szczegóły ostatnich chwil zycia w pogaduchach o temacie "Natka umiera"
Natka
Moderator: Junior Moderator
Natka
 [*]
 [*]trzymaj sie, obydwie bylyscie bardzo dzielne...
Natka
wymagało to odwagi i wielkiego daru serca, chcoć teraz się kroi, pomyśl, że przynajmniej Natka już nie cierpi 

- 
				pomarańczowy jelcz
- Kontakt:
Natka
Teraz napewno jest w szczurzym niebie i nie zapomni Ciebie,bo przez smiercia dalas jej mnostwo tego,czego kazdy szczurek potrzebuje najbardziej,czyli milosci... trzymaj sie...bardzo mi przykro [']

['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak

Natka
Przeczytalam watek o Natce ....  Wiem ,co teraz przezywasz ,bo sama przeciez tak niedawno przez to przeszlam . Niby czlowiek nie ma wyjscia widzac ,ze zwierzak bardzo cierpi a mimo wszystko jest poczucie winy ,ze sie go uspilo....Nie wiem Monia w co wierzysz ,ale mowi sie ,ze to wlasciciel powinien "odprowadzic" swojego zwierzaczka na druga strone ,lub poprosic swojego "aniola stroza " o przeprowadzenie . I postaraj sie nie rozpaczac za mocno ....dla dobra Natki . Pisze to i rycze ,bo dlugo sie teskni za ogoniastym przyjacielem ...  Postaraj sie czyms zajac ,nie rozpamietywac ,nie myslec bo sie wykonczysz dziewczyno .Mocno przytulam Cie ....

"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein

Natka
 [']
 [']Natka
ja tez przez zto przeszlam, Monia... trzymaj sie... 

Natka
Strasznie mi przykro 
Trzymaj się...

Trzymaj się...
...Tusia, Dziuba,Kruffka,Beza biały aniołek w sercu....Kreciu kocham Cię  Wybacz; Nikita,Fredziulek, Marokko, Greta wredotka
 Wybacz; Nikita,Fredziulek, Marokko, Greta wredotka