Czapeczkowo czyli nielegalne szczury

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
merch

Re: Kapturzaki, Dzikusie i Niedźwiedzica Polarna

Post autor: merch »

Mizianko przekazemy chlopaczkom.

Za to dziewczynkom , chyba ogonki z tyleczkow powyrywam , wczoraj wieczorem postanowily mnie pozbawic porannej kawy - wygryzly tuz przy samym ekspresie 5 cm kabla z oslonki , kabel w kolorze niebieskim zostal z glownego kabla wypreparowany , wyciety i usuniety.

Jak na nastepnych fotkach wszystkie moje szczurki beda bez ogonkow prosze sie nie dziwic.
odmienna

Post autor: odmienna »

...i tak Ci dobrze, że masz na kogo zwalić. Ja mam dzisiaj niedosyt kawe przez własne gapiowstwo :-\ tak mi się nie chce zejść do sklepu....
Awatar użytkownika
RattaAna

Post autor: RattaAna »

merch, to są mądre bestyje, po prostu uznały, że za wiele kofeiny może Ci zaszkodzić, a kto wtedy będzie je karmił i im dogadzał, hę? tak więc zostaw ogonki w spokoju i okaż choć minimum wdzięczności za okazaną troskę :P

odmienna, jak fajnie się czyta, że ktoś jest czasem równie leniwy co ja :)
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
merch

Najpredzej to mi zaszkodza nerwy o jakie moje bestyje od czasu do czasu mnie przyprawiają.

Co do kawy - jestem calkowicie uzalezniona od dobrej porannej kawy z ekspresu , zadna kawa rozpuszczalna , po turecku i inne takie mi tego nie zastapi. Co gorsza coraz trudniej tez o dobra kawę, ale....
odmienna

Post autor: odmienna »

merch pisze: Co do kawy - jestem calkowicie uzalezniona od dobrej porannej kawy z ekspresu , zadna kawa rozpuszczalna , po turecku i inne takie mi tego nie zastapi. ...
a widzisz! to najlepszy dowód, że miały rację; to nie jest naturalna potrzeba organizmu, tylko patologiczne uzależnienie z którym warto, chociaż próbować zawalczyć(dla mnie kawa, w przeciwieństwie do herbaty, może być bylejaka- byle "sponiewierała" ;) )
Awatar użytkownika
RattaAna

no widzisz merch, uzależnieniom mówimy stanowczo NIE :D merchowe szczurasy wiedzą, co robią ;)

tak, kawa z expresu też mi strasznie smakuje, ale... boję się uruchamiać expres - coś tam mocno syczy, paruje, wydaje dziwne dźwięki... że już o spienianiu mleka nie wspomnę (kiedyś mi dysza prosto w twarz wypadła); więc jak mój M. zrobi, to piję, a jak nie, zadowalam się czarną parzoną (a obecnie nieco łagodniejszą, bo rozpuszczalną) ;)
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
merch

O obroncy szczurow sie znalezli zaraz zapakuje wysle do pruszkowa i sama sie zajmuj potworami !

Do odmiennej zapakujemy chlopaki , a ja sobie poodpoczywam w domu w ktorym dziala ekspres i nie trzeba zamiatac dwa razy dziennie O !
Awatar użytkownika
RattaAna

merch pisze:O obroncy szczurow sie znalezli zaraz zapakuje wysle do pruszkowa i sama sie zajmuj potworami !
a proszę bardzo, mogę powakacjować merchowe mądre szczurasy :D może i mi zwrócą uwagę na jakieś nieprawidłowości w naszych kulinarnych nawykach :P ::)
[/size]
merch

O to juz wiem co zrobie jak bede na urlop sie wybierac :)

Buszujaca w koszu ( Cela lub Czeska ) Obrazek Obrazek
merch

Obrazek
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
merch

dzieki susu w imieniu Federiczka , musze przyznac , ze dorodny z niego szczurasek a tu nowy czlonek samczego stada - nie wiem jescze ktorego, ale chyba dolacze go do wujcia Edgarka i tatusia Rolfika Gerwazy:
Obrazek
merch

Obrazek
Izabela

Post autor: Izabela »

Czyżby to była moja ulubienica Zenusia? :D Oczka cały czas ślicznie błyszczące, zupełnie jakby czas dla nich nie istniał :) Kochana szkrabina, rozczuliło mnie to zdjęcie :-*
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
merch

No Zenusia :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”