Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Tupot Małych Stóp
Czarna jak czarna, ale Łacia.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa... (wrzaski z zachwytu)... jak ona pięknie wyhaszczała
Moja pannica 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Jakie one sa sliczne! mniam mniam zaslinilam sie!
Ale i tak moi chlopcy sa najpiekniejsi!

Ale i tak moi chlopcy sa najpiekniejsi!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
pin, no Łatce sie mocno zjaśniało
Strasznie przypomina mi moją Mafie z wyglądu i przez to mnie zawsze rozczula.
Myśle, że ma szanse na bycie BEWem
Myśle, że ma szanse na bycie BEWem
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Anka.
- Kontakt:
Aleeee malutkie!
Toż wychodzi że dwie dziewoje ważą tyle co Fuks
A w jakim wieku jest Czarna i Łacia? Czarna już siwieje czy taka jej uroda?
Toż wychodzi że dwie dziewoje ważą tyle co Fuks
A w jakim wieku jest Czarna i Łacia? Czarna już siwieje czy taka jej uroda?
Teoretycznie za wcześnie na siwienieAnka. pisze:A w jakim wieku jest Czarna i Łacia? Czarna już siwieje czy taka jej uroda?
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
są z kwietniaNina pisze: Są z maja, więc to jeszcze młode babyMoje wielkookie siostrzyczki.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
Nina nie daj sie zwieźć temu zgrzytaniuCzarna drapana za uszkiem zgrzytała zębami i pulsowała oczami! Ten mały dzikus był zachwycony głaskaniem. Jestem w szoku.
Wyglądają przecudnie.
Frida i Florka już w domku
Już w pociągu pokazały jakie to z nich potworne i dzikie szczury
Spały wywalone brzuchami do góry, z łapkami sterczącymi we wszystkie strony i nie interesowało ich nic. Dopóki nie otworzyło sie transportera
Wtedy zaczynała sie akcja "jak dostać sie na człowieka". Ale że w przedziale miałyśmy psa, trzeba było sie ograniczyć do głaskania w transporterze. Wymyły mi calutką ręke i obskubały paznokcie
Teraz siedzą już grzecznie w klatce i jedzą
Chętnie pozwiedzały łóżko i w ogóle są rewelacyjne
Takie mięciutkie misie 

A takie przejęte byłyśmy w pociągu (jakość zdjęć pomińmy
):

Już w pociągu pokazały jakie to z nich potworne i dzikie szczury
Teraz siedzą już grzecznie w klatce i jedzą

A takie przejęte byłyśmy w pociągu (jakość zdjęć pomińmy

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
O ja.....! Nie dam rady! Cuuudo! 
Nina , jaki śliczny nowy nabytek
To już na zawsze czy tylko na tymczas?
Ostatnie trzy fotki sprawiły , że się znów rozkleiłam ....
Wycałuj ode mnie wszystkie swoje szczurasy , jak odwołają wam w szkole parę lekcji ...
Wycałuj ode mnie wszystkie swoje szczurasy , jak odwołają wam w szkole parę lekcji ...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Panny są na stałe, od merchunipaks pisze:Nina , jaki śliczny nowy nabytek![]()
A do wycałowywania to mi nie potrzeba odwołanych lekcji
EDIT
Z Aferą jest bardzo źle. To chyba ropień na pyszczku, śmierdzi od niej ropą, oko jest wytrzeszczone, zalane porfiryną, szczur jak naćpany. Jedziemy za chwile na dyżur do weta, ale nie wiem czy dotrzyma jutra...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nie moge już edytować...
Byłyśmy u weta. Dostała 2 antybiotyki: Oxyvet i Tylary... nie moge rozczytać :/ Kazali pojawić sie w środe rano, ale jutro pójde do naszej wetki, do nich nie mam zaufania.
Przy badaniu przypadkowo Aferce skróciliśmy zęby (szarpnęła a miała w pyszczku pensete...) Boli ją ten pyszczek bidulke
Piszczała tak okropnie...Jest mocno napuchnięta, ale chyba gdzieś jej momentami wycieka ta ropa. Cała klatka śmierdzi...
Prosze, trzymajcie mocno kciuki, żeby sie zmniejszało, przecież ona nie przetrzyma zabiegu oczyszczania tego....
Byłyśmy u weta. Dostała 2 antybiotyki: Oxyvet i Tylary... nie moge rozczytać :/ Kazali pojawić sie w środe rano, ale jutro pójde do naszej wetki, do nich nie mam zaufania.
Przy badaniu przypadkowo Aferce skróciliśmy zęby (szarpnęła a miała w pyszczku pensete...) Boli ją ten pyszczek bidulke
Prosze, trzymajcie mocno kciuki, żeby sie zmniejszało, przecież ona nie przetrzyma zabiegu oczyszczania tego....
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, trzymamy. Oczywiście trzymamy. Będzie dobrze, musi być. Aferko nie wygłupiaj się, proszę Cię...