Pani chaosu i rozgardiaszu przybyła z lottą cudną cieżarną szczurcią

Moderator: Junior Moderator
Szczerze mówiąc, to było coś dziwnego. Po Twoich pierwszych postach sie nie odzywałam, bo byłam przerażona. W głowie tylko myśl: o mamo, takie dziecko i ono ma sie zajmować oseskami i karmiącą samicą?!Babli pisze:Kiedy się zjawiła zapanował chaos i nieporządek, ludzie chowali się po kątachEchh, pamiętam jak dziś, jak Babliś sie zjawiła na forum.
Hm.. Nin, w jakim sensie ? Powyżej podanym, czy innym?
Mnie opadła szczęka, jak się dowiedziałam, ile Babli ma lat. Wunderkind normalnie...Szczerze mówiąc, to było coś dziwnego. Po Twoich pierwszych postach sie nie odzywałam, bo byłam przerażona. W głowie tylko myśl: o mamo, takie dziecko i ono ma sie zajmować oseskami i karmiącą samicą?!
Sama jestem przerażona moimi postami. Pewnie będę też przerażona za kilka lat tymiNina pisze:Szczerze mówiąc, to było coś dziwnego. Po Twoich pierwszych postach sie nie odzywałam, bo byłam przerażona. W głowie tylko myśl: o mamo, takie dziecko i ono ma sie zajmować oseskami i karmiącą samicą?!
Ale następnego dnia już mi przeszło bo widziałam jak sie przejmujesz
Wunderkind? Bez przesadyNue pisze:Mnie opadła szczęka, jak się dowiedziałam, ile Babli ma lat. Wunderkind normalnie...
Oceniać mnie po ilości szczurów ? Tzn. rozumiem, że to odpowiedzialność itp.ogonowa pisze:Ja kiedyś do Bablisiowej na SB (mniej więcej):
O: Babli! Ty masz TYLKO 13 lat ?!
B: No.. i co?
O: Ty masz tyle szczurów, matko!
Ale wie, że nie wolno tak, bo jak dziecko zaczyna prać, to ja się patrzę wzrokiem dość surowym, co ją odwodzi od niecnych zamiarów... Zrezygnowana kobieta zasypia, i poddaje się brutalnym zabiegom dziecięcia.