Pani chaosu i rozgardiaszu przybyła z lottą cudną cieżarną szczurcią
Szczurobajki (mało)polskie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Mój oddział
JA też to pamietam !
Pamiętam jak się przyglądałem zdjęciom osesków :p, to bylo cudne!
Szczerze mówiąc, to było coś dziwnego. Po Twoich pierwszych postach sie nie odzywałam, bo byłam przerażona. W głowie tylko myśl: o mamo, takie dziecko i ono ma sie zajmować oseskami i karmiącą samicą?!Babli pisze:Kiedy się zjawiła zapanował chaos i nieporządek, ludzie chowali się po kątachEchh, pamiętam jak dziś, jak Babliś sie zjawiła na forum.
Hm.. Nin, w jakim sensie ? Powyżej podanym, czy innym?
Ale następnego dnia już mi przeszło bo widziałam jak sie przejmujesz
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Mnie opadła szczęka, jak się dowiedziałam, ile Babli ma lat. Wunderkind normalnie...Szczerze mówiąc, to było coś dziwnego. Po Twoich pierwszych postach sie nie odzywałam, bo byłam przerażona. W głowie tylko myśl: o mamo, takie dziecko i ono ma sie zajmować oseskami i karmiącą samicą?!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Nue, no nie
?
Ja kiedyś do Bablisiowej na SB (mniej więcej):
O: Babli! Ty masz TYLKO 13 lat ?!
B: No.. i co?
O: Ty masz tyle szczurów, matko!
Masakra. Szok jak nie wiem co.
Ja kiedyś do Bablisiowej na SB (mniej więcej):
Masakra. Szok jak nie wiem co.
Sama jestem przerażona moimi postami. Pewnie będę też przerażona za kilka lat tymiNina pisze:Szczerze mówiąc, to było coś dziwnego. Po Twoich pierwszych postach sie nie odzywałam, bo byłam przerażona. W głowie tylko myśl: o mamo, takie dziecko i ono ma sie zajmować oseskami i karmiącą samicą?!
Ale następnego dnia już mi przeszło bo widziałam jak sie przejmujesz
Wunderkind? Bez przesadyNue pisze:Mnie opadła szczęka, jak się dowiedziałam, ile Babli ma lat. Wunderkind normalnie...
Oceniać mnie po ilości szczurów ? Tzn. rozumiem, że to odpowiedzialność itp.ogonowa pisze:Ja kiedyś do Bablisiowej na SB (mniej więcej):
Klee, Babli, Chorche i Benitto są zadowoleni, i śpią. Wczoraj im spokoju nie dawałam :].
Babli, bo jak ty taki mały (no ja mniejsza, ale mały) człowiek tyle szczurów, to się zaczęłam zastanawiać.. bo mało osób w twoim wieku ma tyle. Większości nie pozwalają rodzice
. Myślałam, że z 16 lat masz.. a tu takie.. oświecenie
?
hej no czekamy na foty ;p
miziaki dla szczurasów!
miziaki dla szczurasów!
- Czerwonaona
Poznałam tate Babli i szczerze napisze,że przemiły człowiek jeśli mama jest też tak miła a napewno jest to pojawi się następnych 10 i pewnie problemu nie będzie.
Tak sobie myślałam,że napewno cudownie się nimi zajmuje bo gdyby tak nie było zgody napewno też na taką ilość.
Tylko pogratulować i tobie i tolerancyjnym rodzicom:)
Kurde naprawił by się ten aparat bo poglądała bym dziewczynki mała napewno urosła sporo:)
Tak sobie myślałam,że napewno cudownie się nimi zajmuje bo gdyby tak nie było zgody napewno też na taką ilość.
Tylko pogratulować i tobie i tolerancyjnym rodzicom:)
Kurde naprawił by się ten aparat bo poglądała bym dziewczynki mała napewno urosła sporo:)
- maua_czarna
Zaklinam o naprawe aparatu 
najlepszego! 
Uściskaj ode mnie roczniaki
Co dobrego dostały na swoją rocznicę?
Czekamy na zdjęcia ogonków
Czekamy na zdjęcia ogonków
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
- susurrement
tak jeszcze odnośnie wieku Babli..
jestem o tyle w wielkim szoku, że mam brata, który w tym roku skończy 12 lat. to tylko rok różnicy, a z niego jest.. niesamowity dzieciak. co innego, że dziewczynki wyprzedzają chłopców w rozwoju psychicznym o ok 3 lata. ale no.. mimo wszystko. sama nie wiem komu tu gratulować.. czy Tobie, Babli, czy Twoim rodzicom, że tak dobrze Cię wychowali..
Nie mówiąc już o ich tolerancji na ilość. Ja w tym roku skończę 19 lat, a moi nadal ględzą jak chcę się doszczurzać, mimo, że palcem nie muszą przy nich ruszać, bo wszystko sama przecież ogarniam.
jestem o tyle w wielkim szoku, że mam brata, który w tym roku skończy 12 lat. to tylko rok różnicy, a z niego jest.. niesamowity dzieciak. co innego, że dziewczynki wyprzedzają chłopców w rozwoju psychicznym o ok 3 lata. ale no.. mimo wszystko. sama nie wiem komu tu gratulować.. czy Tobie, Babli, czy Twoim rodzicom, że tak dobrze Cię wychowali..
Nie mówiąc już o ich tolerancji na ilość. Ja w tym roku skończę 19 lat, a moi nadal ględzą jak chcę się doszczurzać, mimo, że palcem nie muszą przy nich ruszać, bo wszystko sama przecież ogarniam.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Cicho bądźcie już, bo mi ego skoczy
. A gratulacje to dla rodziców się należą, zdecydowanie
Foty jak tylko aparat wróci
Ah.
Nishuś wypatrzył sobie Grubą jako mentorkę, i teraz krok w krok za nią chodzi, za co się dziecięciu obrywa, bo Grubasek ma już dość tego dziecka.. Jak początkiem ją lubiła, i bawiła się, teraz chętnie by wepchnęła między klatkę, a taras, i powoli zgniatała. Ale wie, że nie wolno tak, bo jak dziecko zaczyna prać, to ja się patrzę wzrokiem dość surowym, co ją odwodzi od niecnych zamiarów... Zrezygnowana kobieta zasypia, i poddaje się brutalnym zabiegom dziecięcia.
U nas spokój póki co. I dobrze.
Foty jak tylko aparat wróci
Ah.
Nishuś wypatrzył sobie Grubą jako mentorkę, i teraz krok w krok za nią chodzi, za co się dziecięciu obrywa, bo Grubasek ma już dość tego dziecka.. Jak początkiem ją lubiła, i bawiła się, teraz chętnie by wepchnęła między klatkę, a taras, i powoli zgniatała. Ale wie, że nie wolno tak, bo jak dziecko zaczyna prać, to ja się patrzę wzrokiem dość surowym, co ją odwodzi od niecnych zamiarów... Zrezygnowana kobieta zasypia, i poddaje się brutalnym zabiegom dziecięcia.
U nas spokój póki co. I dobrze.
Ha ! To i jeszcze ja zakrzyknę :
" o Babli, to Ty masz tylko 13 lat
)) " Tak na dobicie
A tak serio, to wszystkiego najzdrowszego dla 1roczkow
i reszty stada takoż
" o Babli, to Ty masz tylko 13 lat
A tak serio, to wszystkiego najzdrowszego dla 1roczkow
i reszty stada takoż
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Babli, a jak to się przejawia, jak ego skacze?
Bo ja dobrze wiem jak to jest, kiedy serce rośnie na bardzo smacznej pożywce osłupienia, jak to pięknie potrafi taki świeżo opierzony nastolatek z postu na post rozwijać się w odpowiedzialnego, Pięknego Człowieka.
Fakt. Trzeba pogratulować twoim Rodzicom
. Tym bardziej, że nauczyłaś się od Nich rewelacyjnych metod wychowawczych:
Duuużo zdrowia, smakołyków i radości dla całego Oddziału ! a Roczniaki? - zaczynają najpiękniejszy okres w życiu szczura
Bo ja dobrze wiem jak to jest, kiedy serce rośnie na bardzo smacznej pożywce osłupienia, jak to pięknie potrafi taki świeżo opierzony nastolatek z postu na post rozwijać się w odpowiedzialnego, Pięknego Człowieka.
Fakt. Trzeba pogratulować twoim Rodzicom
Ale wie, że nie wolno tak, bo jak dziecko zaczyna prać, to ja się patrzę wzrokiem dość surowym, co ją odwodzi od niecnych zamiarów... Zrezygnowana kobieta zasypia, i poddaje się brutalnym zabiegom dziecięcia.
Duuużo zdrowia, smakołyków i radości dla całego Oddziału ! a Roczniaki? - zaczynają najpiękniejszy okres w życiu szczura