Robaki, muchy, chrząszcze, karaczany
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Robalki
hmm Lajla a nie wiesz jak one sie rozmnazaja ? i ile moga kosztowac ?
Robalki
o ile wiem to w wawie w kazdym sklepie zoo gdzie mają weże i jaszczurki to sprzedaja świerszcze, kosztuja ok 10zl ok 15 sztuk
mam gekona to kupuje
mam gekona to kupuje

she's got the devil in her heart ...
moje szczurki
moje szczurki
Robalki
acha, a no u mnie tez jest sklep w ktorym sa weze, nawet dwa sklepy, ale w tym jednym pytalam to babka sie krzywo patrzyla 

Robalki
polecam lepiej maczniaki sa tansze i w hodowli łatwiejsze.........poprostu kupujesz opakowanie maczniakow i to wszystko wsypujesz do plastikowego pojemnika dosc duzego(np: po 1-2 l lodach)..........mieszasz mąke z platkami owsianymi i otrabami pszennymi w rownych orpoprcjach...........i mozesz do nich nawet przez miesiac nie zagladac same sie hoduja.........szczur nie musi ich ganiac jak swierszcze po klatce,ani nie moge uciec z niej na pokoj.........
naprawde polecam maczniaki bardziej..........ja daje je tez myszkom kolczastym od czasu do czasu,bo to dla nich przysmak
(nie wspomne juz o pajakach)........
powodzenia
naprawde polecam maczniaki bardziej..........ja daje je tez myszkom kolczastym od czasu do czasu,bo to dla nich przysmak
(nie wspomne juz o pajakach)........
powodzenia
Robalki
a ile kosztuja... i gdzie mozna kupic ?
Robalki
no ale przecież maczniaki to tylko przysmak, ktorego sie nie podaje często 

she's got the devil in her heart ...
moje szczurki
moje szczurki
Robalki
tak to tuczace pozywienie,ale powinno sie je stosowac jako przysmak,jako taki "cukiereczek",nie nakladac calej miseczki
tylko w nagrode np.........................moze matce karmiacej lub w ciazy to mozna czesciej podawac,bo jest zrodlem wielu korzystnych skladnikow (bialko)
tylko w nagrode np.........................moze matce karmiacej lub w ciazy to mozna czesciej podawac,bo jest zrodlem wielu korzystnych skladnikow (bialko)
Robalki
no wiem wiem
ze nie caly czas, to wlasnie tak tylko jako przysmak 

Robalki
moje za konikami polnymi skakaly az zlapaly
hihi a jakies swierszczyki rowieniez chcialabym chodowac ot tak dla siebie
zabaczyc jak zyja i wogole 

Robalki
ja zawsze na czas dawania im konikow zamykalam je poprostu z transporterku
i tam nie bylo obaw ze gdzies wyskocza