mi jest teraz bardzo smutno
 bo Eszwa (krwiopijki) ma raka plucek
 bo Eszwa (krwiopijki) ma raka plucek  a pozatym tak wiele szczurkow odchodzi... Dlaczego ??
 a pozatym tak wiele szczurkow odchodzi... Dlaczego ??Moderator: Junior Moderator

bo Eszwa (krwiopijki) ma raka plucek
 bo Eszwa (krwiopijki) ma raka plucek  a pozatym tak wiele szczurkow odchodzi... Dlaczego ??
 a pozatym tak wiele szczurkow odchodzi... Dlaczego ?? każdy kiedys odejdzie.. ja tam sie na to przygotowałam [psychicznie] ale i tak jak jakieś zwierze odchodzi, albo muszę się z nim rozstac to rozpaczam
 każdy kiedys odejdzie.. ja tam sie na to przygotowałam [psychicznie] ale i tak jak jakieś zwierze odchodzi, albo muszę się z nim rozstac to rozpaczam  tak to juz jest zwierzę[ szczur] jest kochany, jest źrudłem wielu radości, ale i także smutków
 tak to juz jest zwierzę[ szczur] jest kochany, jest źrudłem wielu radości, ale i także smutków  smutek przychodzi właśnie wtedy gdy ogon odchodzi...
 smutek przychodzi właśnie wtedy gdy ogon odchodzi...
 no ale jak nie bylo innego wyjscia
 no ale jak nie bylo innego wyjscia  ... moja jamniczka byla 'przez nieupilnowanie mamy' w ciazy, naszczescie z psem ktory mial gora 50cm. ale widzialam jak sie meczy lazila i 'targala' brzuch za soba... ale naszczescie urodzila 7 :wow: maluchow... to byl dla nas szok ze az 7
... moja jamniczka byla 'przez nieupilnowanie mamy' w ciazy, naszczescie z psem ktory mial gora 50cm. ale widzialam jak sie meczy lazila i 'targala' brzuch za soba... ale naszczescie urodzila 7 :wow: maluchow... to byl dla nas szok ze az 7 ale to była dobra decyzja...
 ale to była dobra decyzja... Jak tata wróci prawdopodobnie nastapi moje pozegnanie z internetem
 Jak tata wróci prawdopodobnie nastapi moje pozegnanie z internetem  Dla człowieka tak uzaleznieonego od kompa jak ja jst to straszna rzecz
 Dla człowieka tak uzaleznieonego od kompa jak ja jst to straszna rzecz 
 Pozdrawiam was cieplo, jest mi ciezko na duszy...
 Pozdrawiam was cieplo, jest mi ciezko na duszy... nie mam sie nawet do kogo przytulic :lol: no szczurki mi pozostaja i piesek
  nie mam sie nawet do kogo przytulic :lol: no szczurki mi pozostaja i piesek  mamusie czasem tez
 mamusie czasem tez  , ale pozatym nikt...
, ale pozatym nikt...