Ehhh probowalam, staralam sie! Naprawde ale one jak na zlosc nie chcialy. Jakby pokazywaly ze to one maja wladze i jak ja sobie tu cos zdeklaruje to moge sie cmoknac w dupke ewentualnie.
Byli wczoraj kaprysni jak nic i dzis tez.. Postaram sie jeszcze wieczorem
A z nowosci.. Fizus wazy 418g

. Moj maly wielkolud. Ogolnie nie chce im sie ruszac dupska wyleguja sie w wolierze a baby psuja hamaki jakby na wyscigi i leza sobie w kuwecie. Pupa jest juz prawie lysa moja starusienka. Nie wiem ile ona ma ale w tym maju bedzie juz 2 lata jak jest u mnie. Ponoc miala ok 10 miesiecy jak tu przyjechala. Cos nie moge az w to uwierzyc. Maly szczurzy terminator.
Ylah trzyma sie swietnie chociaz podejrzewam ze juz nie widzi. W porownaniu do swojej siostry to zupelnie inna kondycja na starosc.
Chlopaki i dziewczeta dostali ostatnio makaron. Jak to smiesznie wyglada jak Pupa zjada z jednej strony Ylah z drugiej. Wcinaja przesuwajac sobie niteczke tymi malymi lapkami a jak juz napotkaja opor w postaci ciagnacego z drugiej strony pyszczka kolezanki zaczynaja szarpac lebkami jak wsciekle psiska ktora wyszarpie wiecej

. Stare ale jare te moje badziewia
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki

:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...