Moja trzoda

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re:

Post autor: Anka. »

Teli, opcje są dwie,albo króliki już się nadają na pasztet,albo szczury są za duże :P

Dziś też odwiedzimy pana weterynarza, a co sobie będziemy żałować 8)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re:

Wiecie co Wam powiem?
Te tarasy z Ferplasta są zaj***** ;)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Re:

Post autor: Telimenka »

To dobrze ze zamowilam :D.. na razie 2 pozniej bedziemy myslec
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: Nina »

Anka. pisze:Wiecie co Wam powiem?
Te tarasy z Ferplasta są zaj***** ;)
Ciągle to powtarzam :D
Są tak wygodne, że je uwielbiam przy sprzątaniu i jednocześnie ładnie wyglądają w klatce :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re:

No dokładnie! Prezentują się świetnie i na pewno będzie je czyścić łatwiej niż drewno :P
Ja też na dobry początek wzięłam 2,ale gdy tylko będę miec wolną kasę chce 3, bo teraz musiałam troche pokombinowac żeby miały łagodne zejście i troche niefajnie wygląda ;)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re:

Fąfelek nie żyje :'(
Wieczorem zachowywał sie normalnie , pochłonął jogurt, suszone banany, jeszcze bezszczelnie nalał mi na poduszke, a dziś rano... Rano leżał płasko na podłodze. Nie wiem, kurde, nie wiem. Nie chciały mieszkać w klatce, wprowadziły sie do łóżka, okej, dostały pudło, miski i wraz z Sekrecikiem tak sobie żyły już ok.miesiąca. Nie wiem czy upadek z łóżka mógł go zabić, mi łóżko sięga poniżej kolan.
Od rana mi sie cos nie podobało ,bo normalnie Sekret przytulał sie i spaliśmy razem, a dziś był w pudełku, sam. Był strasznie apatyczny.Zabrałam go ze sobą na uczelnie, potem szukaliśmy weta. Szybko zdjęcie i mamy poważne zapalenie płuc z wodą i obrzękiem. Wet daje mu 20% na przeżycie,sugerował uśpienie,no ale ,kurcze, straciłam dziś Fąfla, przyjaciela Sekrecika i nie chce więcej :'( Będziemy walczyć! Sekret zjadł troche nutri, nic innego nie chce. A jeszcze wczoraj jadł normalnie, nic , żadnych typowych objawów tego ścierwa!
Kurcze! Teraz sama nie wiem czemu Fąfelek nie żyje, czy zabił go upadek z 40 cm? Bezobjawowe zapalenie płuc czy może serce upadku nie wytrzymało? W piątek będę w domu i mam nadzieje,że wet się zgodzi na sekcje.
Mam ogromne poczucie winy ,gdyby mieszkały normalnie w klatce Fąfelek by żył :'(
I jeszcze dobijają mnie ludzie. jeśli jeszcze raz usłysze,że za to ,co dziś wydałam na Sekreta mogłaby, sobie kupić 5 albo i 6 takich Sekrecików , to zaczne krzyczeć!
ObrazekObrazek
odmienna

Re:

Post autor: odmienna »

matkokochana... Fąfelek! [*]
Anko, trzymaj się... nie to raczej niemożliwe, że to upadek; ja myślę, że jakieś zjadliwe paskudztwo w tych płuckach... nie możesz mieć wyrzutów sumienia, bo wszystkiego i tak nie jesteś w stanie przewidzieć; życie to śmiertelnie niebezpieczna zabawa :'( .

... 20% - to tylko z pozoru mało. Trzymam kciuki, serce, oddech... nie dajcie się! :-*
merch

Re:

Post autor: merch »

Bardzo mi przykro z powodu Fąfelka...
Absolutnie sobie niewyrzucaj tego, ze zyl na wolnosci, moze w klatce żyłby dłużej , ale czy byłby szczęśliwszy? No i oczywiście kciuki za sekrecika. A ludziom mozesz powiedziec ze ludzi tez mozna by nie ratowac zaoszczedziloby się jeszcze więcej :P.
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re:

Dziękuje Dziewczyny,

kurcze, dzisiejszy dzień jest naprawde podły...

Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Re:

Post autor: Telimenka »

Ludzie by na tym skorzystali jakby niektorzych nie ratowac.. ale znam te gadki. Moj dziadek jak jade leczyc Ogonka mowi ze trutka taniej wyjdzie ;D nie ma to jak poszanowanie dla zycia..

Nie wyrzucaj sobie niczego.. u Ciebie szczurki maja bardzo dobrze.. raj na ziemi a wrozka Brygida to Ty nie jestes niestety. Zrob sekcje jezeli Cie to jakos uspokoi ale nie zamykaj szczurkow w klatce skoro tak Wam dobrze.. tez watpie ze zabil go upadek. U mnie szczury z wyrka lataja normalnie i nic im sie nie dzieje. Moze to byl przypadek jeden na milion ale watpie.

['] dla Fafelka.. i ratuj Sekrecika.. zawsze warto walczyc a te procentowe liczenie jak slysze to mnie sciska..nie zwracaja na to uwagi.
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
mala__76

Re:

Post autor: mala__76 »

merch bardzo mądrze napisałas:) a ty Aniu trzymaj sie i nie poddawajcie z Sekretem-trzymam kciuki
ze mna :) Obrazek
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re:

Obrazek

Obrazek

Jest mi zajekurwabiście źle...
ObrazekObrazek
odmienna

Re:

Post autor: odmienna »

... powiem tylko, że jestem z Tobą...
piękne te portrety...
... są tam razem...
................................................................................................................
merch

Re:

Post autor: merch »

:(

<Przytul>
mala__76

Re:

Post autor: mala__76 »

nie zasłużył na śmierc,ale moze wybrał inne zycie ze swoim przyjacielem i teraz cieszy sie bardziej
ze mna :) Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”