O šesti českých potkanech

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
maua_czarna

Re: Siedmioro miziadełek i ich dwa człowieki - Ciri [*]

Post autor: maua_czarna »

hehe:D Ladna mi przysluga:D
I w taki sposob, jesli Lola sie postara, to kiedys w klatce nie zastaniemy kaptura, tylko lyska:D
Obrazek Chrupka i Banieczka :)
Obrazek: Myszka,Bohun, Glorka, Ciri, Loluś, Bryndza, Blixa, Żorżeta, Groszek, Zagłoba, Soldat, Brusi, Anarchia, Rebelia,Rusalka, Ebola, Kofola, Obalka, Dżuma, Sepsa
Awatar użytkownika
maua_czarna

Coz u nas nowego?
Ano wczoraj w nocy u nas na pietrze wybuchl pozar :o , na szczescie nikomu nic sie nie stalo. Udalo nam sie ewakuowac szczury i w sumie w calym zamieszaniu byla to pierwsza i jedyna mysl jaka nam przyszla do glowy :D

Poza tym rozwazamy kastracje chlopakow, ale sami nie wiemy, co z tym fantem zrobic...
Obrazek: Myszka,Bohun, Glorka, Ciri, Loluś, Bryndza, Blixa, Żorżeta, Groszek, Zagłoba, Soldat, Brusi, Anarchia, Rebelia,Rusalka, Ebola, Kofola, Obalka, Dżuma, Sepsa
grzesia

Post autor: grzesia »

Pożar :o Dobrze, że wszystko wpożądku:)
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

maua_czarna pisze:Ano wczoraj w nocy u nas na pietrze wybuchl pozar :o , na szczescie nikomu nic sie nie stalo. Udalo nam sie ewakuowac szczury i w sumie w calym zamieszaniu byla to pierwsza i jedyna mysl jaka nam przyszla do glowy :D
Pożar to jest to, co mi sie śni w koszmarach. Bardzo sie tego boje a jak na złość, to czego sie boimy lubi się dziać, czego boje sie jeszcze bardziej ::) I zawsze myśląc o tym, zastanawiam sie jak wyniosłabym wszystkie zwierzaki z domu i w sumie o niczym innym nie myśle....

Dobrze, że sie niegroźnie skończyło ;)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
maua_czarna

Nina pisze:Pożar to jest to, co mi sie śni w koszmarach. Bardzo sie tego boje a jak na złość, to czego sie boimy lubi się dziać, czego boje sie jeszcze bardziej ::) I zawsze myśląc o tym, zastanawiam sie jak wyniosłabym wszystkie zwierzaki z domu i w sumie o niczym innym nie myśle....
Heh, Nin...bardzo czesto miewam sny o roznych kataklizmach, w tym pozarach. Musze sie ratowac, nagle szczury uciekaja, albo mnoza sie w blyskawicznym tempie i nie moge ich zlapac ::)
Zawsze myslalam, ze jedyne, co przychodzi do glowy w takich sytuacjach, to ratowac dokumenty itp. Otoz nie - zostawilam wszystko jak lezalo, wszystko procz szczurzastych.
Kuchnia ucierpiala, reszta ok,procz swadu. No i najgorszy byl dym, dlatego musielismy szybko wyniesc miziadla, bo udusilyby sie napewno :o Sami sie podtrulismy troszke, ale juz jest dobrze.

I jedna ciekawa rzecz...Lola byla przerazona,ale nie mialam czasu,zeby mnie obwachiwala (nie ma oka,wiec zawsze podsuwam jej reke,zeby wiedziala kto zacz), wyjelam ja o dziwo bez oporow! A chlopaki...To jeszcze dziwniejsze - sami pchali sie pod reke. Czy pozostalo w nich az tyle dzikiego instynktu, ze zaufaly rece (przewodnikowi stada)? Zastanawia nas to :)
Awatar użytkownika
maua_czarna

Hm, duzo powiedziec jeszcze nie moge, ale zdjecia zrobia to za mnie ;)
Obrazek to zobaczylismy jako pierwsze :)

a pozniej sie zakochalismy...
Obrazek Obrazek Obrazek

Imie zostalo szybko i jednoglosnie wybrane. Nie bylo to trudne, bo na literke "A", czyli bedzie Anarchia ;)
Juz niedlugo u nas! Strasznie sie cieszymy i nie mozemy sie doczekac :)

Zdjecia opublikowane za zgoda Mišy Delfes, Chs.s. ILETIS ;)
anik1

Post autor: anik1 »

cudowne maleństwo, słodkie:)
grzesia

Post autor: grzesia »

:-* :-* :-* jakie śliczne maleństwo!!!~~~~<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Buni@

Post autor: Buni@ »

Przepiękne maleństwo.

Rexik, dumbo to-to co kochamy najbardziej!
<*> Moje aniołki<*>
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
Awatar użytkownika
maua_czarna

Re: Anarchia nadejdzie!

Jeju dziewczyny, naprawde...ciesze sie, ze mala Wam przypadla do gustu :D

Juz sie nie moge doczekac,az nogami przebieram...ale to jednak jeszcze troszke czasu,zanim mala u nas bedzie :(
Awatar użytkownika
Nieja

Post autor: Nieja »

Maleństwo aż woła: "Jadę do Polski! Do mauej_czarnej! Ależ mi tam będzie dobrze!" :) A z wyglądu przypomina mi czekoladkę z bombonierki :) Ile dni odliczamy do przyjazdu słodkiego pysia?
Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Ja już pisałam, że mała to cudo :P Zazdraszczam bardzo, rexowe dumbiaki to cud, miód i orzeszki :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
maua_czarna

Oj tak Ninku, powiedzialabym Ci, ze masz zakaz wstepu tutaj,ale jakze bym mogla :D

Gora 11 dni :) Mysle,ze odbierzemy ja wlasnie wtedy - 20.12.2008
Taki maly, kochany prezent pod choinke ;)
anik1

Post autor: anik1 »

to będzie chyba najbardziej rozpuszczony i rozpieszczony prezent świąteczny ;D
Awatar użytkownika
maua_czarna

oj anik1,obawiam sie, ze tak wlasnie bedzie ;)
No ale zachwyty zachwytami,a trzeba sobie jakos umilic oczekiwanie. Pozniej to juz pewnie tylko fotkami Anarchii bedziemy Was meczyli ;)
Obrazek Obrazek
no to sobie Lola znalazla miejsce ;) i jaka stateczna jest :D

za to mlodziez za nic w swiecie nie usiedzi w miejscu. Kiedy tylko zblizylam sie do klatki,czekal mnie taki widok:
Obrazek Obrazek
Obrazek to jest najgorsze, wyglada jak "wypusc nas z wiezienia" :D
Obrazek Obrazek Obrazek no dobra,wyjdziemy :D
Obrazek Obrazek Obrazek Blixa na klacie;)
Obrazek łiiiiiiiii,uciekam :D

No i tyle na dzis :)

p.s. klatka jaka jest, kazdy widzi, ale to na krotko bo mam nadzieje, ze laczenie niebawem przyniesie efekty i przeniesiemy modziez do wlasciwej klatki :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”