiedziłam, bo nie zdążyłam mojej siostrze dać transportera, chyba jej pocztą wyślę i powinnam to raczej szybko zrobićżeby doszło na czas.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Re: szczurzyce z lancre: czekamy na nowe szczurki :)
o nie. ostatnio jak słałam kurierem to to, co na poczcie kosztowałoby jakieś 30 zł max, u znakomitego kuriera kosztowało 60 zł. poza tym jak kurier nie zastanie kogoś w domu, np dwa razy, to potem jedź do nich i szukaj :/ wolę pocztą. w najgorszym razie transport się po prostu odwlecze o 2 tygodnie....
Re: szczurzyce z lancre: nie czekamy na nowe szczurki :/
no tak. pawian odwołał oddanie szczurów.
teraz nie wiem, czy zostawiać stado jak jest czy coś nowego przygarnąć... 8 szczurów to nie w kij dmuchał. dostałam od runy kilka ogłoszeń adopcyjnych z sps-u. nie wiem. są do adopcji półroczne dwa husky, i mama kapturek z czarną córeczką.....
muszę się zastanowić.
teraz nie wiem, czy zostawiać stado jak jest czy coś nowego przygarnąć... 8 szczurów to nie w kij dmuchał. dostałam od runy kilka ogłoszeń adopcyjnych z sps-u. nie wiem. są do adopcji półroczne dwa husky, i mama kapturek z czarną córeczką.....
muszę się zastanowić.
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Brać, brać, koniecznie brać! 
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
yss, jak możesz, to adoptuj
. Tyle ogonków czeka na domek
. A Ty masz 2 stada, czy jak coś będziesz kastrować samce?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

a to pawian.. narobil szumu a teraz odwoluje..
Mysl yss, mysl intensywnie, czekamy na foteczki moze jakies?
Mysl yss, mysl intensywnie, czekamy na foteczki moze jakies?
zgłosiłam się do gryzaj po dwóch labinosków bezjajecznych. 
czyli może stadko się powiększy
czyli może stadko się powiększy
Czyli czekamy na Labinki
.
Ehh juz moge sie chociaz pocieszyc ze ja tez sie doszczurzam
Ehh juz moge sie chociaz pocieszyc ze ja tez sie doszczurzam
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Jeej, to wspaniale
. Trzymam kciuki za szczęśliwy przyjazd wacików!
Ja będę mieć od gryzaj 5 labików na tymczasie
.
Ja będę mieć od gryzaj 5 labików na tymczasie
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

super
a Lily, będzie wychowawczynią Nowych Dziewczynek; już ona im pokaże co i jak należy w Krainie Małych Ptaszyn 
odmienna, te dwie Nowe Dziewczynki to było tak dla żartu? Że panom jajka ucięli? =D
chłopców. chłopców.
a dla nowych lily jest raczej katem, nie niańką, że tak zacytuję kajka i kokosza
tyle, że jest cień szansy, że lily się np zauroczy płcią odmienną [dla odmiany własnego gatunku.]
a dla nowych lily jest raczej katem, nie niańką, że tak zacytuję kajka i kokosza