Leia co do karty, to juz sie znalazla. W tym calym zamieszaniu ja jestem najwiekszym balaganiarzem, wiec nie bylo innych podejrzanych w sprawie

Nie osmielilabym sie zwalic winy na te niewinne, niebianskie, puszyste istoty

No, raz zjadly mi ladowarke do telefonu, jeden razik
Nue tak, tak, to ta sama Paskudzinska, ktorej zebow troche sie obawiam
Bardzo dziekujemy za kciuki, przydaly sie jak zwykle i pomogly
Zrobilismy serie autorskich testow psychomotorycznych, zeby sprawdzic, czy Paskudkowe cialko podaza tam, gdzie mozg chcialby. Pieknie pomykala za Rusalka po kanapie, a podchodzac do brzegu wersalki nie gibnela sie nawet przez sekunde

Takze podazanie za serkiem zoltym, ktory uciekal, dzierzony w Szalasowej dloni, okazalo sie wykonalne

Ruchy Paskudkowe sa nieco spowolnione, chyba tak juz to zostanie...Lepek zyje wlasnym zyciem kiedy Paskud chce spojrzec w gore, lub stanac na dwoch lapkach. No coz, chyba pozostanie przyslowiowa swinia i w niebo juz nie spojrzy
Dodatkowo za kare musi nam postawic kiedys bilety do kina, bo nasz fundusz przeznaczony na ten ce zostal spozytkowany na klucie jej zadka

(Koralina 3d...eh...eh...)
Po jednym z zastrzykow wdala sie niestety
martwica. Wyglada okropnie, pewnie efekt jest spotegowany przez niezaprzeczalna lysosc. Ale wyglada tez na sucha, wiec chyba nalezy zostawic w spokoju.
Jako, ze Paskudek radzila sobie ladnie co przyznal tez pan weterynarz, postanowilismy dolaczyc ja do Ruska w chorobowce i podtuczyc jeszcze przez tydzien zanim wroci na lono stada.
Przy okazji wizyty zwazylismy Ruska i Rebelie, bo Rusalka przerosla kolezanke, co wydalo nam sie troszke podejrzane. Okazalo sie, ze obie waza po185 g

Siostrzane dusze
Rusek wykrecila nam u weta taki numer,ze...

po prostu stwierdzila, ze stol nie konczy sie tam, gdzie sie konczy, lecz z pewnoscia jest jakis ciag dalszy. Wyladowala na podlodze, skad zostala oddelegowana natychmiast
Poznajemy Ruska z dziewczynami, plany polaczenia wszystkich staja sie coraz blizsze

Niestety nie mamy innej mozliwosci niz wersalka, ale zadna z babek nie rosci do niej pretensji, wiec udajemy, ze nigdy po niej nie chodzily i umawiamy sie, ze to neutral
Chlopcy sa za to niegrzeczni - Soldat i Groszek zaliczaja od siebie nawzajem kolejne brzydkie dziaby na pyszczkach i szyjach...Przygotowuja sie chyba do poznania dziewczyn, zeby byc rasowymi facetami z blizna
Zdjecia z posiedzenia kanapowego - brak aspolecznej Bryndzy (nie to nie!) i chorego Paskudziska:

Stojeczka <3

W sprawie wynajecia modelki zgloszenia przyjmuje przez PM

Kizi mizi

Wersja grozna

Kanapa opanowana

...

... ale jakos trzeba z niej zejsc

Kizi mizi vol. II

Piramida glupich

Oczko na dobranoc
W roli utalentowanego fotografa wystapil Szalas