Imię wybrane, właśnie Neska, żeby już zostać w tej kawowej konwencji, poza tym sądząc po wyglądzie panny, to ewidentnie pasuje

Z tym, że będzie to neska ze śmietanką, bo mała ma biały koniuszek ogonka i białe plamki na brzuszku
odmienna, no właśnie mi też zaczęły paskudy zżerać drzwi, a to nie takie zwykłe drzwi, tylko zasuwane, harmonijkowe, w środku jest pewnie dykta, więc wolałam nie ryzykować. Karton jest wzmacniany, bo inaczej przegryzłyby go w trymiga

Dziś własnoręcznie przykleiłam do niego stary numer CKMu TŻta, bo okładki śliskie i zębów tak łatwo nie wbiją. Oprócz CKMu zaporę (którą niedługo chyba oficjalnie opatentuję

) wzmacnia także opakowanie z twardego kartonu po filtrze prywatyzacyjnym na monitor, które ofiarnie przytaszczyłam w piątek z pracy. W ogóle CKMy są świetne do budowania zapór, bo sztywne, ale można je zwinąć w rurkę i gdzieś wcisnąć. U nas ten sposób sprawdza się w łazience, gdzie dziewuchy notorycznie przegryzały kabelek od głośnika.
Kwiatki w kuchni na czas wybiegu lądują na wszelkich możliwych niedostępnych półkach, aczkolwiek już jeden musiałam wywalić

Cóż, siła wyższa...
maua_czarna, Ty mi nawet nie kracz, bo ja z trzema takimi Jeźdźcami Apokalipsy nie wydolę na naprawianie ewentualnych szkód

To będzie słodka, dobrze ułożona, miziasta szczurka, spokojna, niekonfliktowa i kablami się brzydząca. Oby. Oby!
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa

!