Czapeczkowo czyli nielegalne szczury
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Kapturzaki, Dzikusie i Niedźwiedzica Polarna
Mizianko przekazemy chlopaczkom.
Za to dziewczynkom , chyba ogonki z tyleczkow powyrywam , wczoraj wieczorem postanowily mnie pozbawic porannej kawy - wygryzly tuz przy samym ekspresie 5 cm kabla z oslonki , kabel w kolorze niebieskim zostal z glownego kabla wypreparowany , wyciety i usuniety.
Jak na nastepnych fotkach wszystkie moje szczurki beda bez ogonkow prosze sie nie dziwic.
Za to dziewczynkom , chyba ogonki z tyleczkow powyrywam , wczoraj wieczorem postanowily mnie pozbawic porannej kawy - wygryzly tuz przy samym ekspresie 5 cm kabla z oslonki , kabel w kolorze niebieskim zostal z glownego kabla wypreparowany , wyciety i usuniety.
Jak na nastepnych fotkach wszystkie moje szczurki beda bez ogonkow prosze sie nie dziwic.
...i tak Ci dobrze, że masz na kogo zwalić. Ja mam dzisiaj niedosyt kawe przez własne gapiowstwo
tak mi się nie chce zejść do sklepu....

merch, to są mądre bestyje, po prostu uznały, że za wiele kofeiny może Ci zaszkodzić, a kto wtedy będzie je karmił i im dogadzał, hę? tak więc zostaw ogonki w spokoju i okaż choć minimum wdzięczności za okazaną troskę 
odmienna, jak fajnie się czyta, że ktoś jest czasem równie leniwy co ja

odmienna, jak fajnie się czyta, że ktoś jest czasem równie leniwy co ja

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Najpredzej to mi zaszkodza nerwy o jakie moje bestyje od czasu do czasu mnie przyprawiają.
Co do kawy - jestem calkowicie uzalezniona od dobrej porannej kawy z ekspresu , zadna kawa rozpuszczalna , po turecku i inne takie mi tego nie zastapi. Co gorsza coraz trudniej tez o dobra kawę, ale....
Co do kawy - jestem calkowicie uzalezniona od dobrej porannej kawy z ekspresu , zadna kawa rozpuszczalna , po turecku i inne takie mi tego nie zastapi. Co gorsza coraz trudniej tez o dobra kawę, ale....
a widzisz! to najlepszy dowód, że miały rację; to nie jest naturalna potrzeba organizmu, tylko patologiczne uzależnienie z którym warto, chociaż próbować zawalczyć(dla mnie kawa, w przeciwieństwie do herbaty, może być bylejaka- byle "sponiewierała"merch pisze: Co do kawy - jestem calkowicie uzalezniona od dobrej porannej kawy z ekspresu , zadna kawa rozpuszczalna , po turecku i inne takie mi tego nie zastapi. ...

no widzisz merch, uzależnieniom mówimy stanowczo NIE
merchowe szczurasy wiedzą, co robią
tak, kawa z expresu też mi strasznie smakuje, ale... boję się uruchamiać expres - coś tam mocno syczy, paruje, wydaje dziwne dźwięki... że już o spienianiu mleka nie wspomnę (kiedyś mi dysza prosto w twarz wypadła); więc jak mój M. zrobi, to piję, a jak nie, zadowalam się czarną parzoną (a obecnie nieco łagodniejszą, bo rozpuszczalną)

tak, kawa z expresu też mi strasznie smakuje, ale... boję się uruchamiać expres - coś tam mocno syczy, paruje, wydaje dziwne dźwięki... że już o spienianiu mleka nie wspomnę (kiedyś mi dysza prosto w twarz wypadła); więc jak mój M. zrobi, to piję, a jak nie, zadowalam się czarną parzoną (a obecnie nieco łagodniejszą, bo rozpuszczalną)

[/size]
[/size]
O obroncy szczurow sie znalezli zaraz zapakuje wysle do pruszkowa i sama sie zajmuj potworami !
Do odmiennej zapakujemy chlopaki , a ja sobie poodpoczywam w domu w ktorym dziala ekspres i nie trzeba zamiatac dwa razy dziennie O !
Do odmiennej zapakujemy chlopaki , a ja sobie poodpoczywam w domu w ktorym dziala ekspres i nie trzeba zamiatac dwa razy dziennie O !
a proszę bardzo, mogę powakacjować merchowe mądre szczurasymerch pisze:O obroncy szczurow sie znalezli zaraz zapakuje wysle do pruszkowa i sama sie zajmuj potworami !

[/size]
[/size]
- susurrement
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Czyżby to była moja ulubienica Zenusia?
Oczka cały czas ślicznie błyszczące, zupełnie jakby czas dla nich nie istniał
Kochana szkrabina, rozczuliło mnie to zdjęcie 

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio