Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
pin3ska

Re: Tupot Małych Stóp

Post autor: pin3ska »

Czarna jak czarna, ale Łacia.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa... (wrzaski z zachwytu)... jak ona pięknie wyhaszczała :) Moja pannica :)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Jakie one sa sliczne! mniam mniam zaslinilam sie!
Ale i tak moi chlopcy sa najpiekniejsi! :-* :-*
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Babli

Post autor: Babli »

:-* Jaka piękna Łatka, normalnie och i ach... Czarna też niczego sobie :D
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

pin, no Łatce sie mocno zjaśniało :) Strasznie przypomina mi moją Mafie z wyglądu i przez to mnie zawsze rozczula.
Myśle, że ma szanse na bycie BEWem :P
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Aleeee malutkie!
Toż wychodzi że dwie dziewoje ważą tyle co Fuks :P

A w jakim wieku jest Czarna i Łacia? Czarna już siwieje czy taka jej uroda?
ObrazekObrazek
Nina
Kontakt:

Anka. pisze:A w jakim wieku jest Czarna i Łacia? Czarna już siwieje czy taka jej uroda?
Teoretycznie za wcześnie na siwienie :P Ale nie miała aż tak jasnej brody ;) Są z maja, więc to jeszcze młode baby :) Moje wielkookie siostrzyczki.
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Nina pisze: Są z maja, więc to jeszcze młode baby :) Moje wielkookie siostrzyczki.
są z kwietnia :) kupione w 1/3 maja :)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Aha, dzięki za odpowiedzi ;)
ObrazekObrazek
Rhenata

Post autor: Rhenata »

Czarna drapana za uszkiem zgrzytała zębami i pulsowała oczami! Ten mały dzikus był zachwycony głaskaniem. Jestem w szoku.
Nina nie daj sie zwieźć temu zgrzytaniu ;D To podstępne zachowanie zgłodniałego szczurasa, moja tak tez miała i to po dwóch dniach ze mną, a teraz dupę odwraca i nic :-\ Oczywiście żartuje ;)
Wyglądają przecudnie.
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Nina
Kontakt:

Frida i Florka już w domku :)
Już w pociągu pokazały jakie to z nich potworne i dzikie szczury :D Spały wywalone brzuchami do góry, z łapkami sterczącymi we wszystkie strony i nie interesowało ich nic. Dopóki nie otworzyło sie transportera :D Wtedy zaczynała sie akcja "jak dostać sie na człowieka". Ale że w przedziale miałyśmy psa, trzeba było sie ograniczyć do głaskania w transporterze. Wymyły mi calutką ręke i obskubały paznokcie ::)
Teraz siedzą już grzecznie w klatce i jedzą :) Chętnie pozwiedzały łóżko i w ogóle są rewelacyjne :) Takie mięciutkie misie :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A takie przejęte byłyśmy w pociągu (jakość zdjęć pomińmy :D ):
Obrazek Obrazek Obrazek
Tupot Małych Stóp
Babli

O ja.....! Nie dam rady! Cuuudo! :-*
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Nina , jaki śliczny nowy nabytek :)
To już na zawsze czy tylko na tymczas?
Ostatnie trzy fotki sprawiły , że się znów rozkleiłam ....
Wycałuj ode mnie wszystkie swoje szczurasy , jak odwołają wam w szkole parę lekcji ... ;)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Nina
Kontakt:

unipaks pisze:Nina , jaki śliczny nowy nabytek :)
To już na zawsze czy tylko na tymczas?
Ostatnie trzy fotki sprawiły , że się znów rozkleiłam ....
Wycałuj ode mnie wszystkie swoje szczurasy , jak odwołają wam w szkole parę lekcji ... ;)
Panny są na stałe, od merch :)
A do wycałowywania to mi nie potrzeba odwołanych lekcji :P Wystarczy druga połowa dnia :D

EDIT
Z Aferą jest bardzo źle. To chyba ropień na pyszczku, śmierdzi od niej ropą, oko jest wytrzeszczone, zalane porfiryną, szczur jak naćpany. Jedziemy za chwile na dyżur do weta, ale nie wiem czy dotrzyma jutra...
Tupot Małych Stóp
Nina
Kontakt:

Nie moge już edytować...

Byłyśmy u weta. Dostała 2 antybiotyki: Oxyvet i Tylary... nie moge rozczytać :/ Kazali pojawić sie w środe rano, ale jutro pójde do naszej wetki, do nich nie mam zaufania.
Przy badaniu przypadkowo Aferce skróciliśmy zęby (szarpnęła a miała w pyszczku pensete...) Boli ją ten pyszczek bidulke :( Piszczała tak okropnie...Jest mocno napuchnięta, ale chyba gdzieś jej momentami wycieka ta ropa. Cała klatka śmierdzi...
Prosze, trzymajcie mocno kciuki, żeby sie zmniejszało, przecież ona nie przetrzyma zabiegu oczyszczania tego....
Tupot Małych Stóp
Babli

Nina, trzymamy. Oczywiście trzymamy. Będzie dobrze, musi być. Aferko nie wygłupiaj się, proszę Cię...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”