kwarki- szczury niebieskookie

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Re: kwarki- szczury niebieskookie

Post autor: Nakasha »

OMG!!! Jak na to patrzę to się cieszę, że nie mamy psów... :o

A ponad 700 gram szczurów... reeety chciałabym takie coś wymiziać :D
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Wesołych i Zdrowych Szczurzych Jajeczek ;)))
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Widok tak "przeorganizowanego" łóżka - bezcenny ! ;D Oby oszczędzono nam takich obrazków ...
Co do reszty - mnie też trudno pojąć , że są kumple , wygodna sofa, TV ,
pilot - a Stronga na ten przykład brak ! Nie do uwierzenia , jak ludzie są niedomyślni ;)
Idą święta , jest okazja na poprawę ... :D
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
odmienna

Post autor: odmienna »

O! :) Jak miło! wierzę, że te dni, to dla Wszystkich Nadzieja, nowa i piękna jak Wiosna.

Wczoraj był 12 kwietnia... Dzień Jędruli, dzień, który rok temu miał być nasz...
11 kwietnia zeszłego roku był piątek. Rano, wychodząc do pracy obiecałam zmęczonemu chorobą Jędrulce: „teraz muszę iść, ale kiedy wrócę, cała nadchodząca sobota i niedziela będzie nasza; twoja i moja”. Kiedy wróciłam... tak trudno było oddać kwitnącej anemonami Dolinie Kwarków Łaciate Słoneczko... w sobotę, 12 kwietnia postanowiłam: ten dzień, i tak będzie nasz! Wiem, okruszku, że Ty, „tylko szczur” jesteś tam gdzieś przecież. Ciepłe, Jasne miejsce w Kontinuum... i wtedy, lxxx zapytała, czy widziałam na SPSie ogłoszenie o łaciatej sierotce, porzuconej w gdyńskim schronisku... gdzie Gdynia a gdzie Kraków??? Ale serce tak mi załomotało! „to przecież Dzień Jędruli! jeśli istnieją szczurze anioły... jeśli w ogóle istnieją anioły...”
Eh, dobrze wiecie w kogo Jędrulka mnie wrobił!
Jurik, moje dożarte kochanie. Super Niania z Kwarkowa. Wiecznie obnosząca na swoim ciałku jakieś dziaby, dowody na nieznośny charakter.
Wczoraj, z okazji naszego święta, chciałam łobuzowi zrobić jakieś zdjęcie, ale miałam źle nastawiony aparat i... okazało się, że on koniecznie chce o czymś powiedzieć... w końcu nie wiem o czym, bo to w szczurzym języku było...: http://www.youtube.com/watch?v=KExsXd8tZgA http://www.youtube.com/watch?v=_Dbx7s1H0XM

Zrobiłam też specjalnie dla Kaszuba, z zepsutej przez niego torebki huśtawkę, ale nie znalazła łaski w jego oczach : http://www.youtube.com/watch?v=5LPOMIRspGs
Do zdjęć pozować nie chciał: Obrazek
Tylko Dar ze spokojem wtranżalał kochane przez nas wszystkich owsiane ciasteczka, serwowane z okazji rocznicy prawie bez ograniczeń: Obrazek
......
i tak na marginesie :-\ , włożyłam aparat w czeluść klatki, bo coś się działo w koszyku a nie widziałam co... lepiej było nie widzieć! Małe zboczki mam w chałupie... po Blessiaku się takich akcji nie spodziewałam! A, fe! ::) : http://www.youtube.com/watch?v=1xCPH61LVhc
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Jerzol Niuchacz :P
A torebka fajny pomysł, będzie nowa klata to zgapimy.
Śmieszne opisy dałaś ,i do zdjęć, i do filmików :)
ObrazekObrazek
Rhenata

Post autor: Rhenata »

śliczne Kwarki :) ucałuj zarazki. Nie wiem jak on mógł tak wybrzydzić huśtawkę, przecie rewelacyjna jest ::)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Rhenata , torebka owszem rewelacyjna , ale damska - nie chciał , by go wytykali palcami jak jakiego Teletubisia ;D
Co do intymnego filmiku , podglądactwo rzecz brzydka , co komu do jemu to jemu do komu - jak mawiał mój kumpel za Śląska , co robią w zaciszu domku , to tylko ich sprawa :P
Pozdrawiamy i głaszczemy kochane szczuraski i życzymy im zdrówka :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

odmienna, babo kochana. Uwielbiam te Twoje szczurzo-ludzkie historie :) .
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Jakie fajne filmiki :D słodkie szczurasy :D a w koszyczku to zwykła dominacja, aj tam, nie ma się czym przejmować :P
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

No co tam słychać po świętach ? :)
Przejedli się , że aż pisać nie wydolą ? ;)
odmienna

.... trawimy ;)
anik1

Post autor: anik1 »

odmienna pisze:.... trawimy
co za wylewność:)
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Hehehe masz bardzo kulturalnych panow. Usiadzie sobie taki na sofce i oglada TV.
U mnie jest wieczna granda..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
odmienna

Telimenka pisze:Hehehe masz bardzo kulturalnych panow. Usiadzie sobie taki na sofce i oglada TV.
U mnie jest wieczna granda..

;D problem jeszcze w tym, co oglądają…

w świąteczny poniedziałek, na brzuszku Gacusia zobaczyłam guzek wielkości groszku. Zamarłam.
Rozsądek nakazywał poobserwować… we środę, do głosu rozsądku dołączył głos weta a we czwartek głos merch… mam nadzieję, że Stwórca puścił mimo uszu to, jak bardzo Mu upychałam… taki Grafik, co on winny Naturze, że jacyś debile bezmyślnie depczą Jej prawa? Jest zbyt młody, by życie zdążyło mu zrekompensować pobyt w łapach terrarysty!
Normalnie- mialam aż "zamrożone serce"...
W sobotę po przyjściu z pracy, wyłowiłam moje diablątko z czeluści dewastowanej pufy by stwierdzić, że na brzusiu jest mokra plama, a guz prawie znikł! To był widać jakiś kaszak lub ropień (raczej to pierwsze, bo w ogóle nie było objawów jakiegokolwiek stanu zapalnego). Gdybym nie posłuchała tamtych trzech głosów, mały miałby już w organizmie narkozę…
Mała, czarna żmijka wije się jak mokry węgorz, w dodatku węgorz z ostrymi pazurkami! Histeryzuje przy każdej próbie dobrania mu się do skóry. I wstyd się przyznać, ale po pierwotnej panice, całkiem go zaniedbałam odpuszczając chwilowo jakiekolwiek działanie w tym temacie. Jedynie, o ile to możliwe, jeszcze bardziej go rozpuściłam i z pewnym przerażeniem stwierdzam, że moje maleństwo ma naprawdę wredny charakter. Choć od początku bezdyskusyjny jest jego mistyczny związek z Oksymoronkiem, to jednak zaskakuje mnie, że Mała Mi aż tak godnego siebie znalazł następcę. :P
Awatar użytkownika
RattaAna

Post autor: RattaAna »

jak w ogóle jakieś cholerstwo śmiało się zagnieździć w ciałku małego diabołka, no jak??? jak widać, w porę jednak zrozumiało, że akurat TO czarne futerko to nie miejsce dla niego i sobie zniknęło. I dobrze! a takie istotki jak Gacuś po prostu trzeba rozpieszczać i tyle. Z pełną świadomością konsekwencji :P
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”