. A Ron rzeczywiśćie ma piękny pyszczek, taki... wyjątkowo szczurzy i inteligentny
 . A Ron rzeczywiśćie ma piękny pyszczek, taki... wyjątkowo szczurzy i inteligentny  .
.Moderator: Junior Moderator

. A Ron rzeczywiśćie ma piękny pyszczek, taki... wyjątkowo szczurzy i inteligentny
 . A Ron rzeczywiśćie ma piękny pyszczek, taki... wyjątkowo szczurzy i inteligentny  .
.

. A takto zawsze jakiś smakołyczek się podrzuci
 . A takto zawsze jakiś smakołyczek się podrzuci  . Po za tym ja kocham dla nich gotować, robić szczurze ciasteczka ( Oni wprost kochają moje biszkopciki, odgłos otwieranego słoika potrafi ich wybudzić z najtwardszego snu.), a że nie znoszę nudy i monotoni to źle się czuje robiąc im cały czas to samo...
. Po za tym ja kocham dla nich gotować, robić szczurze ciasteczka ( Oni wprost kochają moje biszkopciki, odgłos otwieranego słoika potrafi ich wybudzić z najtwardszego snu.), a że nie znoszę nudy i monotoni to źle się czuje robiąc im cały czas to samo...

. Potworki właśnie zajadają się obiadkiem złożonym ze skrzydełka z kurczaka, marchewki, ziemniaczków i kaszy gryczanej i muszę się pochwalić żę im smakuje
. Potworki właśnie zajadają się obiadkiem złożonym ze skrzydełka z kurczaka, marchewki, ziemniaczków i kaszy gryczanej i muszę się pochwalić żę im smakuje  .
. !
! ... Nie mówiąc o innych zamiłowaniach trutniów...Szkoda słów
... Nie mówiąc o innych zamiłowaniach trutniów...Szkoda słów  Btw, piękne zdjęcia ogoniastych
 Btw, piękne zdjęcia ogoniastych 
 . Jedyne pocieszenie to to że pogoda za oknem paskudna. Nie wspominam tu o szczurach, bo one zawsze są moim pocieszeniem
 . Jedyne pocieszenie to to że pogoda za oknem paskudna. Nie wspominam tu o szczurach, bo one zawsze są moim pocieszeniem  .
.  ) ma katar i teraz jest na terapi witaminowej, a że on z dobrej woli nie przyjmie żadnego lekarstwa, musimy działać podstepem, znaczy rozgniatać tabledke i dosypywać do jedzenia
 ) ma katar i teraz jest na terapi witaminowej, a że on z dobrej woli nie przyjmie żadnego lekarstwa, musimy działać podstepem, znaczy rozgniatać tabledke i dosypywać do jedzenia   . Przynajmniej mam towarzysza, który choć trochę mnie rozumie, dzielimy się chusteczkami
 . Przynajmniej mam towarzysza, który choć trochę mnie rozumie, dzielimy się chusteczkami   .
 . ), profilaktycznie dałam vibovit i narazie odpukać nic się nie dzieje.
 ), profilaktycznie dałam vibovit i narazie odpukać nic się nie dzieje.heh ja tak muszę pilnować całej rodziny, dzisiaj nawet babcia z dolnego piętra się pofatygowała i przyniosła smakołykiNajbardziej to rozśmiesza mnie mój Tata, który się zarzeka że szczurów nie lubi, ale cokolwiek je to się pyta czy szczury to też mogą. Przychodzi do mojego pokoju i karmi je smakołykami
 niech chłopaki się trzymają zdrowo
 niech chłopaki się trzymają zdrowo 

a jak się czuł w szelkach?
 a jak się czuł w szelkach?
Nakasha, szelki po pewnym czasie przestał zauważać. Gorzej było za to z Harrym, on wychodził z tych szelek za wszelką cenę, a w drodze powrotnej je przegryzłNakasha pisze:To super, że cieszył się z wybiegu w trawcea jak się czuł w szelkach?
 . Harry w ogóle na spacerku zachowywał się zupełnie inaczej niż Ron. Ron siedział grzecznie w torbie,  a Harry wychodził na ramię. Po za tym na trawce wolał biegać pomiędzy mną a moją kuzynką nie zapuszczając się zbyt daleko, ale Ron wolał zwiedzać i to ja za nim musiałam chodzić a nie ona za mną. I tak ich kocham i już tęsknie, ponieważ chłopcy już są w hoteliku u dominiki z. A ja mam jeszcze wytrzymać tydzień
 . Harry w ogóle na spacerku zachowywał się zupełnie inaczej niż Ron. Ron siedział grzecznie w torbie,  a Harry wychodził na ramię. Po za tym na trawce wolał biegać pomiędzy mną a moją kuzynką nie zapuszczając się zbyt daleko, ale Ron wolał zwiedzać i to ja za nim musiałam chodzić a nie ona za mną. I tak ich kocham i już tęsknie, ponieważ chłopcy już są w hoteliku u dominiki z. A ja mam jeszcze wytrzymać tydzień   !
 !

.
  . . No to skoro nie korzystali z kafelka postanowiłam ochłodzić ich w nieco inny sposób. Nalałam do miski nieco letniej wody, tak żeby zmoczyli tylko łapki o ogony, i wrzuciłam tam nieco fasolki szparagowej, pestek dyni a w drugim rzucie pokrojone truskawki.
   . No to skoro nie korzystali z kafelka postanowiłam ochłodzić ich w nieco inny sposób. Nalałam do miski nieco letniej wody, tak żeby zmoczyli tylko łapki o ogony, i wrzuciłam tam nieco fasolki szparagowej, pestek dyni a w drugim rzucie pokrojone truskawki. , aż żałuje, że nie udało mi się tego nagrać.
   , aż żałuje, że nie udało mi się tego nagrać. . Dobrze, że rodzice o tym nie wiedzą bo by mi nie pozwolili kupić tej klatki
  . Dobrze, że rodzice o tym nie wiedzą bo by mi nie pozwolili kupić tej klatki   , ale niech tylko poznają me niecne plany
  , ale niech tylko poznają me niecne plany    .
    .
 moje też rozpływają się na półeczkach
 moje też rozpływają się na półeczkach   
  ?
?