to są bardzo dobre owoce, jeżeli szczurek je lubi to tylko mu dawać.
 to są bardzo dobre owoce, jeżeli szczurek je lubi to tylko mu dawać.cukier w owocach nie szkodzi. to ten biały rafinowany to świństwo.
Moderator: Junior Moderator

to są bardzo dobre owoce, jeżeli szczurek je lubi to tylko mu dawać.
 to są bardzo dobre owoce, jeżeli szczurek je lubi to tylko mu dawać. .. ani on ani szczury nie mogły przeżyć tego.. ale cóż jak mus to mus.. potem juz miały fajna figure
.. ani on ani szczury nie mogły przeżyć tego.. ale cóż jak mus to mus.. potem juz miały fajna figure  a co do winogron.. wydaje mi się że mogą, ale lepiej bez pestek.. arbuzy też..  więc możesz im spokojnie dać..
 a co do winogron.. wydaje mi się że mogą, ale lepiej bez pestek.. arbuzy też..  więc możesz im spokojnie dać.. 

na pewno pestki nie zaszkodzą maluchom
 na pewno pestki nie zaszkodzą maluchom 
 Można też obrać ze skórki.
 Można też obrać ze skórki. a jesli juz mowa o jedzeniu to ciurki lubia bardzo makaron gotowany i brokuly
 a jesli juz mowa o jedzeniu to ciurki lubia bardzo makaron gotowany i brokuly .
 .
 Za to moje jedzą tylko białe winogrono, czerwone co najwyżej się zepsuje na półeczce gdzie chomikują swoje smakołyki i trzeba wyrzucić.
 Za to moje jedzą tylko białe winogrono, czerwone co najwyżej się zepsuje na półeczce gdzie chomikują swoje smakołyki i trzeba wyrzucić.