No nie gadajNina pisze:Cholibka, myślałam, że bede miała okazje zobaczyć to brzucho na żywo, a tu nici z mojego wyjazdu 20 grudnia, bo mama w pracy
 A bylismy praktycznie pewni,ze sie spotkamy
Moderator: Junior Moderator

No nie gadajNina pisze:Cholibka, myślałam, że bede miała okazje zobaczyć to brzucho na żywo, a tu nici z mojego wyjazdu 20 grudnia, bo mama w pracy
Ja też... Zwłaszcza, że mama była bardzo chętna, a tu jej nagle wpakowali sobote przed świętami w pracymaua_czarna pisze:No nie gadajNina pisze:Cholibka, myślałam, że bede miała okazje zobaczyć to brzucho na żywo, a tu nici z mojego wyjazdu 20 grudnia, bo mama w pracyA bylismy praktycznie pewni,ze sie spotkamy
 Gdyby nie to, że była przez 1,5 miesiąca na chorobowym przez zapalenie żył, to po prostu wzięłaby wolne, ale niestety nie może sobie na to teraz pozwolić.
  Gdyby nie to, że była przez 1,5 miesiąca na chorobowym przez zapalenie żył, to po prostu wzięłaby wolne, ale niestety nie może sobie na to teraz pozwolić.

.
 .

(ze sporą domieszką zazdrości, ale tej "dobrej"
  (ze sporą domieszką zazdrości, ale tej "dobrej"   )
 ) 
  Nie mozna bylo do niej zblizyc reki, chyba, ze piesc,ktora i tak zostawala podgryziona...dominowala jak szalona biedna Lole,za co Lola wygryzala jej siersc na lepku. I nic sie nie dalo zrobic...W drugiej klatce tymczasem, Blixa dominowala Zorzete, ktora jest szczurem zabawowym,proludzkim,spryciara...nie w glowie jej jakies glupie walki o dominacje
 Nie mozna bylo do niej zblizyc reki, chyba, ze piesc,ktora i tak zostawala podgryziona...dominowala jak szalona biedna Lole,za co Lola wygryzala jej siersc na lepku. I nic sie nie dalo zrobic...W drugiej klatce tymczasem, Blixa dominowala Zorzete, ktora jest szczurem zabawowym,proludzkim,spryciara...nie w glowie jej jakies glupie walki o dominacje  Blixa czula sie wiec baaardzo pewnie.
 Blixa czula sie wiec baaardzo pewnie. 
  Zeby bylo smieszniej, Lola dostala nagle rujki, a Blixa - z akceptacja loli
 Zeby bylo smieszniej, Lola dostala nagle rujki, a Blixa - z akceptacja loli  ) zaczela ja dominowac...cyrk,naprawde
 ) zaczela ja dominowac...cyrk,naprawde  No mam nadzieje,ze bylo im obu przyjemnie
 No mam nadzieje,ze bylo im obu przyjemnie  Pozniej dolaczyla Bryndza,ktora mielismy problem wyjac z klatki...
 Pozniej dolaczyla Bryndza,ktora mielismy problem wyjac z klatki... Blixa nie dala jej szans i za to trzymalismy kciuki, majac nadzieje, ze Brynka nie bedzie wtedy tak pewna siebie i agresywna. Po dluzszym czasie, kiedy podeszlismy do lozka, Bryndza przybiegla do mnie, weszla mi na ramie...przezylismy szok
 Blixa nie dala jej szans i za to trzymalismy kciuki, majac nadzieje, ze Brynka nie bedzie wtedy tak pewna siebie i agresywna. Po dluzszym czasie, kiedy podeszlismy do lozka, Bryndza przybiegla do mnie, weszla mi na ramie...przezylismy szok  .Nie wiem,moze wolala przyjsc do tego "nielubianego i duzego szczura", niz dac sie dominowac? W kazdym razie jesli chodzi o postepy z Brynka - probujemy ja podnosic w rece,poki co piszczy,ale juz nie gryzie.
 .Nie wiem,moze wolala przyjsc do tego "nielubianego i duzego szczura", niz dac sie dominowac? W kazdym razie jesli chodzi o postepy z Brynka - probujemy ja podnosic w rece,poki co piszczy,ale juz nie gryzie.  

Ma tak twardy sen,ze nie budzi jej nic-odkurzacz,glaskanie,skakanie innego przedstawiciela gatunku po jej malym jestestwie, pewnie bomba by jej nie obudzila
 Ma tak twardy sen,ze nie budzi jej nic-odkurzacz,glaskanie,skakanie innego przedstawiciela gatunku po jej malym jestestwie, pewnie bomba by jej nie obudzila  (ale nie bedziemy probowac
 (ale nie bedziemy probowac  )
 )  A jak ktos jest leniuszkiem, to chociaz fotki niech pooglada
 A jak ktos jest leniuszkiem, to chociaz fotki niech pooglada  

co tam masz?
 co tam masz? chwila przyjemnosci
 chwila przyjemnosci  
  Bryndza dala sie dotknac
 Bryndza dala sie dotknac  
  tam Lola schowala sie przed mlodzieza
 tam Lola schowala sie przed mlodzieza taka jestem sprytna
 taka jestem sprytna 
  Fight club
 Fight club  niewyrazne, ale wiadomo o co chodzi
 niewyrazne, ale wiadomo o co chodzi  
  placek
 placek jak sobie poscielesz...
 jak sobie poscielesz... 

Miłość
 Miłość  

)
 ) ). Poszatkowaly line,na ktorej uczyly sie chodzic i o to jestem na nie troche zla akurat
 ). Poszatkowaly line,na ktorej uczyly sie chodzic i o to jestem na nie troche zla akurat 

oj, co racja, to racjaNakasha pisze:Ha! Lepiej hamak niż siebie nawzajem
 juz nie chcialabym przezywac sytuacji,kiedy jeden szczur chce koniecznie zaostrzyc zeby na drugim
 juz nie chcialabym przezywac sytuacji,kiedy jeden szczur chce koniecznie zaostrzyc zeby na drugim  
  . Zawsze,kiedy do domu ma przybyc nowy miziak jest tak samo. Oczekiwanie,przegladanie zdjec po raz setny...ostatnio przyjaciel, ktory uwielbia kupowac perfumy powiedzial mi: "Ja musze sie leczyc z perfumofilii a Ty ze szczuromanii"
 . Zawsze,kiedy do domu ma przybyc nowy miziak jest tak samo. Oczekiwanie,przegladanie zdjec po raz setny...ostatnio przyjaciel, ktory uwielbia kupowac perfumy powiedzial mi: "Ja musze sie leczyc z perfumofilii a Ty ze szczuromanii"