Nic tylko zazdrościć...
Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje kochane badziestwo - czekamy na Kropka
Jaaaaaakie cudne bydle 
Nic tylko zazdrościć...
Nic tylko zazdrościć...
- Anka.
- Kontakt:
Dino jest świetny, kawał szczurzego chłopa.
Też mam taką krowe , tylko on nie lubi przytualnek
Też mam taką krowe , tylko on nie lubi przytualnek
Dzis w Gliwicah odebrałam 4 szczurzych panów - 3 z Sosnowca i 1 z Bytomia
Pan z Bytomia to fuzzik dumbolek z czerwonymi oczkami i jasniutką sierscią. Niestety juz w pociągu zauważyliśmy u niego 3 guzki. Są pod skórą, ładnie sie oddzialają od ciała. Jutro ide z nim do wetki, zobaczymy co to. Mam nadzieje, ze to tylko ropnie. Teraz siedzi sobie z Pawłem, ktory wyraznie sie nim zafascynowal
Trzech panów z Sosnowca to niebieski kapturek, wyhaszczały prawie na biało husky i czarnooki sphynx. Są malutkie jak na samce w tym wieku. sphynx ma kępki wloskow to tu to tam
Strasznie jest pocieszny. Wydaje sie, ze podroz zniosły dobrze. Dwa futrzaste mają futerko w niezbyt ladnym stanie, podejrzewam, ze mogą miec wszoły. To tez załatwimy jutro u wetki
Na razie postawilam je w lazience na kilka dni, zanim dołaczą do kolegów. Paweł patrząc na fuzza powiedział: "Taki to nie moze byc nigdy szefem...". "Dlaczego?' - pytam. Odpowiedz: "Bo nie moze sie nigdy napuszyć"
Foty jutro albo pozniej
Pan z Bytomia to fuzzik dumbolek z czerwonymi oczkami i jasniutką sierscią. Niestety juz w pociągu zauważyliśmy u niego 3 guzki. Są pod skórą, ładnie sie oddzialają od ciała. Jutro ide z nim do wetki, zobaczymy co to. Mam nadzieje, ze to tylko ropnie. Teraz siedzi sobie z Pawłem, ktory wyraznie sie nim zafascynowal
Trzech panów z Sosnowca to niebieski kapturek, wyhaszczały prawie na biało husky i czarnooki sphynx. Są malutkie jak na samce w tym wieku. sphynx ma kępki wloskow to tu to tam
Na razie postawilam je w lazience na kilka dni, zanim dołaczą do kolegów. Paweł patrząc na fuzza powiedział: "Taki to nie moze byc nigdy szefem...". "Dlaczego?' - pytam. Odpowiedz: "Bo nie moze sie nigdy napuszyć"
Foty jutro albo pozniej
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Już się fotek nie mogę doczekac a szczególnie fuzzika dumbo
Trzymam kciuki zeby problemy chorobowe nowoprzybyłych okazały się drobnostkami
Trzymam kciuki zeby problemy chorobowe nowoprzybyłych okazały się drobnostkami
Ja mam nadzieje, ze dobrze sie beda u Was czuly.
Obiecane fotki:
Fredzio (jest chyba nieśmiały, bo zamiast pozowac, to chował sie pod polarkiem
):

Panowie z Sosnowca ( za to oni pozowali jak zawodowcy
):

Role studia zdjęciowego odegrała tymczasowo pin3skowa wanna
Fredzio (jest chyba nieśmiały, bo zamiast pozowac, to chował sie pod polarkiem
Panowie z Sosnowca ( za to oni pozowali jak zawodowcy
Role studia zdjęciowego odegrała tymczasowo pin3skowa wanna
Ile miesięcy ma Fredzio? Chyba za wcześnie na guzki. Są twarde?
Sphinxy chyba nigdy nie będą mnie zachwycać ale śmieszny jest
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Podobno kilka, dokładnie nie wiadomo... Guzki są twarde.Nina pisze:Ile miesięcy ma Fredzio? Chyba za wcześnie na guzki. Są twarde?
Jak juz jest to bede sie zachwycacNina pisze:Sphinxy chyba nigdy nie będą mnie zachwycać ale śmieszny jest
Mi nawet nie o zdrowie chodzi, ale o wygląd, jakieś takie dziwne są
Jak stary, łysiejący facet. Co nie zmienia faktu, że to też szczur i kochać go trzeba
Skoro są okrągłe i twarde a szczur młody, to duże prawdopodobieństwo, że to ropnie albo kaszaki czy coś w tym stylu.
Skoro są okrągłe i twarde a szczur młody, to duże prawdopodobieństwo, że to ropnie albo kaszaki czy coś w tym stylu.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
jakby to to było u mnie od małego, to mogłabym się zakochać =P o łyso-futerkowca mi chodzi.
planujesz jeszcze jakieś stworzonka nowe? =D
planujesz jeszcze jakieś stworzonka nowe? =D
Zalbi, w zasadzie to zaplanowane były tylko laski ktore są u Niny i Wacek. Reszta to jakos sie sama przyplątałazalbi pisze:planujesz jeszcze jakieś stworzonka nowe? =D
W sobote przyjedzie Kropek, a potem to juz tylko w lutym chyba maluch z Anahata Rattery
Tak w ogole to choruje jeszcze na cos czarnego i na cos rudego...
hmm, ale z tego co pisaly tu rozne osoby to z guzkami jest fuzik dumbo, a Sphinx to ten drugi. No chyba ze jednak jest jeszcze inaczej :]Nina pisze:Ile miesięcy ma Fredzio? Chyba za wcześnie na guzki. Są twarde?
Fredzio to jest całkiem rozbrajający a ci z Bytomia
? Strasznie fajne mordeczki.
W sumie, to świetnie, że się do Was przyplątały
. Taki łaciaty sphinxik… moim zdaniem to głupie „produkować” takie dziwadełka, ale nawet ludzka głupota nie jest w stanie odebrać stworzonku tego najcenniejszego- jego szczurowatości. Na pewno wart jest wielkiej miłości i to nie jako przedstawiciel „niezwykłej rasy’…
Jednak, koniecznie, ale to koniecznie wyprowadź Pawła z błędu: ja znam przynajmniej jednego łysego, który potrafi się napuszyć tak, że wszystkie agresywne szczury mogłyby u niego płatne lekcje pobierać
; mogłyby, gdyby w swej napuszoności był w stanie zauważyć cokolwiek prócz końca swego nosa (nawet ten nos, choć łysy, jest napuszony- ot, taka ciekawostka przyrodnicza
) no, ale to przedstawiciel innego gatunku…

W sumie, to świetnie, że się do Was przyplątały
Jednak, koniecznie, ale to koniecznie wyprowadź Pawła z błędu: ja znam przynajmniej jednego łysego, który potrafi się napuszyć tak, że wszystkie agresywne szczury mogłyby u niego płatne lekcje pobierać
A czy ja napisałam, że ten zaguziony to sphinx? Bo nie zauważyłam.csbeny pisze:hmm, ale z tego co pisaly tu rozne osoby to z guzkami jest fuzik dumbo, a Sphinx to ten drugi. No chyba ze jednak jest jeszcze inaczej :]Nina pisze:Ile miesięcy ma Fredzio? Chyba za wcześnie na guzki. Są twarde?
Oooo, to Kropek mnie w sobote opuszcza? Chlip, chlip
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
No Fredzio ma te guzki, a od razu pozniej pisalas o Sphinxie.