MAKSIU

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Ausaya

Re: MAKSIU

Post autor: Ausaya »

foty foty foty!!! takie slodkie malenstwa trzeba non stop fotografowac i na foum koniecznie wrzucac zeby bylo sie do czego slinic :D
ze mną: Tequila i Lima :* :*

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

jejuśku jakie maluteńkie cudeńko..
wycałować proszę ode mnie intensywnie!
ahh :-*
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
odmienna

Post autor: odmienna »

Cudny :-* ! pokaż koniecznie jak rośnie.
Po pierwszych zdjęciach, serce mi zamarło, bo to bardzo trudne wychować takiego maluszka. Teraz wierzę, że wam się uda :) .
Wygłaskaj Maksia i wymasuj jego brzucholko od ciotki odmiennej.
Kiedy tylko będziesz przekonana, że wystarczająco „okrzepł” spraw mu szybko towarzysza, bo w przypadku odkarmionych od takiego maleństwa przez człowieka szczurzych dzieci, często słyszę, że wyrastając nie chcą przyjąć do wiadomości, że są szczurami- uważają się za ludzi a to skazuje je na samotność. :P
Awatar użytkownika
Ausaya

Post autor: Ausaya »

hej! co tam u malucha? Nie podoba mi sie ta cisza... ;] mysle ze wszyscy chcieliby zobaczyc jak mu sie uroslo przez ten czas :)
ze mną: Tequila i Lima :* :*

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
izula

Post autor: izula »

Dawaj foty malucha!!!! i napisz coś w końcu!!! Jestem naprawdę bardzo ciekawa co tam u was słychać i nie tylko ja jedna!!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”