Moje Chrupki :D :D :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Re: Moje Chrupki :D :D :D

Post autor: Magamaga »

Piękny Fizyk.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Chcialam :D zwlaszcza Flapa.. jest przeboski, malutki tluscioszek.
Hehe Fizyk nie jest z lasu chociaz kto go tam wie :P
Moj TZ mowi na niego Frycek albo Frickowski mial w LO takiego smiesznego nauczyciela fizyki za ktorym przepadal bardzo.

Strasznie mnie to wkurza bo sama rano do niego Frycek powiedzialam. Strasznie okropne imie ale co poradze na dziada ;)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
sawa

Post autor: sawa »

urokliwe szczurasy , wszystie co do jednego !
Ile to czasu trzeba , by wszystkie odpowiednio wygłaskać ;)
Awatar użytkownika
Telimenka

Ano troche czasu trzeba z tym ze dziewczynki juz srednio chca byc glaskane :)
Wola sobie jesc i zwiedzac powoli rog w ktorym maja klatke. Na pokoj sie juz nie wypuszczaja.
Wiec w sumie zostaja tylko chlopcy a to do tej pory bylo 3 teraz 4 :D..

Nie moge sie rozstac z tym malym urwiskiem ;). Wszedzie ze mna chodzi, robimy wlasnie razem salateczke i grzejemy domek. Zmywamy podglode ;D .

Juz widze roznice w zachowaniu Fizyka a Panow EE :). Fizyk nie jest taka wiercipietka jak Panowie EE..Ale wszyscy sa słodcy :-* :-*

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
odmienna

Post autor: odmienna »

Telimenka pisze: Juz widze roznice w zachowaniu Fizyka a Panow EE :). Fizyk nie jest taka wiercipietka jak Panowie EE..Ale wszyscy sa słodcy :-* :-*
nie wiem, nie wiem :D ja początkowo uważałam, że merch nazywając moich DD zakapiorami, dopuszczała się się paskudnego pomówienia- tacy grzeczni mi się obaj przez pierwsze godziny wydawali ;) ... Fizyk Wielkouchy- toć to słodkie musi być nieprzytomnie ;D
Awatar użytkownika
Telimenka

I jest slodkie :D ale przytomne na szczescie ;D ;D .

Mam nadzieje ze bedzie z niego taki slodki paczus skory do pieszczotek z mama, bo moje hmm okreslenie "zakapiory" pasowaloby. No to wlasnie moje wstreciuchy nie sa w ogole pieszczotliwe, maja swoje zajecie a na moja, glaszczaca je reke patrza spojrzeniem pelnym politowania ;)

Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Cudnego mają braciszka te nasze robale. A Ty myślisz Teli, że Yoda by Ci pozwolił zwędzić któregoś? Daj spokój, on dzisiaj chodzi wokół nich i pilnuje. Jak pięć minut ich nie widzi, to zaraz leci patrzeć. Ma obsesję większą, niż ja :P
Awatar użytkownika
Telimenka

Wczoraj byl zmeczony to by nie zauwazyl nawet :P..
a ja ukradkiem za pazuche i juz Flapa nie ma ::) ::)

A pewnie ze cudnego, Fizyk spi jak na malego slodkiego paczusia przystalo. Zwija sobie raczki w piesc kladzie pod mordeczke i mruzy slodko oczka... :-* :-*

Awatar użytkownika
Piromanka

Post autor: Piromanka »

Gratuluję nowego dzieciaczka w domu. Słodki ten twój pączuś :-*
Ja też się jurto pochwalę... ;D
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Gratulujemy koljnego synka ;D
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Hihi a Fizyk pulsowal :D....

Awatar użytkownika
Telimenka

Wiesci z frontu :)

Kuhy wodobrzusze sie zmniejsza ale i tak slaba jest strasznie. Psikaja mniej i ogolnie lepiej to wyglada z tym katarem etc :).

Fizyk wazy 171g i jak porownuje z rodzenstwem to male moje kluseczki sa. Za to Ekler wazy 515g! kawal szczura przed kastracja wazyl 480 ;D .

Ekler z Fizykiem jest duzo spokojniejszy niz w wolierze..nie wie ktos czym to moze byc spowodowane? I nie gryzie przez kratki gdy mieszka z malym.Ogolnie bardzo cierpliwy z niego wujek. Maly bije go po brzuchu, lapchach glowie a Ekler zamyka tylko oczy robi stojke i czeka az malec przestanie. Fizyk przy tym rzuca sie jak ryba w sieci i drze mala mordke a Eklerus nic tylko czeka az maly bokser da mu spokoj :-*

merch

Post autor: merch »

No moze mu po prostu dzieciaka brakowalo :). A teraz ma przyrodniego siostrzenca na miejscu to sie opiekuje :). Ciesze sie ze moje wnusie takie grzeczne i rozgarniete.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Telimenka

Klilka zdjec ;).
Obrazek Obrazek Obrazek
No wnusie sie slicznie spisuja :-* . Nie wiem jak to mozliwe ale Fizyk wazy dzis juz 220g ;). Moze cos zel zwazylam ostatnio. Pozdrowienia od Eklera i Fizyka z mojego ramienia :-*

merch

Post autor: merch »

Jakie one maja wszystkie podobne pysie , az mi sie cieplej na sercu zrobilo jak o zobaczylam :).

Teli to on jakis chudziaczek jest dumbolki , ktore zostaly waza wiecej :P.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Zablokowany

Wróć do „Nasi pupile”