,a teraz mnie kocha ,łazi po mnie nie sika
  ,a teraz mnie kocha ,łazi po mnie nie sika  i jest w porządku.Po prostu charakter szczurka.I jako ,że to twój 1 ogon to możesz kupić z forum,od hodowcy.
  i jest w porządku.Po prostu charakter szczurka.I jako ,że to twój 1 ogon to możesz kupić z forum,od hodowcy.Po drugie poczytaj ,poszukaj.Odpowiedzi tu są.
Moderator: Junior Moderator

,a teraz mnie kocha ,łazi po mnie nie sika
  ,a teraz mnie kocha ,łazi po mnie nie sika  i jest w porządku.Po prostu charakter szczurka.I jako ,że to twój 1 ogon to możesz kupić z forum,od hodowcy.
  i jest w porządku.Po prostu charakter szczurka.I jako ,że to twój 1 ogon to możesz kupić z forum,od hodowcy.
 kolejny dowód na to, że pracownicy nie często dobrze znają się na tych zwierzakach :/
 kolejny dowód na to, że pracownicy nie często dobrze znają się na tych zwierzakach :/

Trzeba było wszystko bardzo dokładnie przed nimi pozasłaniać (ale naprawdę DOKŁADNIE, bo jedna jest rzeczywiście niesamowicie sprytna i prędzej czy później i tak dojdzie sama, jak dostać się w jakieś miejsce). Mała jeszcze nic nie pogryzła, ale pewnie z racji wieku i stażu. No i wszystkie trzy mają ADHD
 Trzeba było wszystko bardzo dokładnie przed nimi pozasłaniać (ale naprawdę DOKŁADNIE, bo jedna jest rzeczywiście niesamowicie sprytna i prędzej czy później i tak dojdzie sama, jak dostać się w jakieś miejsce). Mała jeszcze nic nie pogryzła, ale pewnie z racji wieku i stażu. No i wszystkie trzy mają ADHD  Co prawda dwóm starszym trochę przeszło z wiekiem. Miziaste nie są, chociaż Mokkuś czasem lubi przyjść do mnie na głaskanie, jak już się zmęczy bieganiem i penetrowaniem. Nie są ani trochę agresywne, żadnej nigdy nie przyszło do głowy gryźć nas itp. i mam nadzieję, że tak zostanie.
 Co prawda dwóm starszym trochę przeszło z wiekiem. Miziaste nie są, chociaż Mokkuś czasem lubi przyjść do mnie na głaskanie, jak już się zmęczy bieganiem i penetrowaniem. Nie są ani trochę agresywne, żadnej nigdy nie przyszło do głowy gryźć nas itp. i mam nadzieję, że tak zostanie. 

w grupie razniej, sa szczesliwsze, nie sprawiaja wiecej klopotow niz jeden, wrecz przeciwnie, a za to jest z nimi wiele radosci
 w grupie razniej, sa szczesliwsze, nie sprawiaja wiecej klopotow niz jeden, wrecz przeciwnie, a za to jest z nimi wiele radosci 
 )
) (jest tam o tym przyklejony osobny temat)
 (jest tam o tym przyklejony osobny temat) http://szczury.org/viewtopic.php?f=30&p=328604#p328604
 http://szczury.org/viewtopic.php?f=30&p=328604#p328604