Moja kochana dziewczyna czyli Kora

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
zaszczurzona

Moja kochana dziewczyna czyli Kora

Post autor: zaszczurzona »

Napisałam temat o sobie w Podaj łapę , a teraz opiszę Korę ,mą szczurzyce i różne jej przypadki.

Kora to żywiołowa 6 miesięczna szczurka , która ma wielkie humorki.Kiedy nie chce wyjść z klatki,to mnie wrabia ,że chce wyjść i gania ,a kiedy już otwarta klatka , to ona :jaka jestem zmęczona,nie chce mi się itp.Wypuszczam ją w "garażu.Już uspokajam;tam nigdy nie stanie i nie staną samochód i jest tam tak czysto,że brudniej jest chyba w salonie.Dlatego ją tam wypuszczamy ,że kiedy wlazła pod kanapę,siedziała tam 5godz i nie chciała wyjść.Teraz przekonuję mamę ,żebyśmy ją wypuściły na próbę,ale mówi ,że znów ucieknie pod kanapę(to na pewno nie jest racja).Chcemy wsadzić ją do kuli na 1 wyjście i zobaczyć ,gdzie pójdzie.Gdyby tylko tam weszła...Uwielbia wchodzić na rowery i się po nich wspinać , oraz próbować przedostać się na stół od ping-ponga.Moje maleństwo uwielbia gdy siedzę przy klatce.Jej przysmaki to: precle,pomidory ,przysmaki dla gryzoni i kurczak.Jest bardzo wybredna.Za nie długo (max miesiąc) ,będzie koleżanka. :) .Kiedy przydarzy się coś fajnego u Kory to Wam o tym opiszę.Póki co nic się nie dzieje.Tylko raz ,od szelestu torebek ,dostała ataku przerażenia i biegała po całym pomieszczeniu.Przestraszyło sie moje maleństwo...No to tyle o Korce :)

P.S Zdjęcia dodam później.

Pozdrawiam

Paulina
Moje maleństwa ; Kora i Dżuma...
Awatar użytkownika
Leia

Re: Moja kochana dziewczyna czyli Kora

Post autor: Leia »

Dobrze, że będzie koleżanka dla Kory. No i nie możemy się doczekać foteczek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”