Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Tupot Małych Stóp
Musze dojść do większej wprawy i dorwać jakiś fajny jakościowo polar i wtedy sie pomyśli o jakimś sprzedawaniu
Na razie tne stare bluzy i zastanawiam sie jak pociąć szlafrok ojca (w którym i tak nie chodzi
) tak żeby nikt nie zauważył 
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Z doświadczenia wiem ze tatusiowie nie zauważają braku starych szlafroków jeśli maja jakikolwiek inny pod ręką
mój został kiedyś pozbawiony jednego na rzecz dzika który zamieszkał w koszu na pranie na ojca szlafroku
ale ta historia nie tu powinna być
Przykro ze Deborce jest tak źle, ale dobrze słyszeć ze Aferka ma sie lepiej. Kciukamy za twoje skarby, wymiziaj od nas
Co do twoich wyrobów to bardzo mi sie podobają te serduszka i łapki
sama je doszywasz? czy to już taki materiał?Chyba sobie tez takie zrobię, będę podpatrywać.
ja takie małe kuwety kupiłam w zoologicznym ,coś jak dno od malej klatki i tam maja żwirek, działa ten układ super nawet niebiesciaki od razu zaczęły korzystać.Za to dwie kuwety z mniejszych klatek wypełnione chipsi stoją po jednej na piętrze. I szczury sie do nich grzecznie załatwiająIle mi to roboty zaoszczędzi! (nie wspominając o kosztach, które zmaleją i to duuuuużo)
Przykro ze Deborce jest tak źle, ale dobrze słyszeć ze Aferka ma sie lepiej. Kciukamy za twoje skarby, wymiziaj od nas
Ojciec ma tylko ten jeden, ale nigdy go na sobie nie miał
A serduszka i łapki sama doszywam
Smrody wymiziam o ile mi sie uda (Afera ma focha jak stąd do Was
)
A serduszka i łapki sama doszywam
Smrody wymiziam o ile mi sie uda (Afera ma focha jak stąd do Was
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Chce ktoś pomarszczucha? Oddam i nawet dopłace
Użarła mnie wczoraj frania i mam na nią focha...

Hmm, ten domek taki 'troche' zalany
Od razu widać, że w dzień wymiany 

Hmm, ten domek taki 'troche' zalany
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Jaki pomarszczuch... !!
Trochę Tadziowo wygląda złoczyńca
Trochę Tadziowo wygląda złoczyńca
zalbi ty przynajmniej powiązałaś ''to'' z ogonem ja na miniaturce widziałam dwa szczury i kocyk na którym leżą
Nina biedna nawet szalika nie zrobisz w akcie zemsty ale może torebka?.... 
Chyba pora sie pożegnać... Pora zakończyć wspólną podróż, która trwa już 2 lata, 8 miesięcy i 7 dni.
Ja... ja sama nie wiem co czuje. Chyba po raz pierwszy nie jestem w stanie napisać nic więcej...
Ja... ja sama nie wiem co czuje. Chyba po raz pierwszy nie jestem w stanie napisać nic więcej...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ninuś, trzymaj się. Nawet ja nie potrafię nic napisać.... 
Nina ...tak bardzo , bardzo mi przykro .... 
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Piękny wiek! [*] [*] [*]
Nina...
Aferka
?
Nie. Aferka właśnie mnie ugryzła. Tak jak już dawno tego nie zrobiła. Krew sie polała.merch pisze:Aferka?
Solisia. Moje Słoneczko. Moja pierwsza
Jeśli dożyje jutra i będzie w takim stanie w jakim jest, będe musiała jej pomóc... A tak bardzo chciałam, żeby odeszła sama, tak jak robiła wszystko przez całe swoje życie.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp