Capped to kolorowy łepek z białym zachodzącym na tą czapeczke (taka jakby wypustka)grzesia pisze:A i jedna taka to się chyba capped nazywa - czarna głowa i kropki na grzbiecie
Sklepowy "gratis" już z Nami ;D - maluchy Niuni
Moderator: Junior Moderator
Re: Sklepowy "gratis" już z Nami ;D - maluchy Niuni
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
haha
skoro wszystkie(w sumie prócz jednej czarnej "owieczki") będą w czarno-białe łaty to ja już się boję o to jak będę je odróżniać

czarna Nemezis i jej kapturkowa córeczka Kalipso <33 +7 pozostałych potworków u nowych właścicieli ;**
jak rozowe dzdzownice 

piękne, na prawdę =)
którą sobie zostawiasz? a może dwie? =D
którą sobie zostawiasz? a może dwie? =D
Nie patrzę na kolor
chociaż powiem szczerze, że czarnuszka rzuca się w oczy
ale tak jak mówię, to nie kolor się liczy, tylko zobaczymy która pannica "chwyci" mnie za serce w przyszłości 

czarna Nemezis i jej kapturkowa córeczka Kalipso <33 +7 pozostałych potworków u nowych właścicieli ;**
- __AnKA19__
śliczne maluszki
Kapturki są śliczniusie, a jedna z takim czarnym łepikiem i plamkami na grzebiecie
poprostu cudne 

Z nami: Chopin, Lio, Shortii, Mała Mii, Zgredzio
W serduszku: Lilu ('), Edzia (')
W serduszku: Lilu ('), Edzia (')
Przecież każdy jest inny, żadnych kapturów nie da sie mylić
A złapią Cie za serce wszystkie, zobaczysz

A złapią Cie za serce wszystkie, zobaczysz

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- maua_czarna
No, przy "okazji" zostal wykasowany moj post, a byla tam takze informacja dla osob zainteresowanych adopcja:
postaram sie pomoc w transporcie z Katowic do Bielska,Tychow,Pszczyny,Oswiecimia, Cieszyna, gdyby dla kogos okazalo sie to pomocne.
Jesli ktos bedzie na 100% zdecydowany, to moge przetrzymac szczurka/i (najchetniej samiczki) do czasu znalezienia transportu (byle szczurki nie zabawily u mnie na wakacje
)
Przepraszam, moja pomyłka. /Agata
postaram sie pomoc w transporcie z Katowic do Bielska,Tychow,Pszczyny,Oswiecimia, Cieszyna, gdyby dla kogos okazalo sie to pomocne.
Jesli ktos bedzie na 100% zdecydowany, to moge przetrzymac szczurka/i (najchetniej samiczki) do czasu znalezienia transportu (byle szczurki nie zabawily u mnie na wakacje

Przepraszam, moja pomyłka. /Agata
Wiecie co, jestem całkiem kupiona przez tą panią z najbardziej poprzerywanym kapturkiem
Gdyby nie moje plany to normalnie bym sie nie zastanawiała...
Trzymam kciuki mocno, mocno za najlepsze domki dla klusek

Gdyby nie moje plany to normalnie bym sie nie zastanawiała...
Trzymam kciuki mocno, mocno za najlepsze domki dla klusek

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Kapturki! Zaraz zemdleję...moje piękności...no jakby moje...
Cudne małe różowe oseski...a jak tam u Niuni-Mamuni?
Już nie mogę się doczekać aż będą miały futerko...nie moge...no po prostu...
Trzymamy kciuki za dobre domki dla malutkich.
Cudne małe różowe oseski...a jak tam u Niuni-Mamuni?
Już nie mogę się doczekać aż będą miały futerko...nie moge...no po prostu...
Trzymamy kciuki za dobre domki dla malutkich.
<*> Moje aniołki<*>
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
Mamuśka cóż, chce gryźć nadal
ale już mniej, stopniowo się uspokaja 
tfu! tfu!
nie chce zapeszać, ale z domkami wszystko się powoli układa
ale na razie cii...
nie zapeszam
ale trzymajcie kciukasy, żeby było 5 samiczek tak jak policzyłam! proszę
bo widzę zapotrzebowanie na pannicy 
ech :/ widzę że nie wyświetlają się wszystkie zdjęcia maluszków na poprzedniej stronie, więc dodaje w miniaturach jeszcze raz.
Oto oni
I co do 6 samiczek nie jestem pewna, bo kurczę tak patrzyłam i patrzyłam i już sama zaczęłam wątpić w swój wzrok... :lol: a możliwe jest taka przewaga samiczek
?

W kupie raźniej

tfu! tfu!

ale trzymajcie kciukasy, żeby było 5 samiczek tak jak policzyłam! proszę

ech :/ widzę że nie wyświetlają się wszystkie zdjęcia maluszków na poprzedniej stronie, więc dodaje w miniaturach jeszcze raz.

Oto oni

I co do 6 samiczek nie jestem pewna, bo kurczę tak patrzyłam i patrzyłam i już sama zaczęłam wątpić w swój wzrok... :lol: a możliwe jest taka przewaga samiczek

W kupie raźniej

No więc już sama nie wiem jak jest z ich płcią... Dodaję zdjęcie na którym jest przedstawiony szczurek i jego brzuszek, proszę o pomoc w określeniu płci

wrr... jakie to małe się wyświetla :/ dodaję link, żeby móc ściągnąć to zdjęcie i powiększyć sobie na kompie:
http://www.megaupload.com/pl/?d=O29N0LK2
według mnie faceci to 4,5 i 6 , bo nawet mierzyłam linijka na kompie odległości i mieli większe

wrr... jakie to małe się wyświetla :/ dodaję link, żeby móc ściągnąć to zdjęcie i powiększyć sobie na kompie:
http://www.megaupload.com/pl/?d=O29N0LK2
według mnie faceci to 4,5 i 6 , bo nawet mierzyłam linijka na kompie odległości i mieli większe

Wg mnie:
1
2 samica
3 samiec
4 samiec
5 samica
6
7 samica
8 samica
1
2 samica
3 samiec
4 samiec
5 samica
6
7 samica
8 samica
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
1 samiczkaNina pisze:Wg mnie:
1
2 samica
3 samiec
4 samiec
5 samica
6
7 samica
8 samica
2 samiczka