zapowida sie mily dzionek
 zapowida sie mily dzionek 
Moderator: Junior Moderator

), a mój facet był w tym czasie u kumpli na "męskim spotkaniu"
), a mój facet był w tym czasie u kumpli na "męskim spotkaniu"  , a po kinie miał mnie odebrać - no i przyjechał... ale z tymi kumplami i zabrał nas na imprezę
, a po kinie miał mnie odebrać - no i przyjechał... ale z tymi kumplami i zabrał nas na imprezę  to nic że Dorota (moja przyjaciółka) tak na dobrą sprawę znała tylko mnie
 to nic że Dorota (moja przyjaciółka) tak na dobrą sprawę znała tylko mnie  ale było świetnie :!:
 ale było świetnie :!: 
 ) i siedzieliśmy znów do 2
) i siedzieliśmy znów do 2 

To jest wielka radosc, po tym jak caly dzien szukalysmy z psiapsiola spodni a pozniej gdy juz sama dalam szanse centrum handlowemu, w ktorym oczywiscie nie bylo tego, czego szukalam no iceny prawie siegaly sufitu.
 To jest wielka radosc, po tym jak caly dzien szukalysmy z psiapsiola spodni a pozniej gdy juz sama dalam szanse centrum handlowemu, w ktorym oczywiscie nie bylo tego, czego szukalam no iceny prawie siegaly sufitu. I to w miejscu, w ktore nie pokladalam wiary.
 I to w miejscu, w ktore nie pokladalam wiary.

tylko z netu i komp. przyjaciela, aby bylo bez podtekstow
 tylko z netu i komp. przyjaciela, aby bylo bez podtekstow  Fajnie.
 Fajnie. 

(normalnie widujemy sie tylko w soboty bo pozno konczyly i mieszkamu godzine jazdy od siebie.. jak autobusy sie zgodza :? )
 (normalnie widujemy sie tylko w soboty bo pozno konczyly i mieszkamu godzine jazdy od siebie.. jak autobusy sie zgodza :? ) czyli odkladnie 23miesiace jestesmy ze soba
 czyli odkladnie 23miesiace jestesmy ze soba  juz tylko miesiac i bedzie druga rocznica
 juz tylko miesiac i bedzie druga rocznica  i jak tu sie nie cieszyc ?
 i jak tu sie nie cieszyc ? 

)... ja mialam juz 2 dzi wolnego no a teraz jeszcze sobota i niedziela... mmm zyc i nie umierac, abu tak dalej
)... ja mialam juz 2 dzi wolnego no a teraz jeszcze sobota i niedziela... mmm zyc i nie umierac, abu tak dalej 

Juz po zebraniu
 Juz po zebraniu  A ja jeszcze zyje
 A ja jeszcze zyje  Nie obylo sie co prawda bez chwil grozy (dzwięk otwieranych drzwi przez wracającego z zebrania taty brrrr
 Nie obylo sie co prawda bez chwil grozy (dzwięk otwieranych drzwi przez wracającego z zebrania taty brrrr  ) No ale nie bylo tak najgorzej.. Jakos tak mi troszke ulzyło po tym zebraniu ale nie zmienia to faktu, ze musze się wziąść ostro za nauke :?
 ) No ale nie bylo tak najgorzej.. Jakos tak mi troszke ulzyło po tym zebraniu ale nie zmienia to faktu, ze musze się wziąść ostro za nauke :?