O šesti českých potkanech
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Powiedzielismy A,mowimy tez B-czekamy na Anarchie i Brusinke
maua, w tym przypadku zło jest dobre
. Więc trzymam kciuki za zło 
Spóźnione Wszystkiego Najlepszego. 
Hej hej, już wtorek a wiadomości zero 
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Anarchię i Brusinkę koniecznie chcę widzieć! JUUŻ!
No dobra, ja już co nieco wiem, ale opis przeżyć z wystawy by sie jeszcze przydał 
EDIT
Zdjęcia będą po południu
EDIT
Zdjęcia będą po południu
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ojoj tyle sie u Was dzialo a ja przegapilam...
Sliczne te Wasze Dzieci.. a maluszki jakie sliczne mmmm.
Nie moge sie doczekac zdjec malej Anarchii..
Sliczne te Wasze Dzieci.. a maluszki jakie sliczne mmmm.
Nie moge sie doczekac zdjec malej Anarchii..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
- maua_czarna
Przepraszam,ze dopiero teraz, ale w niedziele mialam zajecia do poznego wieczora, oplatek z przyjaciolmi, pozniej troche zalatwiania...
Pewnie troche Was rozczaruje, ale Anarchia jeszcze do nas nie dotarla...
W sobote pojechalismy do Ostravy na wystawe, w sumie glownie po to, zeby odebrac maluchy.Kateřina z Pako zalatwila transport dla Brusi (dzieki Lenka
). Kiedy juz odebralismy naszego szkraba,znalezlismy Miše. Okazalo sie, ze nie ma Anarchii, bo rozchorowala sie jej mama i byla obawa,ze mala tez jest chora. W sumie bylo mi strasznie przykro, bo nic nie wiedzielsimy o tym, ze mala nie dojedzie do nas...no i teraz Brusi musi siedziec sama az do konca przerwy swiatecznej...Na wystawie nie bylo zadnych maluchow do kupienia, wiec nie dokupilismy zadnej kolezanki dla Brusi.
No, ale na to sie nic nie poradzi - sila wyzsza.
Nie zabawilismy dlugo na wystawie, bo musielismy zmykac z mala do domu
W koncu to fuzz, a jest zimno. Pierwszy raz widzialam na zywo szczurasa odd-eye, ale nie chcial pozowac do zdjec
Pierwszy raz widzialam tez manxa. Co do tego...hm...jakos nie przypadl mi do gustu, nie chcialabym miec takiego szczurka. Niby nie to ladne co ladne, ale co sie komu podoba...

Mysle,ze bylo ok 50 klatek, w niektorych po 2 szczurasy. Bylo duzo pieknych rudosci, rexikow, lysosci i uwiecznilismy 875 g husky velveteena (wygladal na 2 kilo- mielismy kiedys samca 1100g, a ten welwet wydawal nam sie sporo wiekszy
).

Szczurasy byly wyluzowane, nie stresowaly sie obecnoscia ludzi
Mimo tego robilam zdjecia bez lampy, wiec nie sa jakies fantastyczne,no ale cos tam widac

Moje ulubione:)
Caly album -http://s43.photobucket.com/albums/e356/ ... mview=grid
Lepsze zdjecia mozna podpatrzec w albumie Blanki, bo robila z lampa, otwierala klateczki itp
Sa tez podpisy z imionami uszastych i z hodowlami
http://terys.rajce.idnes.cz/Vanocni_vys ... 0.12.2008/
Poza tym skoro zostal nam fundusz,ktory byl przeznaczony na Anarchie, zrobilimy male zakupy swiateczne..dla szczurasow. Kupilismy fajne pietro z ferplasta w komplecie ze schodkami (nawet pod Lola prawie sie nie ugina:P), kulki metalowe na salate tudziez inne zarelko i transporter- w koncu porzadny, taki jaki mi sie marzyl
Szczurzaste nie narzekaja
Po przywiezieniu Brusi do domu chcielismy zobaczyc reakcje reszty stadka na nia. Jak widac na zdjeciach- z Zorzeta od razu sie dogadala:) (Zorzi to nasz najmniejszy szczur.tzn... byla najmniejsza do tej pory).

Z Lola tez bylo w porzadku, ale jednak Lolik jest zdecydowanie zbyt potezna, zeby je polaczyc - przypadkiem moglaby malej zrobic krzywde..

<3

A tutaj stadko dusi Zorzete:D

I reszta zdjec
http://s43.photobucket.com/albums/e356/ ... mview=grid
Ktos dobrnal do konca?
Pewnie troche Was rozczaruje, ale Anarchia jeszcze do nas nie dotarla...
W sobote pojechalismy do Ostravy na wystawe, w sumie glownie po to, zeby odebrac maluchy.Kateřina z Pako zalatwila transport dla Brusi (dzieki Lenka
No, ale na to sie nic nie poradzi - sila wyzsza.
Nie zabawilismy dlugo na wystawie, bo musielismy zmykac z mala do domu
Pierwszy raz widzialam tez manxa. Co do tego...hm...jakos nie przypadl mi do gustu, nie chcialabym miec takiego szczurka. Niby nie to ladne co ladne, ale co sie komu podoba...

Mysle,ze bylo ok 50 klatek, w niektorych po 2 szczurasy. Bylo duzo pieknych rudosci, rexikow, lysosci i uwiecznilismy 875 g husky velveteena (wygladal na 2 kilo- mielismy kiedys samca 1100g, a ten welwet wydawal nam sie sporo wiekszy

Szczurasy byly wyluzowane, nie stresowaly sie obecnoscia ludzi
Mimo tego robilam zdjecia bez lampy, wiec nie sa jakies fantastyczne,no ale cos tam widac

Moje ulubione:)
Caly album -http://s43.photobucket.com/albums/e356/ ... mview=grid
Lepsze zdjecia mozna podpatrzec w albumie Blanki, bo robila z lampa, otwierala klateczki itp
http://terys.rajce.idnes.cz/Vanocni_vys ... 0.12.2008/
Poza tym skoro zostal nam fundusz,ktory byl przeznaczony na Anarchie, zrobilimy male zakupy swiateczne..dla szczurasow. Kupilismy fajne pietro z ferplasta w komplecie ze schodkami (nawet pod Lola prawie sie nie ugina:P), kulki metalowe na salate tudziez inne zarelko i transporter- w koncu porzadny, taki jaki mi sie marzyl
Po przywiezieniu Brusi do domu chcielismy zobaczyc reakcje reszty stadka na nia. Jak widac na zdjeciach- z Zorzeta od razu sie dogadala:) (Zorzi to nasz najmniejszy szczur.tzn... byla najmniejsza do tej pory).

Z Lola tez bylo w porzadku, ale jednak Lolik jest zdecydowanie zbyt potezna, zeby je polaczyc - przypadkiem moglaby malej zrobic krzywde..

<3

A tutaj stadko dusi Zorzete:D

I reszta zdjec
http://s43.photobucket.com/albums/e356/ ... mview=grid
Ktos dobrnal do konca?
Ja! Ja! Ja dobrnęłam!maua_czarna pisze:Ktos dobrnal do konca?
Śliczności.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Ojojoj ale sliczne zdjecia.. 
Jaki wielkoczarnoszczur
. W takim razie kiedy przepiekna,ksiezniczka Anarchia do Was dojedzie? 
Jaki wielkoczarnoszczur
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
też dotrwałam i podziwiałam zdjęcia:)
Ja też! Też dotrwałam!!! Jakie uszyy!
I ja też
Włącznie z obejrzeniem wszystkich zdjęć 
Małe łyse jest piękne. Taki śliczny wypłosz
A z tych wystawowych szczurów z Waszego albumu najbardziej mi sie podoba to białe cudo z czarnymi ciapkami na głowie
(Hvězdička jak sie dowiedziałam z albumu Blanki)
Jedno już mi sie w czeskich wystawach nie podoba: szczury w klatkach. W życiu nie pozwoliłabym wtykać palców obcym ludziom do klatki moich szczurów. Za duże ryzyko a ja jestem przewrażliwiona na punkcie ogonów.
Małe łyse jest piękne. Taki śliczny wypłosz
A z tych wystawowych szczurów z Waszego albumu najbardziej mi sie podoba to białe cudo z czarnymi ciapkami na głowie
Jedno już mi sie w czeskich wystawach nie podoba: szczury w klatkach. W życiu nie pozwoliłabym wtykać palców obcym ludziom do klatki moich szczurów. Za duże ryzyko a ja jestem przewrażliwiona na punkcie ogonów.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Brusinka Z Lolą - jak pokaz przeciwienstw _ Sliczne
.
a co tam robił jeż? =D
to zdjęcie jest straszne: http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1453/14 ... 200876.JPG
i co to jest manx? bo to na tym zdjęciu to wygląda jak chomik...
gratuluje pieknej panienki.. na prawdę piękna =)
to zdjęcie jest straszne: http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1453/14 ... 200876.JPG
i co to jest manx? bo to na tym zdjęciu to wygląda jak chomik...
gratuluje pieknej panienki.. na prawdę piękna =)
Manx nie ma ogona, więc to jak chomik...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp