Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Re: Moje Chrupki :D :D :D
Piękny Fizyk.
Chcialam
zwlaszcza Flapa.. jest przeboski, malutki tluscioszek.
Hehe Fizyk nie jest z lasu chociaz kto go tam wie
Moj TZ mowi na niego Frycek albo Frickowski mial w LO takiego smiesznego nauczyciela fizyki za ktorym przepadal bardzo.
Strasznie mnie to wkurza bo sama rano do niego Frycek powiedzialam. Strasznie okropne imie ale co poradze na dziada

Hehe Fizyk nie jest z lasu chociaz kto go tam wie

Moj TZ mowi na niego Frycek albo Frickowski mial w LO takiego smiesznego nauczyciela fizyki za ktorym przepadal bardzo.
Strasznie mnie to wkurza bo sama rano do niego Frycek powiedzialam. Strasznie okropne imie ale co poradze na dziada

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
urokliwe szczurasy , wszystie co do jednego !
Ile to czasu trzeba , by wszystkie odpowiednio wygłaskać
Ile to czasu trzeba , by wszystkie odpowiednio wygłaskać

Ano troche czasu trzeba z tym ze dziewczynki juz srednio chca byc glaskane 
Wola sobie jesc i zwiedzac powoli rog w ktorym maja klatke. Na pokoj sie juz nie wypuszczaja.
Wiec w sumie zostaja tylko chlopcy a to do tej pory bylo 3 teraz 4
..
Nie moge sie rozstac z tym malym urwiskiem
. Wszedzie ze mna chodzi, robimy wlasnie razem salateczke i grzejemy domek. Zmywamy podglode
.
Juz widze roznice w zachowaniu Fizyka a Panow EE
. Fizyk nie jest taka wiercipietka jak Panowie EE..Ale wszyscy sa słodcy

Wola sobie jesc i zwiedzac powoli rog w ktorym maja klatke. Na pokoj sie juz nie wypuszczaja.
Wiec w sumie zostaja tylko chlopcy a to do tej pory bylo 3 teraz 4

Nie moge sie rozstac z tym malym urwiskiem

Juz widze roznice w zachowaniu Fizyka a Panow EE

nie wiem, nie wiemTelimenka pisze: Juz widze roznice w zachowaniu Fizyka a Panow EE. Fizyk nie jest taka wiercipietka jak Panowie EE..Ale wszyscy sa słodcy
![]()

I jest slodkie
ale przytomne na szczescie
.
Mam nadzieje ze bedzie z niego taki slodki paczus skory do pieszczotek z mama, bo moje hmm okreslenie "zakapiory" pasowaloby. No to wlasnie moje wstreciuchy nie sa w ogole pieszczotliwe, maja swoje zajecie a na moja, glaszczaca je reke patrza spojrzeniem pelnym politowania

Mam nadzieje ze bedzie z niego taki slodki paczus skory do pieszczotek z mama, bo moje hmm okreslenie "zakapiory" pasowaloby. No to wlasnie moje wstreciuchy nie sa w ogole pieszczotliwe, maja swoje zajecie a na moja, glaszczaca je reke patrza spojrzeniem pelnym politowania

Cudnego mają braciszka te nasze robale. A Ty myślisz Teli, że Yoda by Ci pozwolił zwędzić któregoś? Daj spokój, on dzisiaj chodzi wokół nich i pilnuje. Jak pięć minut ich nie widzi, to zaraz leci patrzeć. Ma obsesję większą, niż ja 

Wczoraj byl zmeczony to by nie zauwazyl nawet
..
a ja ukradkiem za pazuche i juz Flapa nie ma
A pewnie ze cudnego, Fizyk spi jak na malego slodkiego paczusia przystalo. Zwija sobie raczki w piesc kladzie pod mordeczke i mruzy slodko oczka...

a ja ukradkiem za pazuche i juz Flapa nie ma

A pewnie ze cudnego, Fizyk spi jak na malego slodkiego paczusia przystalo. Zwija sobie raczki w piesc kladzie pod mordeczke i mruzy slodko oczka...

Gratuluję nowego dzieciaczka w domu. Słodki ten twój pączuś
Ja też się jurto pochwalę...

Ja też się jurto pochwalę...

Hihi a Fizyk pulsowal
....

Wiesci z frontu 
Kuhy wodobrzusze sie zmniejsza ale i tak slaba jest strasznie. Psikaja mniej i ogolnie lepiej to wyglada z tym katarem etc
.
Fizyk wazy 171g i jak porownuje z rodzenstwem to male moje kluseczki sa. Za to Ekler wazy 515g! kawal szczura przed kastracja wazyl 480
.
Ekler z Fizykiem jest duzo spokojniejszy niz w wolierze..nie wie ktos czym to moze byc spowodowane? I nie gryzie przez kratki gdy mieszka z malym.Ogolnie bardzo cierpliwy z niego wujek. Maly bije go po brzuchu, lapchach glowie a Ekler zamyka tylko oczy robi stojke i czeka az malec przestanie. Fizyk przy tym rzuca sie jak ryba w sieci i drze mala mordke a Eklerus nic tylko czeka az maly bokser da mu spokoj

Kuhy wodobrzusze sie zmniejsza ale i tak slaba jest strasznie. Psikaja mniej i ogolnie lepiej to wyglada z tym katarem etc

Fizyk wazy 171g i jak porownuje z rodzenstwem to male moje kluseczki sa. Za to Ekler wazy 515g! kawal szczura przed kastracja wazyl 480

Ekler z Fizykiem jest duzo spokojniejszy niz w wolierze..nie wie ktos czym to moze byc spowodowane? I nie gryzie przez kratki gdy mieszka z malym.Ogolnie bardzo cierpliwy z niego wujek. Maly bije go po brzuchu, lapchach glowie a Ekler zamyka tylko oczy robi stojke i czeka az malec przestanie. Fizyk przy tym rzuca sie jak ryba w sieci i drze mala mordke a Eklerus nic tylko czeka az maly bokser da mu spokoj

No moze mu po prostu dzieciaka brakowalo
. A teraz ma przyrodniego siostrzenca na miejscu to sie opiekuje
. Ciesze sie ze moje wnusie takie grzeczne i rozgarniete.

Klilka zdjec
.

No wnusie sie slicznie spisuja
. Nie wiem jak to mozliwe ale Fizyk wazy dzis juz 220g
. Moze cos zel zwazylam ostatnio. Pozdrowienia od Eklera i Fizyka z mojego ramienia 

No wnusie sie slicznie spisuja

Jakie one maja wszystkie podobne pysie , az mi sie cieplej na sercu zrobilo jak o zobaczylam
.
Teli to on jakis chudziaczek jest dumbolki , ktore zostaly waza wiecej
.

Teli to on jakis chudziaczek jest dumbolki , ktore zostaly waza wiecej