~~Moje Rekiny Puszyste

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Nue

Re: ~~Moje Rekiny Puszyste

Post autor: Nue »

W chwile pozniej ochłonęłam i doszłam do wniosku, ze nadmierna lektura objawow chorobowych chyba mi nie służy :)
Ja przez pierwsze dwa miesiące posiadania szczurów najchętniej co tydzień jeździłabym do weta, żeby potwierdził, że nic im nie jest. Mokka z Frappą nie miały prawa mieć np. sennego dnia, kiedy nie chciało im się biegać, bo ich pani wpadała w panikę, że na pewno są chore... Ale z drugiej strony - takie kruchutkie te nasze ogonki czasem przecież..
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Babli

Post autor: Babli »

Nue, uhaha ! :P

Delilah, trzymam :)
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

Nue pisze:Ja przez pierwsze dwa miesiące posiadania szczurów najchętniej co tydzień jeździłabym do weta, żeby potwierdził, że nic im nie jest. Mokka z Frappą nie miały prawa mieć np. sennego dnia, kiedy nie chciało im się biegać, bo ich pani wpadała w panikę, że na pewno są chore... Ale z drugiej strony - takie kruchutkie te nasze ogonki czasem przecież..
o matko. idealnie to znam ::)
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
odmienna

Post autor: odmienna »

Chłe,chłe,chłe na tym Forum, to kilku socjologów, filozofów i psychiatrów miałoby niezły materiał do habilitacji....a i dla etyków też by się coś znalazło, że o pedagogach nie wspomnę a na mój temat, to by się nawet geriatra załapał. ;D ;D :P

Ale zadławienie/zachłyśnięcie , to naprawdę okropna sprawa- przerabiałam dwa razy. Nie wiem, co by się stało gdyby nie rady z „pierwszej pomocy”. Wobec wizji zachłystowego zapalenia płuc, czymże jest olany tyłeczek...
.......
dawaj tu, na drugi koniec osiedla tą baterię to ją naładuję bo mi się zdjęć chce....
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Coś chyba duże to osiedle... :P
No i kiedy będą zdjęcia ? :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

No przeczytalam temat od dechy do dechy a teraz systematycznie będe zaglądala
Cieszymy się niezmiernie i zapraszamy :D
posikana dupka jest przecież taka urocza :P tylko my ludzie tego nie zauważamy :D
Oj, jest urocza ,tylk obiada szczurzym dupkom, kiedy my przejmiemy szczurze zwyczaje tez zaczniemy je oznaczac:D

Chłe,chłe,chłe na tym Forum, to kilku socjologów, filozofów i psychiatrów miałoby niezły materiał do habilitacji....a i dla etyków też by się coś znalazło, że o pedagogach nie wspomnę a na mój temat, to by się nawet geriatra załapał. ;D ;D :P
Taaa. patolog od razu ;)))

Za kciuki wszystkim dziękuje :*:*, właśnie za jakieś 1,5 lezę na jakąś rozmowę .Aaa.
Coś chyba duże to osiedle... :P
No i kiedy będą zdjęcia ? :)
Naładowałam aparat i odkryłam dwa zaległe zdjęcia Lilituchy oto i one (jej minki są bezbłędne:)

Obrazek Lilitucznik w dekolcie :D

Obrazek Błogi sen :)

Obrazek Sen i mina wszechczasow raz jeszcze:)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
RattaAna

Post autor: RattaAna »

mięciutka włochata ślicznota - to oczywiście o Lilitce, bez urazy Delilah :D
daj potem znać jakie wrażenia z tej rozmowy (swoją drogą, szybko Ci się udało umówić)
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Babli

Post autor: Babli »

Albinoski są wspaniałe, ah.. ! :D
Awatar użytkownika
Nue

Deliii, jakie Ty masz ładne włosy ::) !
Liliś wygląda mi na szczura z iście stoickim podejściem. "Car comes, man dies. Aye." "Będzie, co ma być, a ja się przynajmniej wyśpię." :D Ślicznotka!

Awatar użytkownika
Czerwonaona

Post autor: Czerwonaona »

Piękna kobitka...najlepsze są fotencje jak ja to mówie leniwistyczne:)
Jak widze Twoje wlosy to odrazu kojarzy mi się moja pani dentystka bo ma identyczne(bardzo dobra dentystka)żeby nie bylo ,że zle mi się kojarzy:)
Glupie to tak wiem no ale co poradze na moj natlok myśli bezwarunkowych.
odmienna

Post autor: odmienna »

jak temu Lilitucznikowi ( ;D ) ładnie w złotych lokach! ...właściwie, co się dziwię- "ładnemu, we wszystkim ładnie" :P
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

daj potem znać jakie wrażenia z tej rozmowy (swoją drogą, szybko Ci się udało umówić)
Aa to nie ma tak od razu niestety, na tę rozmowę czekałam tydzień , a w desperacji i ogólnym zwątpieniu zaczęłam poszukiwać czegoś innego, ale na szczęście zadzwonili i jest ok :)
Deliii, jakie Ty masz ładne włosy ::) !
Dziekować :D
Jak widze Twoje wlosy to odrazu kojarzy mi się moja pani dentystka bo ma identyczne(bardzo dobra dentystka)żeby nie bylo ,że zle mi się kojarzy:)
heheh, no naprawde "przemile" skojarzenie :) wprawdzie czasami uaktywniają mi sie jakies skonnosci sadystyczne, ale do dentystow to mi daleko ;)

Lilitucznik również dziekuje Wszystkim za pochwaly :) (właśnie wisi uczepiona poidełka i zalewa robaka :D)

A na koniec mam zdjecie mojej pieknej niebieskiej (??????!!!!??) Masumi
Czyzby kolor jej się spierał ??:D Oszukancze te szczury ,w dzisiejszych czasach ;)

Obrazek
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
Nue

To na dupce to rudawe futerko, czy lampa błyskowa? :o
Mojej Mocce pojawia się coś takiego okresowo w podobnym miejscu i nie jest to wcale plama z siuśków. Coś mi się kołacze po głowie, że chyba haszczejące tak mają...? ???

anik1

Post autor: anik1 »

Właśnie to jest ciekawe dlaczego Masumi zrudział tyłeczek? Strasznie dziwnie to wyglądam jakby była trzykolorowa:) Może ktoś kto sie zna na kolorkach coś wymyśli?
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

No bardzo interesujące "umaszczenie" prezentuje teraz Masumi - jakby się o to starać specjalnie , to pewnie by się nie udało ;D
Zrobiła się przez to jeszcze bardziej wyjątkowa :D
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”