Nue pisze:Hmm... dość wciąga, ale to już nie ten dobry stary King, mam wrażenie. Niemniej przeczytać można

Ehh..wlasnie tego sie obawialam, bo juz dawno nie czytalam niczego, co byloby "dobrym starym Kingiem"
kosodrzewko pisze:Wcześniej "Ćpun", bardzo fajne, bo lubię ogólnie taką kontrowersyjną tematykę, ale trochę się ta kniga ciągnęła

czytalam daaawno temu i z tego co pamietam, to mi sie podobala. pamietam nawet z grubsza fabule,wiec nie moglo byc inaczej
kosodrzewko pisze:Ja czytałam Kokainę! Ale dość dawno temu, z tego co pamiętam poszło mi szybko, za szybko

Kokaine tez czytalam i Lot Komety rowniez

.Z tej tematyki podobala mi sie jeszcze bardzo Milosc w Berlinie. Chociaz tez czytalam ja dawno temu, to bardzo zapadla mi w pamiec i uwazam,ze warto z tego typu literatury siegnac po te ksiazke.
Ale ja pytalam o
Koraline

Co do Koraliny: Przeczytalam ja doslownie w "chwilke". Jakos tak zaskoczylo mnie to, ze zdania w tej ksiazce sa takie proste...sama nie wiem,co o tym myslec. Opisy wydaly mi sie jakies takie...no czuje niedosyt. Przyznam, ze przeczytalam, poniewaz niebawem do kin wchodzi bajka na jej podstawie.

Chrupka i Banieczka

: Myszka,Bohun, Glorka, Ciri, Loluś, Bryndza, Blixa, Żorżeta, Groszek, Zagłoba, Soldat, Brusi, Anarchia, Rebelia,Rusalka, Ebola, Kofola, Obalka, Dżuma, Sepsa