Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
heh Babli, cokolwiek to jest to nie daj sie zeżreć 

Co za pechowy dzien !!
Wychodze na autobus ale rozwalil mi sie zamek w torbie musialam sie przepakowac i wtedy ten otorz to bus mi uciekl!! Czekam na nastepny i pisalam w tym czasie usprawiedliwienie patrze a tu znowu za chwile bedzie jechal wiec sie zerwalam. Dobiegam do przystanku a tu oczkow w rajtospie cholera!!
Myslalam ze wiecej nieszczesc juz nie bedzie ale na wf peklo mi zapiecie od stanika.. !! masakra.
W dodatku zgubilam gdzies karte multikina! mam dosc..
Wychodze na autobus ale rozwalil mi sie zamek w torbie musialam sie przepakowac i wtedy ten otorz to bus mi uciekl!! Czekam na nastepny i pisalam w tym czasie usprawiedliwienie patrze a tu znowu za chwile bedzie jechal wiec sie zerwalam. Dobiegam do przystanku a tu oczkow w rajtospie cholera!!
Myslalam ze wiecej nieszczesc juz nie bedzie ale na wf peklo mi zapiecie od stanika.. !! masakra.
W dodatku zgubilam gdzies karte multikina! mam dosc..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Teliś, o nie tylko Ty masz pecha? Osobiście się śmiałam z tego, ale..
Dzisiaj komórka spadła mi xxx razy, i jest poobijana, dziwię się, że działa. Nie wzięłam na basen pieniędzy zbyt wiele, o czym się zorientowałam dopiero po wyjściu z niego, jestem na 'kresce'
Wysiadłam z busa dwa przystanki dalej niż chciałam, i szłam pół godziny dłużej
Przy okazji, zderzyłam się z jakimś chłopakiem [ogon może wiesz o kogo biega.. ?], i kichnęłam, a mam ostatnio niekontrolowane wycieki krwi z nosa, i razem z kichnięciem, poleciała mi krew.. Na szczęście, owy się roześmiał, a nie zabił mnie, bo widać nowe buty były 
Miły dzień :] .

Dzisiaj komórka spadła mi xxx razy, i jest poobijana, dziwię się, że działa. Nie wzięłam na basen pieniędzy zbyt wiele, o czym się zorientowałam dopiero po wyjściu z niego, jestem na 'kresce'

Miły dzień :] .
Babli, toż to twój prawdziwy tata! Ten, on chlał, oddał cię do domu dziecka, i jak ci już mówiłam, adoptowaliśmy cię z Wieśniakiem
. Bardzo mi przykro, ale musiałam ci to powiedzieć
.
Pfff. Muszę zrobić pracę na plastykę a mi się nie chce. Muszę posprzątać klatkę szczurom a mi się nie chce. Brat rozwalił sobie klatkę (no nie tak bardzo.. wpadł na mur i ma wycięty kwadracik w koszulce, bo mu się tak przecięło
), ma pociachaną. Co jeszcze? Eee, w sobotę następną przegląd chórów.. no jaki laż (Babli, wszyscy w szkole już wiedzą
), zmusza nas baba cholerna i czepia się, że nie jesteśmy zaangażowani
.

Pfff. Muszę zrobić pracę na plastykę a mi się nie chce. Muszę posprzątać klatkę szczurom a mi się nie chce. Brat rozwalił sobie klatkę (no nie tak bardzo.. wpadł na mur i ma wycięty kwadracik w koszulce, bo mu się tak przecięło

Niektórzy bezmyślni ludzie doprowadzają mnie do szału. Dawno nie byłam tak wściekła.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
-
A mnie denerwuje, że dzieci neo ( czytaj debile ) zapychają czaty mmo jakimś spamem i nic ich to nie obchodzi ( a w prezencie dla nich środkowy paluszek
)

[spam]
Wycięte przez: Ania
Wycięte przez: Ania
ja wróciłem (to raczej nie do marudnika ), Mam zamiar kupić Towera dla szczurów ale niestety nie ma żadnego używanego na allegro,
W ostateczności kupie nowego... ale nie mam 1000 zł,
A będę miał jeśli dobrze pójdzie lipca

Szlag mnie trafi albo zejde na zawał... 26 marca wpłaciłam za zakupy na allegro , 8 kwietnia dostałam..... przypomnienie o zapłacie. Oczywiscie dzien wczesniej dzwoniłam co z paczką, dowiedziałam sie ze jeszcze nie wysłana, ale nikt mnie nie poinformowal, ze wpłaty nie odnotowali. Oczywiscie slepaki jedne wpłata była jak najbardziej. Wiedz dzwonie znowu i mowie, ze wpłate juz dawno mają... oni: oczywiscie, wyslemy... 17 kwiecien - kolejne upomnienie. Myslalam, ze padne. Dzwoniłam jeszcze pare razy, paczke wysłali, ale... NIEKOMPLETNĄ (brak polowy rzeczy) ... Ręce opadają. I jeszcze mi mowią zebym napisala maila w tej sprawie. To ja im na to, ze pisalam juz niejednego i zadnego skutku to nie odniosło. A oni, to niech pani zadzwoni jutro. To mowie, ze juz 5 razy dzwoniłam w tej sprawie i ze darmowego telefonu nie posiadam. Matko Boska, co za firma...
To sie nazywa "Super Sprzedawca"... Super jak cholera....
To sie nazywa "Super Sprzedawca"... Super jak cholera....
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
wrrrr, wszystko mnie wkurza, nie przyjeli mnie do pracy i zmarnowalam tylko nieobecnosc na zajeciach zeby pojechac na rozmowe, babki w urzedzie tez oczywiscie sa madrzejsze niz wszystko i nie wyrobia nipu, i jeszcze coraz gorzej z kasa... ehhh
Wyszukiwarka nie gryzie
Postawilam łyse na czas sprzatania w przedpokoju. Nie zauwazylam, ze miały blisko do moich nowych skorzanych kozaków... Wciągnely cholewke do srodka i pogryzły.... Taka wdziecznosc 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

bylam dzisiaj u lekarza.. i co?
okazało się, że gdybym tak nie zaczęla leczyc spuchniętych węzlów chłonnych to w najbliższym czasie mogłabym się udusić..
oprócz tego mam zapalenie krtani, nie mogę mówić, nie mogę wychodzić z domu przez najbliższych kilka dni, mam leżeć w łóżku i tyle. dostałam tak mocny antybiotyk, że nie zdziwiłabym się, gdybym sie tym w najbliższym czasie zćpała..
nawet nie mam siły sie uczyć, a za tydzień matura...
okazało się, że gdybym tak nie zaczęla leczyc spuchniętych węzlów chłonnych to w najbliższym czasie mogłabym się udusić..

oprócz tego mam zapalenie krtani, nie mogę mówić, nie mogę wychodzić z domu przez najbliższych kilka dni, mam leżeć w łóżku i tyle. dostałam tak mocny antybiotyk, że nie zdziwiłabym się, gdybym sie tym w najbliższym czasie zćpała..
nawet nie mam siły sie uczyć, a za tydzień matura...
Heh... Nie potrafię się za nic zmusić do nauki, a już tak niewiele czasu do matury zostało...
I na dodatek cały czas łażę głodna... Ilości jedzenia jakie w siebie wchłonęłam w ciągu dwóch dni są po prostu przerażające :/
Na dodatek w jakimś dziwnym przypływie sama nie wiem czego, oddałam całą swoją kasę mojej mamie i teraz niewiadomo do kiedy jestem bez grosza przy duszy, bo nie znoszę się pytać o kasę.
Nawet perspektywa jutrzejszej pracy mnie nie pociesza :/ (Co jest niesamowicie dziwne, bo jestem uwielbiającą swoją pracę pracoholiczką...)
I na dodatek cały czas łażę głodna... Ilości jedzenia jakie w siebie wchłonęłam w ciągu dwóch dni są po prostu przerażające :/
Na dodatek w jakimś dziwnym przypływie sama nie wiem czego, oddałam całą swoją kasę mojej mamie i teraz niewiadomo do kiedy jestem bez grosza przy duszy, bo nie znoszę się pytać o kasę.
Nawet perspektywa jutrzejszej pracy mnie nie pociesza :/ (Co jest niesamowicie dziwne, bo jestem uwielbiającą swoją pracę pracoholiczką...)
musze sie nauczyc 37 dat z historii, naucyzc sie ogolnie z historii i porobić ściagi na poprawe z niemca 

LEŻĘ
nic nie mogę.
jeszcze tylko miesiąc i 3 tygodnie, przeleci jak..............
...... wieczność?
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nic nie mogę.
jeszcze tylko miesiąc i 3 tygodnie, przeleci jak..............
...... wieczność?
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ten się nie myli, kto nic nie robi