Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Tupot Małych Stóp

Post autor: Nina »

Musze dojść do większej wprawy i dorwać jakiś fajny jakościowo polar i wtedy sie pomyśli o jakimś sprzedawaniu ;) Na razie tne stare bluzy i zastanawiam sie jak pociąć szlafrok ojca (w którym i tak nie chodzi :P ) tak żeby nikt nie zauważył :D
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Rhenata

Post autor: Rhenata »

Z doświadczenia wiem ze tatusiowie nie zauważają braku starych szlafroków jeśli maja jakikolwiek inny pod ręką ;D mój został kiedyś pozbawiony jednego na rzecz dzika który zamieszkał w koszu na pranie na ojca szlafroku ;D ale ta historia nie tu powinna być ;D
Za to dwie kuwety z mniejszych klatek wypełnione chipsi stoją po jednej na piętrze. I szczury sie do nich grzecznie załatwiają :) Ile mi to roboty zaoszczędzi! (nie wspominając o kosztach, które zmaleją i to duuuuużo)
ja takie małe kuwety kupiłam w zoologicznym ,coś jak dno od malej klatki i tam maja żwirek, działa ten układ super nawet niebiesciaki od razu zaczęły korzystać.
Przykro ze Deborce jest tak źle, ale dobrze słyszeć ze Aferka ma sie lepiej. Kciukamy za twoje skarby, wymiziaj od nas ;D Co do twoich wyrobów to bardzo mi sie podobają te serduszka i łapki :) sama je doszywasz? czy to już taki materiał?Chyba sobie tez takie zrobię, będę podpatrywać.
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Nina
Kontakt:

Ojciec ma tylko ten jeden, ale nigdy go na sobie nie miał :D

A serduszka i łapki sama doszywam :P

Smrody wymiziam o ile mi sie uda (Afera ma focha jak stąd do Was :D )
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nina
Kontakt:

Chce ktoś pomarszczucha? Oddam i nawet dopłace :P Użarła mnie wczoraj frania i mam na nią focha...
Obrazek
Hmm, ten domek taki 'troche' zalany ::) Od razu widać, że w dzień wymiany :D
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Piromanka

Post autor: Piromanka »

Jaki pomarszczuch... !! :-*
Trochę Tadziowo wygląda złoczyńca ;)
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

a ja najpierw myślałam, że to w środku to ogon =P
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Rhenata

Post autor: Rhenata »

zalbi ty przynajmniej powiązałaś ''to'' z ogonem ja na miniaturce widziałam dwa szczury i kocyk na którym leżą ::) Nina biedna nawet szalika nie zrobisz w akcie zemsty ale może torebka?.... ;D
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Nina
Kontakt:

Chyba pora sie pożegnać... Pora zakończyć wspólną podróż, która trwa już 2 lata, 8 miesięcy i 7 dni.

Ja... ja sama nie wiem co czuje. Chyba po raz pierwszy nie jestem w stanie napisać nic więcej...
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

Ninuś, trzymaj się. Nawet ja nie potrafię nic napisać.... :(
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Nina ...tak bardzo , bardzo mi przykro .... :(
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Piromanka

Post autor: Piromanka »

Piękny wiek! [*] [*] [*]
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

Trzymaj się i bądź silna..
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
odmienna

Post autor: odmienna »

Nina...
merch

Post autor: merch »

Aferka :(?
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Nina
Kontakt:

merch pisze:Aferka :(?
Nie. Aferka właśnie mnie ugryzła. Tak jak już dawno tego nie zrobiła. Krew sie polała.

Solisia. Moje Słoneczko. Moja pierwsza :(
Jeśli dożyje jutra i będzie w takim stanie w jakim jest, będe musiała jej pomóc... A tak bardzo chciałam, żeby odeszła sama, tak jak robiła wszystko przez całe swoje życie.
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”