Marudnik vol. 2

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Ivcia

Re: Marudnik vol. 2

Post autor: Ivcia »

Babli, jeśli chodzi o ilość szczurów posiadanych i zgodę rodziców... Powiem szczerze, że chciałabym mieć taki problem :-\ Zazdroszczę, bardzo zazdroszczę!
Moja mama jest na mnie zła, że biorę 4 szczura... W ogóle zła jest, że mam 3, ale nie zabraniała mi ich brać, bo wie, że i tak postawiłabym na swoim... Tym bardziej, że nie wydaje ona nawet 1zł na moje perełki, nie widuje ich, nie wie jak wyglądają. Jednak ojciec się wścieknie i pewnie nie będzie się do mnie odzywał.

Chciałabym, żeby było już po maturze. Nie chce mi się już oglądać facjat moich nauczycieli i "kolegów" z klasy. Mam ich po dziurki w nosie. Chcę im powiedzieć "żegnajcie!"..

Niech przyjdzie wiosna, bo zwariuję!
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Boze 3h na jakims zakichanym wykladzie na prawko..

Ludzie sa smieszni! boze jacy ludzie sa przekomicznie smieszni... ;D ..az zalosni
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
grzesia

Post autor: grzesia »

A mi się nic nie chce!! A mi się nic nie chce!! A mi się nic nie chce!!......nic dodac nic ująć :P
Awatar użytkownika
Telimenka

A mi sie chce spac ale isc spac o 20 to troche glupio :P

ehh poza tym brak mi chlopa!:P niech mi ktos poszuka takiego sexownego moze nie miec nogi czy byc slepy byleby nie stawial wlosow na zel ;D

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
grzesia

Post autor: grzesia »

Telimenka!! Jakie kosmate myśli!! Daj ogłoszenie: Chłop pilnie potrzebny! a zaraz się chmara zejdzie ;D Ja tam lubię włosy na żel ale umiejętnie zrobione, nie na wsioka ::)
Awatar użytkownika
Telimenka

Ja nie znosze w zadnym wydaniu :). Lubie krotkie wloski na jezyka. Moze dlatego ze ja lubie macac po lepetynie i zel by mi przeszkadzal i troche mnie to obrzydza ;)

Ale ja chce takiego porzadnego chlopa na dluuugo a nie na raz.. na raz to by sie znalazl ale co to za zabawa

Naixinka

Post autor: Naixinka »

Ehh tower nie przyszedł jeszcze, a napisali że powinien dojść w poniedziałek/wtorek a tu dupa :-\ Pewnie przyjdzie jutro, jak będę w pracy i będę musiała iść na pocztę po 16 kg paczkę...
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Naixinka pisze:Ehh tower nie przyszedł jeszcze, a napisali że powinien dojść w poniedziałek/wtorek a tu dupa :-\ Pewnie przyjdzie jutro, jak będę w pracy i będę musiała iść na pocztę po 16 kg paczkę...
Sama nie dasz rady zadną miarą tego przyniesc... Musisz sobie jakiegos silnego faceta załatwic... Moze nie chodzi tyle o wage, co o wielkosc tego pudła :)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Naixinka

W sumie fakt, nie pomyślałam o wielkości. Zasugerowałam się rozmiarami pudła obecnej klatki (70x40x80) i tak jakoś sobie zakodowałam, że tower też będzie w takim pudle... No i w razie co, planowałam podjechać autem, wrzucić do środka i do domku. Ale... paczki nadal nie ma, awiza nie ma, więc jeszcze nikt się nie pofatygował do mnie ::) Dobrze, że jutro mam wolne, chociaż liczę na to, że jednak dzisiaj dojdzie, do 18 jeszcze trochę czasu zostało (o ja naiwna ::)).
Babli

Post autor: Babli »

Wrr!! Dlaczego nigdy nic nie idzie po mojej myśli ? A dlaczego mój tata jest mało odpowiedzialny?! Jak dał słowo, powinien się go trzymać! Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

I znow przenudny wyklad :(:(:(
Boze jak mi sie nie chce i jeszcze w czwartek! MA SA KRA

Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Niech mnie ktoś dobije bo mam dość :/ Kto wymyślił tak g**niane tabletki p-bólowe, że nic nie dają? Zeżarłam już 4 i nadal sie skręcam na zmiane wisząc nad miską bo aż mi niedobrze z bólu.
Kur. Biedne szczury, wczoraj prawie nie biegały i dzisiaj też ich nie wypuszcze bo zwyczajnie nie dam rady....
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Naixinka

Zła jestem. Od ponad 1,5h próbuję dodzwonić się do pracy, żeby zapytać na którą mam, bo nie jestem pewna czy na 13 czy na 15, a może na 14:30... Oczywiście nikt nie odbiera, a ja muszę iść jeszcze na pocztę i nie wiem teraz czy zdążę. Bo jak okaże się, że mam na 13, to niedługo będę musiała już wychodzić i wtedy poczta odpada.
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Hmm, 3 dni praktyk a ja mam już dość... Wracam do domu i padam, najchętniej poszłabym spać a tu codziennie czeka na mnie sprzątanie w klatkach i wypuszczanie hołoty...
Niechby sie chociaż łaskawie te małe cholery dały połączyć. Zawsze to klatka mniej do sprzątania i mniej czasu spędzone na wypuszczaniu ich...
Jakoś nie widze tego mojego zaliczonego semestru z fizyki :/
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Jerso Ales

Post autor: Jerso Ales »

A ja mam dość wiadomości w TV. Niby tak dobrze traktują gry i graczy. A tu, jak nie mają jakiegokolwiek tematu do wiadomości, to biorą się za reportaż o grach, że niby one uczą przemocy itp. Mam ich w d... i p...
[spam]
Wycięte przez: Ania
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”