Kofi

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

Dona

Kofi

Post autor: Dona »

Moni, naprawdę strasznie mi przykro... Ale myślę, że powinnaś pomimo wszystko być z siebie dumna... Nie wszystkich stać na taką decyzję... Ale uwierz mi, że gdybyś nie uśpiła jej, po prostu byłby to egoizm... Bo chcesz być z nią, ale kosztem jej cierpienia... wiem jak to boli - uwierz mi, traciłam już wiele zwierząt które kochałam... wiem że ona była dla Ciebie wyjątkowa, ale w tej chwili powinnaś po prostu mocno tuli swoje ogonz i wspominac ja cieplo... ) :cry:
nan

Kofi

Post autor: nan »

ja juz nie moge...nie mam sily napiac nic madrego. nie wiem jak Cie pocieszac...naprawde walczylyscie do konca. Ona jest tuz, za Teczowym Mostkiem tylko ze juz zdrowa i szczesliwa...Czeka...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

nan&s-ka: Lunek, Twiggy i Ukochana Gini za Teczowym Mostkiem...
GoHa
Kontakt:

Kofi

Post autor: GoHa »

:( boze... przykro mi... tez wiem jak to boli.... kiedy czytam o odchodzacym szczurku... mysle zawsze o Qubusiu... i nadal placze za nim... bo to caly czas boli.... Coeboe tez bedzie bolalo. Bardzo dlugo... Minelo ponad pol roku od smierci Quby... a ja nadal nie potrafie myslec o nim bez lez.... Nie umiem nadal wspominac wesolych chwil... Zycze Ci zebys szybciej doszla do siebie.... Inne ogonki bardzo w tym pomagaja... Trzymaj sie
Dobrze jest być kochanym... :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”