Tego bym się nie spodziewała.. przecież zawsze widziałam je na filmach na drzewach!zalbi pisze:ogonowa, sprawdziłam: ananasy rosną pod ziemią =D
jak byłem mały, myślałem, że....
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: jak byłem mały, myślałem, że....
LOL2, a ja za to myślałam, że je się 'wypluwa'Ivcia pisze:Myślałam, że...
- dzieci rodzą się przez pupę

- fallen.yoda
- Kontakt:
To jest średnio śmiesznezyberka pisze:LOL2, a ja za to myślałam, że je się 'wypluwa'Ivcia pisze:Myślałam, że...
- dzieci rodzą się przez pupę![]()
![]()

jakie to były filmy?ogonowa pisze:Tego bym się nie spodziewała.. przecież zawsze widziałam je na filmach na drzewach!zalbi pisze:ogonowa, sprawdziłam: ananasy rosną pod ziemią =D
ten się nie myli, kto nic nie robi
yss, no nie wiem, jakieś takie i było widać np. jak zrywają ananasy z drzewa i jedzą. Jakieś takie o wyspie.. nie pamiętam tytułów.
bardzo dziwne w takim razie. przyklejanie ananasów do palm musiało zająć sporo czasu - i po co?
jakoś nie wierzę
jakoś nie wierzę

Mnie się pytasz? No przecież normalnie je zrywali itp. Zawsze widziałam ananasy na drzewach. No ja nie mogę, każdy chyba tak myślał
.

Przecież ananasy nie rosną pod ziemią! 
Ktoś was w trąbę zrobił a Wy tak ładnie łykacie
Ale - nie rosną tez na palmach
>> klik <<
"Duży, soczysty owocostan wyrasta na szczycie krótkiej łodygi wyrastającej z rozety kolczastych liści"

Ktoś was w trąbę zrobił a Wy tak ładnie łykacie

Ale - nie rosną tez na palmach

>> klik <<
"Duży, soczysty owocostan wyrasta na szczycie krótkiej łodygi wyrastającej z rozety kolczastych liści"
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
ogon: ja nigdy nie widziałam filmu z ananasami na drzewach. nigdy! ani nawet bajki
daj jakikolwiek przykład, fotkę, cokolwiek................
ania: naziemne są bardziej
niż podziemne. ale rzecz w tym, że nie na palmach....

ania: naziemne są bardziej

Boże no! Ananas to krzew jest zwyczajnie. Nie rośnie na drzewach, ale nie jest to też żadna bulwa. Mam akurat zdjęcie takiego krzewu w gazecie, szkoda, że nie mam skanera, bo po necie mi się grzebać dziś akurat nie chce - leniwiec mnie złapał 
Edit:

Dobra, jednak pogrzebałam. To jest krzew ananasa wraz z owocem. Muszę przyznać, że akurat ja wiedziałam zawsze jak to wygląda, ale tylko z tej przyczyny, że jeszcze za czasów PRL-u mój fader pracował w Orbisie i jeździł w różne ciekawe miejsca, skąd przywoził wieści i zdjęcia. Myślę, że gdyby nie to, to też bym myślała, że ananas rośnie na drzewie.

Edit:

Dobra, jednak pogrzebałam. To jest krzew ananasa wraz z owocem. Muszę przyznać, że akurat ja wiedziałam zawsze jak to wygląda, ale tylko z tej przyczyny, że jeszcze za czasów PRL-u mój fader pracował w Orbisie i jeździł w różne ciekawe miejsca, skąd przywoził wieści i zdjęcia. Myślę, że gdyby nie to, to też bym myślała, że ananas rośnie na drzewie.
Leia: myśleć każdemu wolno, ale ogon twierdzi, że na filmach ananasy rosną na drzewach 

proszę zignorować ten post 

¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
A może ogonek nasz jest taki malutki i myśli, że duży krzew to małe drzewko 

Leia, haha, śmieszne bardzo
skończmy dyskusję, bo zaraz będziecie mnie obgadywać na całego

skończmy dyskusję, bo zaraz będziecie mnie obgadywać na całego

Oj już się nie złość. Złość piękności szkodzi, a my tak po przyjacielsku polewamy