ja to przeżyłam dokładnie 8 dni temu - współczuję bardzo
dla Solisieńki [*]
I będę przy Tobie na zawsze i jeden dzień dłużej...
[*]Gonzuś[*] 01.06.2007* - 10.03.2009+
[*] Titusia [*] 10.03.2009* - 23.03.2011+
[*] Luckusia [*] 10.03.2009* - 12.04.2011+
tak bardzo mi przykro..
na pewno bardzo za Tobą tęskni i cudownie Cię wspomina, bo jestem pewna, że znaczysz dla Niej co najmniej tyle ile Ona dla Ciebie..
na drogę, Solisiu.. [']
trzymaj się, Nina.. choć wiem, jakie to trudne..
ale szczurki Cię potrzebują..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Soliś... Słoneczko ! ... pokonałaś wolą życia obrzydliwy listopad, aż się te paskudne dni jaśniejsze dzięki tobie wydawały a w przeddzień wiosny odeszłaś... [*]
Od tygodnia miałam bardzo utrudniony dostęp o Forum i teraz dopiero dowiedziałam się. Kuha, Solisia i Mała Po… trzy cudowne szczurki równocześnie…
bezbrzeżny smutek….
merch pisze:Nina bo szczury odchodza na przedwiośniu ....... ludzie zresztą tez ....
Och, wiem, że ten post został zwielokrotniony przypadkiem, ale w zasadzie powinnam go powtórzyć jeszcze raz, nie; wiele, wiele razy, bo chyba niewiele więcej można dodać… może tylko to, że strasznie wysoka bywa cena za wiosnę.
Jakież wielkie i piękne stado jest po Tamtej Stronie.
Dziękuje za wszystkie miłe słowa. Mum mi sie rozkleiła jak je przeczytała...
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
To od niedawna masz szczurki! Od 4 latek!!
A co do Maleńkiej Solisi to biedactwo niech sobie Tam, za TM, żyje w radości i spokoju i poczeka na Ciebie <3 Twoją najukochańszą Ninoczkę <33
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']