Ja przez pierwsze dwa miesiące posiadania szczurów najchętniej co tydzień jeździłabym do weta, żeby potwierdził, że nic im nie jest. Mokka z Frappą nie miały prawa mieć np. sennego dnia, kiedy nie chciało im się biegać, bo ich pani wpadała w panikę, że na pewno są chore... Ale z drugiej strony - takie kruchutkie te nasze ogonki czasem przecież..W chwile pozniej ochłonęłam i doszłam do wniosku, ze nadmierna lektura objawow chorobowych chyba mi nie służy
~~Moje Rekiny Puszyste
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: ~~Moje Rekiny Puszyste
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Nue, uhaha !
Delilah, trzymam

Delilah, trzymam

- susurrement
o matko. idealnie to znamNue pisze:Ja przez pierwsze dwa miesiące posiadania szczurów najchętniej co tydzień jeździłabym do weta, żeby potwierdził, że nic im nie jest. Mokka z Frappą nie miały prawa mieć np. sennego dnia, kiedy nie chciało im się biegać, bo ich pani wpadała w panikę, że na pewno są chore... Ale z drugiej strony - takie kruchutkie te nasze ogonki czasem przecież..

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Chłe,chłe,chłe na tym Forum, to kilku socjologów, filozofów i psychiatrów miałoby niezły materiał do habilitacji....a i dla etyków też by się coś znalazło, że o pedagogach nie wspomnę a na mój temat, to by się nawet geriatra załapał.
Ale zadławienie/zachłyśnięcie , to naprawdę okropna sprawa- przerabiałam dwa razy. Nie wiem, co by się stało gdyby nie rady z „pierwszej pomocy”. Wobec wizji zachłystowego zapalenia płuc, czymże jest olany tyłeczek...
.......
dawaj tu, na drugi koniec osiedla tą baterię to ją naładuję bo mi się zdjęć chce....

Ale zadławienie/zachłyśnięcie , to naprawdę okropna sprawa- przerabiałam dwa razy. Nie wiem, co by się stało gdyby nie rady z „pierwszej pomocy”. Wobec wizji zachłystowego zapalenia płuc, czymże jest olany tyłeczek...
.......
dawaj tu, na drugi koniec osiedla tą baterię to ją naładuję bo mi się zdjęć chce....
Coś chyba duże to osiedle...
No i kiedy będą zdjęcia ?

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Cieszymy się niezmiernie i zapraszamyNo przeczytalam temat od dechy do dechy a teraz systematycznie będe zaglądala

Oj, jest urocza ,tylk obiada szczurzym dupkom, kiedy my przejmiemy szczurze zwyczaje tez zaczniemy je oznaczac:Dposikana dupka jest przecież taka uroczatylko my ludzie tego nie zauważamy
Taaa. patolog od razuChłe,chłe,chłe na tym Forum, to kilku socjologów, filozofów i psychiatrów miałoby niezły materiał do habilitacji....a i dla etyków też by się coś znalazło, że o pedagogach nie wspomnę a na mój temat, to by się nawet geriatra załapał.![]()
![]()
![]()

Za kciuki wszystkim dziękuje :*:*, właśnie za jakieś 1,5 lezę na jakąś rozmowę .Aaa.
Naładowałam aparat i odkryłam dwa zaległe zdjęcia Lilituchy oto i one (jej minki są bezbłędne:)Coś chyba duże to osiedle...

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
mięciutka włochata ślicznota - to oczywiście o Lilitce, bez urazy Delilah
daj potem znać jakie wrażenia z tej rozmowy (swoją drogą, szybko Ci się udało umówić)

daj potem znać jakie wrażenia z tej rozmowy (swoją drogą, szybko Ci się udało umówić)
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Albinoski są wspaniałe, ah.. ! 

Deliii, jakie Ty masz ładne włosy
!
Liliś wygląda mi na szczura z iście stoickim podejściem. "Car comes, man dies. Aye." "Będzie, co ma być, a ja się przynajmniej wyśpię."
Ślicznotka!

Liliś wygląda mi na szczura z iście stoickim podejściem. "Car comes, man dies. Aye." "Będzie, co ma być, a ja się przynajmniej wyśpię."

- Czerwonaona
Piękna kobitka...najlepsze są fotencje jak ja to mówie leniwistyczne:)
Jak widze Twoje wlosy to odrazu kojarzy mi się moja pani dentystka bo ma identyczne(bardzo dobra dentystka)żeby nie bylo ,że zle mi się kojarzy:)
Glupie to tak wiem no ale co poradze na moj natlok myśli bezwarunkowych.
Jak widze Twoje wlosy to odrazu kojarzy mi się moja pani dentystka bo ma identyczne(bardzo dobra dentystka)żeby nie bylo ,że zle mi się kojarzy:)
Glupie to tak wiem no ale co poradze na moj natlok myśli bezwarunkowych.
jak temu Lilitucznikowi (
) ładnie w złotych lokach! ...właściwie, co się dziwię- "ładnemu, we wszystkim ładnie" 

Aa to nie ma tak od razu niestety, na tę rozmowę czekałam tydzień , a w desperacji i ogólnym zwątpieniu zaczęłam poszukiwać czegoś innego, ale na szczęście zadzwonili i jest okdaj potem znać jakie wrażenia z tej rozmowy (swoją drogą, szybko Ci się udało umówić)

DziekowaćDeliii, jakie Ty masz ładne włosy!

heheh, no naprawde "przemile" skojarzenieJak widze Twoje wlosy to odrazu kojarzy mi się moja pani dentystka bo ma identyczne(bardzo dobra dentystka)żeby nie bylo ,że zle mi się kojarzy:)

Lilitucznik również dziekuje Wszystkim za pochwaly

A na koniec mam zdjecie mojej pieknej niebieskiej (??????!!!!??) Masumi
Czyzby kolor jej się spierał ??:D Oszukancze te szczury ,w dzisiejszych czasach

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
To na dupce to rudawe futerko, czy lampa błyskowa?
Mojej Mocce pojawia się coś takiego okresowo w podobnym miejscu i nie jest to wcale plama z siuśków. Coś mi się kołacze po głowie, że chyba haszczejące tak mają...?

Mojej Mocce pojawia się coś takiego okresowo w podobnym miejscu i nie jest to wcale plama z siuśków. Coś mi się kołacze po głowie, że chyba haszczejące tak mają...?

Właśnie to jest ciekawe dlaczego Masumi zrudział tyłeczek? Strasznie dziwnie to wyglądam jakby była trzykolorowa:) Może ktoś kto sie zna na kolorkach coś wymyśli?
No bardzo interesujące "umaszczenie" prezentuje teraz Masumi - jakby się o to starać specjalnie , to pewnie by się nie udało
Zrobiła się przez to jeszcze bardziej wyjątkowa

Zrobiła się przez to jeszcze bardziej wyjątkowa

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella