Jesli zajrzy tu ktos "kompetentny" to bardzo prosze o dwa slowa jakie to gatunki/rodzaje szczurkow bo pojecia bladego nie mam na ten temat, a przyznam sie szczerze, nie przeszukiwalam jeszcze forum pod tym katem. Z gory dzieki.

Moderator: Junior Moderator

..
.. 

:) <3
:) <3
 Ale, ze "capuccino" bylo troche za dlugie, wiec zostal Kapek.
 Ale, ze "capuccino" bylo troche za dlugie, wiec zostal Kapek. Jest jednoczesnie najbardziej strachliwy a na stresujace sytuacje ma swoje typowe zachowanie, zaczyna psikac opluwajac wszystko i wszystkich do okola, no i myje sie wtedy bardzo czesto (zdecydowanie nie wyglada to chorobowo;) )
 Jest jednoczesnie najbardziej strachliwy a na stresujace sytuacje ma swoje typowe zachowanie, zaczyna psikac opluwajac wszystko i wszystkich do okola, no i myje sie wtedy bardzo czesto (zdecydowanie nie wyglada to chorobowo;) )

Uciekaja lobuzy a przychodza tylko po jedzonko. A jak juz sie uda zlapac to zainteresowani wszystkim tylko nie miziankiem
 Uciekaja lobuzy a przychodza tylko po jedzonko. A jak juz sie uda zlapac to zainteresowani wszystkim tylko nie miziankiem 
 zresztą pozostali też, ale kolorki mają bardziej standardowe, a Kapek... cud, miód i orzeszki, napatrzeć się nie mogę
  zresztą pozostali też, ale kolorki mają bardziej standardowe, a Kapek... cud, miód i orzeszki, napatrzeć się nie mogę  

Bardzo przystojni i mili panowie. Moja gromadka pozdrawia i śle wszystkie ulubione pieszczochy
 Bardzo przystojni i mili panowie. Moja gromadka pozdrawia i śle wszystkie ulubione pieszczochy  
 Na nowych fotkach widać, że to jednak jest agouti hooded. Na tamtych fotkach jakoś ciemno wyszedł
 Na nowych fotkach widać, że to jednak jest agouti hooded. Na tamtych fotkach jakoś ciemno wyszedł  .
.