Bardzo podoba mi się to co piszecie o tych małych zwierzakach, właśnie jestem przed kupnem jednego z nich i jest haczyk, płeć. ;P
Jedną podpowiedź już mam: -mama: zgodziła się normalnie (co było dla mnie dziwne);P Szczurki jej pokazałam i spodobały jej się samczyki "bo są sympatyczniejsze" - (z wyglądu, nie dotykała ich bo troszkę brzydzi ją ogonek i tylne łapki, ale się przyzwyczai, chomika na początku też nie chciała;] )
-tata: jego niema w domu więc niema nic do gadania ;P Jest kierowcą tira i raczej mu to obojętne ;] luubi zwierzaki, aż w niektórych momentach boje się o chomka ;p
reszta rodziny to już kompletnie mnie nie obchodzi ;P Więdz poradźcie samiec czy samiczka ;P
mamie pokazałam szczurka w zoologicznym w Szczecinie w "galaxy" ;p Są rozdzielone płciami mają czysto, woda jest, zabawki: korzeń drzewa ;p Osobiście mieszkam w Choszcznie i nie widziałam czy są u nas szczurki będę musiała sprawdzić ;p
I jeszcze powiem ze na razie chcę się tylko dowiedzieć o szczurkach, ponieważ mam słodziachnego, niestety chorego chomiczka, i nie wiem co z tego wyniknie ;/
Przepraszam że tak dużo ale po to jest forum, żeby się dowiedzieć ;p Z góry dzięki za odp.