MAKSIU
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: MAKSIU
foty foty foty!!! takie slodkie malenstwa trzeba non stop fotografowac i na foum koniecznie wrzucac zeby bylo sie do czego slinic 

ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
- susurrement
jejuśku jakie maluteńkie cudeńko..
wycałować proszę ode mnie intensywnie!
ahh
wycałować proszę ode mnie intensywnie!
ahh

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Cudny
! pokaż koniecznie jak rośnie.
Po pierwszych zdjęciach, serce mi zamarło, bo to bardzo trudne wychować takiego maluszka. Teraz wierzę, że wam się uda
.
Wygłaskaj Maksia i wymasuj jego brzucholko od ciotki odmiennej.
Kiedy tylko będziesz przekonana, że wystarczająco „okrzepł” spraw mu szybko towarzysza, bo w przypadku odkarmionych od takiego maleństwa przez człowieka szczurzych dzieci, często słyszę, że wyrastając nie chcą przyjąć do wiadomości, że są szczurami- uważają się za ludzi a to skazuje je na samotność.

Po pierwszych zdjęciach, serce mi zamarło, bo to bardzo trudne wychować takiego maluszka. Teraz wierzę, że wam się uda

Wygłaskaj Maksia i wymasuj jego brzucholko od ciotki odmiennej.
Kiedy tylko będziesz przekonana, że wystarczająco „okrzepł” spraw mu szybko towarzysza, bo w przypadku odkarmionych od takiego maleństwa przez człowieka szczurzych dzieci, często słyszę, że wyrastając nie chcą przyjąć do wiadomości, że są szczurami- uważają się za ludzi a to skazuje je na samotność.

hej! co tam u malucha? Nie podoba mi sie ta cisza... ;] mysle ze wszyscy chcieliby zobaczyc jak mu sie uroslo przez ten czas 

ze mną: Tequila i Lima :* :*
Dawaj foty malucha!!!! i napisz coś w końcu!!! Jestem naprawdę bardzo ciekawa co tam u was słychać i nie tylko ja jedna!!!!