podobno miała zaawansowany nowotwór. Przestała jeść, pić, ciężko oddychała...Była moim pierwszym ukochanym szczurkiem. Nie spodziewałam się, że tak szybko się to potoczy. Miała 2 lata i 8 miesięcy. Bardzo mi smutno...
 podobno miała zaawansowany nowotwór. Przestała jeść, pić, ciężko oddychała...Była moim pierwszym ukochanym szczurkiem. Nie spodziewałam się, że tak szybko się to potoczy. Miała 2 lata i 8 miesięcy. Bardzo mi smutno...Moderator: Junior Moderator

podobno miała zaawansowany nowotwór. Przestała jeść, pić, ciężko oddychała...Była moim pierwszym ukochanym szczurkiem. Nie spodziewałam się, że tak szybko się to potoczy. Miała 2 lata i 8 miesięcy. Bardzo mi smutno...

na pewno spotka sie z moją Morfi w szczurzym raju... [']
 na pewno spotka sie z moją Morfi w szczurzym raju... ['] przynajmniej miala dlugie, szczesliwe szczurze zycie... trzymaj sie...
 przynajmniej miala dlugie, szczesliwe szczurze zycie... trzymaj sie... Wybacz; Nikita,Fredziulek, Marokko, Greta wredotka
 Wybacz; Nikita,Fredziulek, Marokko, Greta wredotka