Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Tupot Małych Stóp - nowa, łysa mieszkanka ;)

Post autor: Nina »

Jako, że stadne fotki sie podobały, będzie więcej ;)
Dzisiaj było kolejne spotkanie całej dziewiętnastki. Na razie są krótkie i na maluteńkiej przestrzeni, żeby przyzwyczaiły sie do swojego zapachu, później przeniesiemy sie do pokoju obok, bo w moim na podłodze będą bójki, staruchy uważają, że to ich teren i żadni intruzi nie mają wstępu >:D

"Zabierz nas stąd, zabierz!!" Na którymś mam strasznie dziwną mine, fukały na siebie pod moją bluzką ::) :
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

"Dużo nas, dużo nas...":
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A tu mała rozpiska ;) :
Obrazek

W poniedziałek przyjeżdża Elish :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

O, a ja widzę ślady pazurków na rękach.. ach... ::)

Albinosków i agutków na zdjęciach bym nie rozpoznała
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Nina
Kontakt:

zalbi pisze:O, a ja widzę ślady pazurków na rękach.. ach... ::)
Czyżbyś miała na myśli te gustownie odbite sześć pazurków na prawej ręce? :D To Paskuda, zrobiła sobie ze mnie zjeżdżalnie, a po chwili sie rozmyśliła i zaczęła sie mnie łapać rączkami 8)
Chciałam zrobić sobie taki tatuaż (tzn szczurze łapki prawie w tym samym miejscu), tyle że na drugiej ręce ;)
Cała jestem pocharatana tak, jak już dawno nie byłam. A po dzisiejszym "zabierz nas, zabierz", mam cały dekolt, kark i szyje w sznytach ;D Ale cóż, przywykłam i już mnie to nawet nie piecze...
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
strup

Post autor: strup »

O jejciu, super widoki. ; d
ruth. oktawia. mela. fibi. odetta. bit. box. bletka. blesss ya. puff. bella. dorotka.
(*) hera. schizma. kryszna. kometa. sziwa. freya.

Obrazek
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Łiiiii, boskie ;D

No cudne są
ObrazekObrazek
merch

Post autor: merch »

Uwielbiam Twoje szczury i właśnie tak szczury, źadnego szczególnie z osobna ( no chyba , źe Fuksika :P) tylko TąCałąMasęOblegającychCiebieSzczurów, masę petrzącch się na sobie i rozłażących po fotelah i kanapach zresztą też…
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

widze, ze Fuks ma grono oddanych fanów :P (tez sie zaliczam ) ;D
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Loooo matko ile bezczelnie rozprzestrzeniajacego sie zwierzynca!
Sa przecudowne, Milka ma piekne kolorki.. lapie za serce ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina
Kontakt:

Anka. , strup, dzięki ;)

merch pisze:Uwielbiam Twoje szczury i właśnie tak szczury, źadnego szczególnie z osobna ( no chyba , źe Fuksika :P) tylko TąCałąMasęOblegającychCiebieSzczurów, masę petrzącch się na sobie i rozłażących po fotelah i kanapach zresztą też…
Jejciu, jak miło przeczytać takiego posta :) Dzięki.
pin3ska pisze:widze, ze Fuks ma grono oddanych fanów :P (tez sie zaliczam ) ;D
Fuksik czeka na wymizianie ;)
Telimenka pisze:Loooo matko ile bezczelnie rozprzestrzeniajacego sie zwierzynca!
Sa przecudowne, Milka ma piekne kolorki.. lapie za serce ;D
Bezczelnie to one na mnie właziły :D W pewnym momencie miałam pod bluzką pięć śmierdzieli...
Milka była czarna, później zrobiła sie grafitowa, na tyle, że wszyscy widząc ją na żywo nie wierzyli, że to black. Teraz z kolei zrudziała jej dupcia i ta rudość lezie coraz wyżej :D

Dziękujemy za pochwały. Powtarzać im nie będe bo sie jeszcze bardziej rozbestwią, ale wymiziam od nosa aż po końcówke ogona ;)
Tupot Małych Stóp
Nina
Kontakt:

Solisieńka, moje słoneczko. Ma drugiego guza... W tylnej pachwinie, po tej samej stronie co ten pod przednią łapką.
Ta operacja chyba jednak nie ma sensu...
Cały czas miałam nadzieje, że jeszcze troche z nami pobędzie, że wytniemy cholerstwo i będzie dobrze.
Strasznie to ciężkie... To mój pierwszy szczur. Ta, od której wszystko się zaczęło. Mam wrażenie, że ona jest od zawsze, że jest wieczna.
Tupot Małych Stóp
merch

Nina w czasie jednej operacji można wyciąć nawet 3 guzy- u mnie Kropka miała wycinane własnie 3 pożyła jeszcze potem 3 miesiące ( operowana była jak miała 2lata i 2 miesiące). Mozna tez jednoczesnie ją wysterylizować co zapobiegnie pojawianiu się dalszych guzów.Oczywiście ta druga operacja jest poważniejsza i do przeprowadzenia tylko u dobrego weterynarza w dobrze wyposażonym gabinecie.
także jak miałaś operować ja z powodu jednego guza to drugi to nie problem .
Nina
Kontakt:

Miałam zamiar operować ją u dobrego weta (dr. Piasecki z Wrocławia), ma dobrze wyposażony gabinet (narkoza wziewna, respiratory, tlenoterapie, itp) no i doświadczenie ze szczurami.
Nie wiem co robić. Boje sie o nią strasznie. Zwłaszcza po operacji Mafii :(
Tupot Małych Stóp
merch

Nina , ja tez sie zawsze boję jak operuje, ale znowu jak sie uda to masz zdrowego szczura , a tak patrzec codziennie jak guz rośnie, zastanawiać się uśpić nie uśpić - to jest dopiero okropne.
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

Post autor: Filipw »

Nina trzymam kciuki za nią :)
Będzie dobrze musi być dobrze...
Soliśka to twarde babsko da sobie rade z "intruzem"
Babli

Post autor: Babli »

Trzymam kciuki za Soliśkę! Nie może być źle. NIE! Ja się nie zgadzam. Królowo kanałowców moja droga, ty się trzymaj!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”